Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 kuvars nerede satılır? kaça satılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Feamer said: kuvars nerede satılır? kaça satılır? Abi selam, bizim yan dükkanda var. 3-5 dolar falandır tanesi herhalde. Bilmiyorum sormak lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sizin mekan nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Feamer said: Sizin mekan nerde? Nuruosmaniye caddesinde. Kapalıçarşının yakınında baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Feamer said: kuvars nerede satılır? kaça satılır? nerden lootladınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 mekan dediği yere entresan adamlar geliyor ama uyarıyorum yaz sıcagında kadife takım giyen abiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 borda kadife takım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 BonePART said: borda kadife takım bu arada Olm ne bordosu la. Normal adamlar. Esnaf işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ohyeah said: Olm ne bordosu la. Normal adamlar. Esnaf işi ben de bordo bereliyim diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 dana22 said: ohyeah said: Olm ne bordosu la. Normal adamlar. Esnaf işi ben de bordo bereliyim diyorsun.. Yok la Gemeoloğum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 sertifika var mi sertifika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 dana22 said: sertifika var mi sertifika.. Var ne lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 bu hayalet kolyelerden arıyorum tek taş olacak zinciri hiç gözükmeyecek kadar ince temsili olarak şuna benziyor az buçuk http://cdn4.n11.com.tr/a1/1024/15/12/18/91/19/21/61/94/93/93/33/56/93890920652956808555.jpg bunun tek taş olanı. pınar altuğ takıyordu sanırım bi ara http://img.cdn.tgrthaber.com.tr/images/haberler/2015_02/buyuk/pinar-altug-isyan-etti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mayhem said: bu hayalet kolyelerden arıyorum tek taş olacak zinciri hiç gözükmeyecek kadar ince temsili olarak şuna benziyor az buçuk http://cdn4.n11.com.tr/a1/1024/15/12/18/91/19/21/61/94/93/93/33/56/93890920652956808555.jpg bunun tek taş olanı. pınar altuğ takıyordu sanırım bi ara http://img.cdn.tgrthaber.com.tr/images/haberler/2015_02/buyuk/pinar-altug-isyan-etti.jpg Abi mesaj kutunu kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 içim yandı laayn :P https://www.youtube.com/watch?v=69fr5bNiEfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ohyeah said: Feamer said: kuvars nerede satılır? kaça satılır? Abi selam, bizim yan dükkanda var. 3-5 dolar falandır tanesi herhalde. Bilmiyorum sormak lazım ama Abi bu kuvarsin da degerli olani ve olmayani yok mu? Ben oyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 barbu said: ohyeah said: Feamer said: kuvars nerede satılır? kaça satılır? Abi selam, bizim yan dükkanda var. 3-5 dolar falandır tanesi herhalde. Bilmiyorum sormak lazım ama Abi bu kuvarsin da degerli olani ve olmayani yok mu? Ben oyle biliyorum. Abi genel olarak fiyat bu. Değerli olanı 5 dolar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Kuvars falan bilmemde, boyle kose basi gumuscusunde vs bulabileceginizdegerli taslarin bircogunun (sapphire, emerald, ruby, quartz (kuvars dediginiz bu mu lan yoksa), amethyst vs) asiri degerli versiyonlari var ust level yuzuklerde falan. Ben kiz arkin elmas nefreti nedeniyle bu taslara baya bi sarktim gecen ay. Almanya'da Idar Oberstein diye bir yer var, orada baya iddiali gemstone ringler vs var. Ama kuyumcularda degil de muzayedelerde falan satiliyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 cicibeybe said: Kuvars falan bilmemde, boyle kose basi gumuscusunde vs bulabileceginizdegerli taslarin bircogunun (sapphire, emerald, ruby, quartz (kuvars dediginiz bu mu lan yoksa), amethyst vs) asiri degerli versiyonlari var ust level yuzuklerde falan. Ben kiz arkin elmas nefreti nedeniyle bu taslara baya bi sarktim gecen ay. Almanya'da Idar Oberstein diye bir yer var, orada baya iddiali gemstone ringler vs var. Ama kuyumcularda degil de muzayedelerde falan satiliyor genelde. Abi var evet. Aynılarını Türkiyeden çok daha uygun rakamlara bulmak mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Bayram sonrasında uygun fiyatlar için mesaj atın. Pırlanta patidaştan alınır 😊 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 az kalsın zenden falan alıyodum son anda geldi aklıma burdan satan biri vardı diye onura mesaj attım adam direk döndü ve fazlasıyla ilgilendi, çok kısa sürede hazırladı, çok teşekkür ediyorum enayilik edip zincirlerden alıp kazık yemeyin sakın, onurdan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Revangelis said: az kalsın zenden falan alıyodum son anda geldi aklıma burdan satan biri vardı diye onura mesaj attım adam direk döndü ve fazlasıyla ilgilendi, çok kısa sürede hazırladı, çok teşekkür ediyorum enayilik edip zincirlerden alıp kazık yemeyin sakın, onurdan alın Abi çok teşekkür ederim. Umarım uğurlu gelir size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 HEr zaman daha ucuza pırlanta bulmanız için burdayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Onurla halllettim ben de. Sağolasun her türlü yardımcı oldu. Adam zaten duayyen. Anlıyor maın iyisinden. Sertifakalandırmada da bir problem yok. Gidip bi çayını için ;) Gitmeden de halledebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Rotweiler said: Onurla halllettim ben de. Sağolasun her türlü yardımcı oldu. Adam zaten duayyen. Anlıyor maın iyisinden. Sertifakalandırmada da bir problem yok. Gidip bi çayını için ;) Gitmeden de halledebilirsiniz. Eyvallah abi. Uğur getirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar