Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 binance da eth ile direkt iota alabiliyor muyuz? yoksa btc çevirip mi almak lazım edit: ediliyormuş gördüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 iota dusuyor suan emir vermiştim 4.5 a dusmus satmısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 5 küsürlerde gezerken 4.5 emri verince anında satmıyor mu ? düşünce mi satıyor. stop-loss gibi bir şey var mı coin marketlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 abi altcoine girdik, yükselme trendindeyken bitcoin bi patladı, bizm alt coin de dibin dibini gördü. nasıl bi zarar ediyorum belli değil şu an. Toplar toplar diyorum, satmıyorum, ısrarla alt düşüyor, bit yükseliyor hay lanet gelsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Xenocide said: abi altcoine girdik, yükselme trendindeyken bitcoin bi patladı, bizm alt coin de dibin dibini gördü. nasıl bi zarar ediyorum belli değil şu an. Toplar toplar diyorum, satmıyorum, ısrarla alt düşüyor, bit yükseliyor hay lanet gelsin ya. altcoin olarak ne aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 paribu havale yoluyla atılan parayı ne kadar sürede hesaba yansıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 bende 1 saat falandı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 sophiatx ile ilgili bilgisi olan var mı? takip eden vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 khalad said: Xenocide said: abi altcoine girdik, yükselme trendindeyken bitcoin bi patladı, bizm alt coin de dibin dibini gördü. nasıl bi zarar ediyorum belli değil şu an. Toplar toplar diyorum, satmıyorum, ısrarla alt düşüyor, bit yükseliyor hay lanet gelsin ya. altcoin olarak ne aldın ? iop. yükseliyordu da. 46'dan aldık 53'e geldi, daha da yükselecekti, bitcoin ters köşe yaptı resmen. şu an 36'ya düştü. alım fırsatı bu arada hadsgkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 mokoko said: sophiatx ile ilgili bilgisi olan var mı? takip eden vs arkada kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ben iota ya yatırım yapmayı düşünüyorum düşük bir miktar bakalım ne olacak bir de binance a nasıl yolluyorsunuz parayı bir anlatırmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 başka göze kestirdğiniz altcoinler var mı? iotadan dolayı gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Flassh said: başka göze kestirdğiniz altcoinler var mı? iotadan dolayı gaza geldim parayı binance e yatırabilirsem yoyow düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Esnaf said: iota dusuyor suan emir vermiştim 4.5 a dusmus satmısım. Hangi borsa bu ? Binance'de stop loss bulamadım. sat diye limit koyduğunda direkt haşırt diye satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 binance'de stop loss yok, bitfinex'tir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Wispy said: Esnaf said: iota dusuyor suan emir vermiştim 4.5 a dusmus satmısım. Hangi borsa bu ? Binance'de stop loss bulamadım. sat diye limit koyduğunda direkt haşırt diye satıyor. bitfinex.gerçi 4.5 dan vermiştim ama 4.3 de satmış asfaskfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 beyler bitfinex mi binance mı acil cevap alabilirmiyim ? bitfinex te sanki para çekme sıkıntısı varmış baktım da biraz internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 binance https://coinmarketcap.com/exchanges/bitfinex/ https://coinmarketcap.com/exchanges/binance/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 binance e üyelik alamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ikisi de ayni seyin laciverti. binance de daha cok currency var diye dedim. ben de usa den bitfinex yasak diye binancedeyim. binance reference linkimi de koyayim biri tiklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 sardalya said: Korax bu kadar heyecanla donunu alacaklar bak :D O 2013de de öyleydi. Bana bi havale gönderdi diye uçbuçuk atıyordu. Parası kıymetli onun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Binance ile sıkıntı yaşayıp ticket açınca 200iota istenilen oldu mu hiç? Benim bir arkadaş işlem sırasında problem yaşayınca ticket açmıştı, saçma bir problemle karşılaştı. Başkalarına da aynı saçmalığı göndermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Çinli abi adamlar, selective scamming yapıyorlarsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 binance den hesap açamadığımdan bitfinex e işlem yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ADA ya da Xem alan var mı girilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar