SewerUrchin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Selamlar, Safari bilgisayarimda son birkac gundur websitelerini duzgun goruntuleyememeye basladi. Website urlsini girdigimde Safari Cannot Connected to the Server uyarisi aliyorum. Birkac kez refresh ettigimde site duzgun olarak aciliyor ya da beyaz ekrana mavi fontlar ile ekrana geliyor. Cache`leri de sildim aslinda ama yine de cozumu bulamadim. Ise yararsa diye: Versiyon: 9.0.1 (11601.2.7.2) Mac: OS X El Capitan 10.11.1 Bunun sebebi ne olabilir? Bir siteye girebilmek icin uc dort kere refresh tusuna basiyorum, o durumda bile duzgun bir sekilde siteyi goruntuleyemiyorum. Yeri burasi mi sorumu sormak icin emin olamadim ama yanlissa da affola. Tesekkurler, Sewer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bağlantın ile ilgili bi' problem olabilir mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 konu zaten ilerlememis. ben de ortaligi kirletmeyeyim istedim. sorun su. macbook air el capitan kullaniyorum. aslinda iphone, ipad'den dolayi mac'te safari kullanmak istiyorum ama yarim saatte bir mal gibi force quit vs diyor. chrome kullanmak zorunda kaliyorum. guncellemelerin tamami saglikli. nerede hata var anlamis degilim. hatta bazenleri PATICIK'te bile surada post yazarken hiyarlik yapiyor harfler sonradan geliyor.. orji olarak adblock vardi, kaldirdim 10 dakikadir bir hata yok. eger olursa yaziciim. bu tip force quit li problemlerle karsilasanlar var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım bir uyumsuzluk söz konusu olduğu ortada tarayıcı ayarlarını resetlemeyi denedin mi? arka planda çökerten bir şeycik olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Götümle okumuşum, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 adblock'uda sildim. bana misin demiyor kerate. 2 siteye giriyorum hop donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 El capitan iyi mi bu arada? Yosemite'ten upgrade e deger mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 standart kullanici icin muhtesem bi degisiklik yok ama ileri duzey kullanici icin illa ki vardir. memnunum diyim gecim fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 safari geçmiş site ziyaret saatini görmek mümkün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Private modeda degilse görebilmen lazim; https://apple.stackexchange.com/questions/235357/see-website-visit-time-in-safari-history gerci gizli sakli is yapacak insan bi sekilde yolunu bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Entrika var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 (düzenlendi) teşekkürler bende aynı linki buldum Aralık 31, 2020 fresia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 şu olay da super https://osxdaily.com/2012/12/21/list-wi-fi-networks-mac-has-connected-to-before/ https://osxdaily.com/2015/06/03/find-detailed-wifi-connection-history-mac-os-x/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Neye lazim bunlar sana yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar