Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi altcoine girdik, yükselme trendindeyken bitcoin bi patladı, bizm alt coin de dibin dibini gördü. nasıl bi zarar ediyorum belli değil şu an. Toplar toplar diyorum, satmıyorum, ısrarla alt düşüyor, bit yükseliyor hay lanet gelsin ya.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

abi altcoine girdik, yükselme trendindeyken bitcoin bi patladı, bizm alt coin de dibin dibini gördü. nasıl bi zarar ediyorum belli değil şu an. Toplar toplar diyorum, satmıyorum, ısrarla alt düşüyor, bit yükseliyor hay lanet gelsin ya.

altcoin olarak ne aldın ?
Mesaj tarihi:
khalad said:

Xenocide said:

altcoin olarak ne aldın ?

iop. yükseliyordu da. 46'dan aldık 53'e geldi, daha da yükselecekti, bitcoin ters köşe yaptı resmen. şu an 36'ya düştü. alım fırsatı bu arada hadsgkj
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

iota dusuyor suan emir vermiştim 4.5 a dusmus satmısım.

Hangi borsa bu ?
Binance'de stop loss bulamadım. sat diye limit koyduğunda direkt haşırt diye satıyor.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Esnaf said:

iota dusuyor suan emir vermiştim 4.5 a dusmus satmısım.

Hangi borsa bu ?
Binance'de stop loss bulamadım. sat diye limit koyduğunda direkt haşırt diye satıyor.

bitfinex.gerçi 4.5 dan vermiştim ama 4.3 de satmış asfaskfl
Mesaj tarihi:
Binance ile sıkıntı yaşayıp ticket açınca 200iota istenilen oldu mu hiç?

Benim bir arkadaş işlem sırasında problem yaşayınca ticket açmıştı, saçma bir problemle karşılaştı. Başkalarına da aynı saçmalığı göndermişler.
  • Yeni Oluştur...