Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranızda ressam var mı?

Drall

Öne çıkan mesajlar

Varsa tanış olalım. Tanıdığım bir ressam var ama ona fiyat soramayacağım için burda anonim sorayım, yol yordam öğreneyim hem. Bi ressama "şu resmin kopyasını yapabilir misin, ne kadara yaparsın" gibisinden soru sormak çok acaip geldiğinden soramıyorum sdfghd

Ressamlar genel olarak sadece yeni resim mi yapar, yoksa bi resmin yağlı boya kopyasını da sipariş edebilir miyiz ressama? Etik olarak sıkıntılı bir durum mudur? Detay burda veremiyorum, ben yaparım diyen varsa ömden detay konuşalım, şu şekilde sorabilirsin o arkadaşına derseniz de çok ihtiyacım var böyle bir yol yordam dersine. Sanat satışınlügatına pek uzağım sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu kızla iletişime geçmiştim 2014 ün ilk aylarında, o zaman için 40X60 karakalem bir portre için 800 lira aldığını söylemişti. ki eli düzgün ablanın, ciddili yaptıracaksan bir iletişime geç,

https://www.behance.net/elifserrakuskaya

güzel sanatlarda okuyan yetenekli insanlar var, çok paragöz de olmazlar gideceğin galeri ressamları gibi. 1-2k arası güzel birşey yaptırırsın , hem de bir öğrenciye hayrın dokunur.

hatta sen istanbul da painting diye aratırsan sitede, iletişime geçecek bir sürü insan bulabilirsin.
https://www.behance.net/search?field=67&content=projects&sort=appreciations&time=week&location_id=1882099475-en&country=TR&city=Istanbul
Sosyal ağlarda paylaş

artiz mi?

vallahi ben 55 yaşındayım hep kanvas falan oluyor buralarda. lakin merak edip didikledim biraz. bu artizler resmini yapıp daha sonra ondan uğraşıp didinip çeşitli tekniklerle print çıkarıyorlarmış. tabii 50 tane falan çıkarıp, olur da fabrikatör karısı hamiyet üzerine kızgın çaydanlık koyar diye eserlerini bir bakıma korumaya alıyorlarmış. bütün bu eylemden sonra popo terlerini silip özene bezene printlerinde kullandıkları matrixlerini kırıp yok ediyorlarmış.

pekii teknoloji durur mu? durmaz. bu adi burjuvaların önlerinde uşaklarının tepsisinden şarap aldıkları resimler, 1600'lerde el emeği ile başlayıp günümüzde şekil şükûl tekniklerle fakirlerin evlerine girmiş. yeri gelmiş ağızlar kokarken libidoları doyurmuş. gürbüzlüğü artırmış.

haa sen artış diyorsun. artış dolarda var. hani düşecekti abi bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler herkese cevapları için. @daesu sen yetkili bir abiymişsin sanırım, ömden iletişime geçsem, resmi atsam falan belki sevdiğin bildiğin bişeydir yaparım dersin, ya da benim çok sevdiğim bi kardeşim bu resmi çok sever o yapar dersin, ya da bu resmin 40x60(atıyorum) 1k tl eder minimum sen bunu o ressam arkadaşına ulaş onla konuş en iyisi ben pek sevmedim dersin vesaire

Atiyim mi? He de atiyim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...