Drall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Varsa tanış olalım. Tanıdığım bir ressam var ama ona fiyat soramayacağım için burda anonim sorayım, yol yordam öğreneyim hem. Bi ressama "şu resmin kopyasını yapabilir misin, ne kadara yaparsın" gibisinden soru sormak çok acaip geldiğinden soramıyorum sdfghd Ressamlar genel olarak sadece yeni resim mi yapar, yoksa bi resmin yağlı boya kopyasını da sipariş edebilir miyiz ressama? Etik olarak sıkıntılı bir durum mudur? Detay burda veremiyorum, ben yaparım diyen varsa ömden detay konuşalım, şu şekilde sorabilirsin o arkadaşına derseniz de çok ihtiyacım var böyle bir yol yordam dersine. Sanat satışınlügatına pek uzağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ne etigi abi, yaparlar tabi. etik mi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 aradığın terim reprodüksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Nerde o eski etikler Ekose lise etiği Etiği senin kemiği benim Gibi espiriler can buldu kafamda. Konuyu kendim açmamış olsaydım keşke Teşekkürler, reprodüksiyon yapar mısın diye mi sorayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 daha teknik işte, öyle sorarsan daha elit gibi olur ondan söyledim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Eyvole. Bi iletişime geçme yolu bulayım bakalım kendisiyle. Facebook mu açsam napsam hayat bazen böyle konularda çok zorluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 coolsun galiba, facebookun yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Coolluktan kırılıyorum sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 25000 liraya yaparım ben. yüzük alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 25bin liraya ben de yaparım bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Daesu var, çok da yeteneklidir. Sakalı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 arkadaşlar aranızda kasap var mı yav . et alıcam da yol yordam öretin şöle güzel yerlerinden et alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ahaha adam kendi açtığı konuyu trollemiş, asdfas . İşte buna gülünür ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Osuran_boğa said: arkadaşlar aranızda kasap var mı yav . et alıcam da yol yordam öretin şöle güzel yerlerinden et alayım kemikli mi lazim kemiksiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 xunn said: Daesu var, çok da yeteneklidir. Sakalı da var. sende varsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Ben digitalim abi iş renge geldiginde, kagıda anca charcoal, graphite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ben bu kızla iletişime geçmiştim 2014 ün ilk aylarında, o zaman için 40X60 karakalem bir portre için 800 lira aldığını söylemişti. ki eli düzgün ablanın, ciddili yaptıracaksan bir iletişime geç, https://www.behance.net/elifserrakuskaya güzel sanatlarda okuyan yetenekli insanlar var, çok paragöz de olmazlar gideceğin galeri ressamları gibi. 1-2k arası güzel birşey yaptırırsın , hem de bir öğrenciye hayrın dokunur. hatta sen istanbul da painting diye aratırsan sitede, iletişime geçecek bir sürü insan bulabilirsin. https://www.behance.net/search?field=67&content=projects&sort=appreciations&time=week&location_id=1882099475-en&country=TR&city=Istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 reprodüksiyon yapıyormusun diye cıtlat, ayıp birşey degil. trip yapcak kadar da cocuk olmasın hah. ne yaptıracagına da baglı her resim yapan reproda yapamaz birebir , ayrı bi disiplin , etliye sütlüye karışmadan repro zengini tipler var avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Yaa onu bırakında çöp adam bile çizemiyom cetvelsiz o ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 abi googleda resim kursu diye arat. evine yakın bi tanenin hocasıyla konuş. onlar baya paraay sıkışık oluyo genelde... yaparlar uyguna hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 artiz mi? vallahi ben 55 yaşındayım hep kanvas falan oluyor buralarda. lakin merak edip didikledim biraz. bu artizler resmini yapıp daha sonra ondan uğraşıp didinip çeşitli tekniklerle print çıkarıyorlarmış. tabii 50 tane falan çıkarıp, olur da fabrikatör karısı hamiyet üzerine kızgın çaydanlık koyar diye eserlerini bir bakıma korumaya alıyorlarmış. bütün bu eylemden sonra popo terlerini silip özene bezene printlerinde kullandıkları matrixlerini kırıp yok ediyorlarmış. pekii teknoloji durur mu? durmaz. bu adi burjuvaların önlerinde uşaklarının tepsisinden şarap aldıkları resimler, 1600'lerde el emeği ile başlayıp günümüzde şekil şükûl tekniklerle fakirlerin evlerine girmiş. yeri gelmiş ağızlar kokarken libidoları doyurmuş. gürbüzlüğü artırmış. haa sen artış diyorsun. artış dolarda var. hani düşecekti abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bajazet 55 yaşında mısın gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 yaştan müstakilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 evet bu benzetme 45+ , çünkü ilm-i forum tecrübeyle müspet bir satha nüfuz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Çok teşekkürler herkese cevapları için. @daesu sen yetkili bir abiymişsin sanırım, ömden iletişime geçsem, resmi atsam falan belki sevdiğin bildiğin bişeydir yaparım dersin, ya da benim çok sevdiğim bi kardeşim bu resmi çok sever o yapar dersin, ya da bu resmin 40x60(atıyorum) 1k tl eder minimum sen bunu o ressam arkadaşına ulaş onla konuş en iyisi ben pek sevmedim dersin vesaire Atiyim mi? He de atiyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar