barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yazık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 10 yaşındaki veletler daha kolay aldırıyordur bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Şu konu nasıl ekran kartına geldi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ohyeah said: ginaly said: patron bana şu spesifikasyonda tamturu kaça çözersin Abi selamlar, Kaliteye göre biraz fiyat olarak farklılık olur ama ortalama olarak 1500 lira civarına biter Edit: Zen 14 ayar altın koymuş biz 18 koyuyoruz montüre. Fiyat ona rağmen çok daha uygun Adresi ver aga (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Hunharca gülüyorum bu başlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 guncel said: 10 yaşındaki veletler daha kolay aldırıyordur bilgisayarı iste cocuk buyuyunce az daha o zaman ya bak cocuk istiyor diye aliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Elmas ticaretinemi baslasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 elma ticareti bile zengin etmeye yeter esasinda s sine gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 130 yıl geç kaldın Editör... :) https://en.wikipedia.org/wiki/Cecil_Rhodes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bildigin somurgeci iste..simdi de onun gibi bir suru adini bilmedigimiz vampir var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 hehe kılıbıklar kulübü kurucaz bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Editor said: Elmas ticaretinemi baslasam Çabuk kuyumculuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Değerli taş tüccarlığı için önce yahudi veya süryani olmanız lazım ilk iş olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 BonePART said: barbu said: Tamtur nedir? tam tur boyunca her yerinde taş olan yüzük http://www.myragold.com/i/products/470-tamtur-alyans-1999TL.jpg Abi mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Absolut said: Değerli taş tüccarlığı için önce yahudi veya süryani olmanız lazım ilk iş olarak. Alakası yok abi. O dediğin şart son 10 yılda baya bi bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ginaly said: ohyeah said: ginaly said: patron bana şu spesifikasyonda tamturu kaça çözersin Abi selamlar, Kaliteye göre biraz fiyat olarak farklılık olur ama ortalama olarak 1500 lira civarına biter Edit: Zen 14 ayar altın koymuş biz 18 koyuyoruz montüre. Fiyat ona rağmen çok daha uygun Adresi ver aga (: Abi mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 simdi cuzdani da bosalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ginaly said: boşalttım Attım mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Abi şunu bi güncel tutalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Fakiriz abi biz, işin içinde olan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 aquila said: Fakiriz abi biz, işin içinde olan sensin. Çok pahalı değil be abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 vik vik ne onu söyleyin bana? annemin var bir tane set, abla vik vik dolu demişler, ama söyleyen yok vik vik de niye vik vik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Lopeth said: vik vik ne onu söyleyin bana? annemin var bir tane set, abla vik vik dolu demişler, ama söyleyen yok vik vik de niye vik vik Abi vit vit o :) eski kesim baya. Değeri pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 kesim kesim ? niye kesionuz la kesmeden kaça ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar