Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6

-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

Silphatos, 11.11.2024 19:24 tarihinde dedi ki:

off tam ömür boyu kafaya takmalık durum, ben 3-5 btcye pizza sipariş edildiğini hatırlıyorum ama o ne lan diye bulaşmamıştım hiç ve halen alımım yok crypto, patlar inş hepsi asd

btc bozdurup skin aldım zamanında. 😢

Sosyal ağlarda paylaş

benim kayıp cüzdanlarım da var ama o zamanki bakiyeyi şimdiye kadar tutmayacağımız için çok kafaya takmaya gerek yok. 100 dolar değerindeki 5btc vardı diyelim. en fazla 10x olunca satardım giderdi. o gün bin dolarla gider öküz gibi bi ekran kartı alır mutlu olurdum sallıyorum. şimdiki 90k * 5 = 450k olacaktı yaa diye düşünmek gereksiz o yüzden.🙃 kaybedip şansa yıllar sonra bulanlar istisna olarak var tabi ama milyonda birdir. zaten kimse kaybetmese de bu fiyatlara gelmezdi arz çok olurdu.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten toplam 200 dolara mı ne almıştım öyle bir bakiye attım kredi kartı ile o zamanda işte arbitraj yapıyordu btcgox muydu bir siteye atıp buraya aktarıyorduk öyle öyle 5-10 btc arasına gelmişti 3-4 btc'den sonra baktım ki ben bunu satarım unutayım en iyisi dedim nasıl unuttuysam aklımdan gitmiş tamamen maillerime bakarken gördüm btc-e.com üyeliğimi 😄 şimdi gireyim dedim site açılmıyor. Site adresi fln mı değişti ya da kaçtıla rmı bizim bitcoinler ile o dönem en büyük marketti şimdi binance nasılsa o zaman btc-e.com'da öyle diye hatırlıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
DRaGoN_SLaYeR, 03.12.2024 01:21 tarihinde dedi ki:

Öff çok üzücü 😕 Daha da üzülelim istersen tahmini kaç dolar kayıp?

abi hesaplamak cok guc, neye ne kadar yatirdigimi hatirlamiyorum. ama xrp ozellikle digerlerinin yaninda hacmen buyuk lokmaydi.

kazanctan kaybimi soruyorsan tum crypto islerinde en az 50 milyon dolar vardir.

ayrica benim gozumdede  ilk fail olan xrp idi digerlerinin yaninda. o zamanlar yaninda staj yaptigim kisinin 3 gunluk arastirmasinin sonucu bana aktardigi gaz bana fazla gelmisti. hasikiela desemde,

onunla birlikte almistik.

simdi kendisi izmirde annesinin yaninda et sallandiriyor.

bugun adini bile hatirlamadigim yuzlerce skimsonik sey vardi.

benim asil  hikayem fistik parasi deyip cs itemlari kumarina girmek.

sniping yapiyorduk aklimizca. masadaki herseyi alacaktik kurnazdik.

sonucta elimizdekini de aldilar.

gotume kacsa kacsa cs skinleri kacar sandim. megersem kacan baska firsatmis.

Sosyal ağlarda paylaş

genelde arbitraj botları var. binance ın %1 altına limit emir gir ne kadar girersen o kadar alırlar neredeyse. market fiyatından sat dersen bot daha emir giremeden %20 30 düşük fiyatlı mevcut emirler fln çalışır baya zarar edersin. o yüzden yüksek miktarlar için limit emri kullanmak gerekir kesinlikle. stoplar için de bu geçerli.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...