-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 lightning network gelirse, cok sey degisecek ya. herseyden once monthly paymentlar bile btc ile yapmak mumkun olacak ki bu bile cok yol kat ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 goldbären said: çok haklısın murray, derhal bırakıyoruz coin işini. şeytan icadı zaten bak hep suçlular kullanıyormuş. fkdshjfgsda caiz deilmiymis? btc-e gitti buarada tamamen sdfsd cloudflare'a dusuyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 105 dolarım vardı btc-e de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 https://www.justice.gov/usao-ndca/pr/russian-national-and-bitcoin-exchange-charged-21-count-indictment-operating-alleged adamlar rus exchange'ine ceza kesiyor lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Korax said: Kaybi olan varmi? benim 1100 $ btc-e'deydi :D Tasinma falan derken "amaan 2-3 gun daha dursun sonra alirim" derken site patladi ahah lan resmen bedevilik benimki sdfg ilişkimizi şıp diye dökeyim mi buraya HI SÖYLE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Hack'lendi rivayetini duyunca "BTC yoktu en azindan USD duruyodu hersey" deyip sevindiydim ama o bile gelmeyecek anlasilan. Damacanayi dolaba koyayim en guzeli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 hacklenme diye duymadım, işte dünya polisi işini yapmış zaten. exchangelerde hiç bi zaman para ya da btc tutmamak lazım ya. 2011 den beri var olan bi exchange gitti şaka gibi. btcturklere bile fetö muhabbetine çökebilirler bi gün falan ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 olm gitti mi lan kesin btc-e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 E abi tutmicanda nasil trade yapican. O degil saka gibi 4-5 gun önce tam tasinma mevzusundan önce %3 arbitrajla cikiyodum, usendim biraktim fiatta sonra hallederim diye, bedevi resmen emerike sdf neyse ya koyim götune rahvan gitsin nabalim, ama tim'in kaybina uzuldum valla :/ Mayhem said: Korax said: Kaybi olan varmi? benim 1100 $ btc-e'deydi :D Tasinma falan derken "amaan 2-3 gun daha dursun sonra alirim" derken site patladi ahah lan resmen bedevilik benimki sdfg ilişkimizi şıp diye dökeyim mi buraya HI SÖYLE? ya olm brooker kesildin basimiza sende, bi dur kucuk eniste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Tim'de btc mağduru hep. mtgox, btc-e. Abi başka kullandığın bir site varsa söyle biz çıkalım. Yakında o da gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Korax said: E abi tutmicanda nasil trade yapican. O degil saka gibi 4-5 gun önce tam tasinma mevzusundan önce %3 arbitrajla cikiyodum, usendim biraktim fiatta sonra hallederim diye, bedevi resmen emerike sdf neyse ya koyim götune rahvan gitsin nabalim, ama tim'in kaybina uzuldum valla :/ Mayhem said: Korax said: Kaybi olan varmi? benim 1100 $ btc-e'deydi :D Tasinma falan derken "amaan 2-3 gun daha dursun sonra alirim" derken site patladi ahah lan resmen bedevilik benimki sdfg ilişkimizi şıp diye dökeyim mi buraya HI SÖYLE? ya olm brooker kesildin basimiza sende, bi dur kucuk eniste abi aglamaya hakkiniz yok 2 ay once btc-e'den paralari cekin diye yazdim (onceki konuydu sanirim) agzima sictiniz simdi git kosende agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Goering said: kraken tavsiye ederim, ama verification yapin. btc-e'ye para yuklemeyin, bulgar/rus. sahipleri var cok cuzdana el koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 di said: Goering said: btc-e'ye para yuklemeyin, bulgar/rus. sahipleri var cok cuzdana el koydular. Anlamadim abi ben bu kismi? Kimin neyine el koydular? BTC-E kullaniyorum 2013'den beri, daha basima bisey gelmedi. beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Fistan said: olm gitti mi lan kesin btc-e Fistan said: 2500 kez falan girdim çıktım hiç öyle bişey yaşamadım HAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 10 sene daha kullanirsin fistancim btc-e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 di said: Goering said: btc-e'ye para yuklemeyin, bulgar/rus. sahipleri var cok cuzdana el koydular. Anlamadim abi ben bu kismi? Kimin neyine el koydular? BTC-E kullaniyorum 2013'den beri, daha basima bisey gelmedi. LOLz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 İsyan ya, benim de 700$'lık falan coin vardı pfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 rus mafyasi olduklarini yazmistim daha onceden o mesaji bulamadim gotunuzle guluyordunuz NOOLDU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Goering peki sen milyarder oldun mu abi btc-e kullanmayarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 ben btc-e'de 4 bitcoin kaybettim, sonra aylar sonra geri alabildim uyarim o yuzdendi, yine de parasini kaybedenler adina uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 adam haklilik orgazimi yasamis sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Goering said: abi aglamaya hakkiniz yok 2 ay once btc-e'den paralari cekin diye yazdim (onceki konuydu sanirim) agzima sictiniz simdi git kosende agla Adam ergen cikti riza baba sdf Trade yapicaksan biyere ske ske koymak zorundasin parani, riski de göze almak zorundasin. Btc dunyasinda böyle bi mevzu ne ilk ne de son. Ayriyeten ben kaybetmeyi göze alamayacagim bi parayla girmedim, 1100$ la zengin olmam, fakirde olmam acip diger yazilarimi da okursan siklemedigimde acik ve net, agladigim falan yok yani. Seninki yaptigin ve uslubun acik ve net mallik kusura bakma, sacmalamissin resmen. Hakli veya haksiz, futbol maci tezahurati yapar gibi "koydukmu" muhabbeti lel, beyin terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 kimse ağlamıyor ki burada herkesin tutumu "hassiktir lan gitti mi, aman neyse salla gg" herkes biliyordu zaten shady as fuck olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar