sardalya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 bi bakiyorum 100 bi bakiyorum 120 ethereum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 2019 - 2020 civari global kriz geliyor. O zamana kadar aldiniz aldiniz , alamadiniz torunlariniz bile mezariniza kufur etmeye gelir sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 ben hep borsa dusunce artar diye dusunmustum fakat son haftalarda global ufak bi kriz var, ona ragmen dustu yani o bahsettigin global kriz gelince de iyice dusebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 beyler paralar gitti. unutun onu. lego'ya yatirsaydiniz daha iyi yatirim olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 son 24 saatteki 7% kazancim aksini iddia etmek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 300 dolar altına düşene kadar sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Tren kalkiyooooo nasil favorilere atiyoruz konuyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Ya nikaha kadar bekleyemedi amk altınların bi kısıyla alacaktım :PPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 merak etme XRP oldugu surece burnu boktan cikmaz bu cryptonun FED'i karsiliksiz USD basiyor kendini zengin ediyor diye elestiriyoruz XRP onun milyarlarca katini kendine basmis hazinesinde tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 kriptonun cogu karsılıksız iken ripple mı oldu dert dertimiz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 kim takar xrp yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 gorduk ki butun cryptolar birbirine bagli, biri -10% duserse hepsi dusuyor o yuzden XRP'yi takmak ve takip bitirmek zorundayiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 en dipten aldıklarım %40 değerlenmiş mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 oo pax gelmiş binance e panik satışı yaparken kaçabileceğimiz bi token oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 https://thumbs.gfycat.com/ThornyBrilliantAdeliepenguin-max-1mb.gif legit gif yayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Lopeth said: en dipten aldıklarım %40 değerlenmiş mmm abi sen sevinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 satmıştım o son aldıkları mı yine alalm dipten işşllhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 aman xenusun kalbine indireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 HODL devam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 road to 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Haftaya evleniyorum hanımı kandırdım o eski economist kapağını falan gösterip, altınların bi kısmıyla dipten alcaz ahahsfafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 sipeyskeyk said: Haftaya evleniyorum hanımı kandırdım o eski economist kapağını falan gösterip, altınların bi kısmıyla dipten alcaz ahahsfafas dip ilüzyon bekleyin abi bi sonraki hypeı bekleyin. bu kafada girdim 2018 karının ceyregi gitti 1 haftada. gerizekalı gibi dondum buna. bitti crypto ya. eth 50 dolar btc 2k falan gelirse alın baska turlu no-no cryptoyu orkestra eden paralel yapı üst akıl artık neyse resetliyor olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 BTC 30 dolardan 5 dolara dusunce de ayni dusunuyorlardi muhtemelen sorsan simdi o 20 BTC'ni 30dan mi aldin 5ten mi aldin adam hatirlamaz bile, bunlar hakkaten onemli degil, fazla paraniz varsa alabilirsiniz en tepeden satip simdi alsam muhtemelen 20 bin dolar karda olacaktim ama 20 bin dolar hedeflesem borsaya girerim zaten BTC'ye degil :P baska baslikta adam altini nereye satayim diye soruyor ben de bu zorluktan bahsediyorum, hem calinma riski var hem kaziklanma, saklamasi zor, almasi satmasi zor dolarda tutsan FED kafasina gore 5 trilyon daha bassa senin paran eriyecek ayrica ulken amerikayla ters duserse hesabini da kapatabilirler tech literate bir gelecegin bitcoin gibi biseyi main store of value olarak kullanmasi isten bile degil. cin'de surveillance'in hasi basladi, bitcoin ayni zamanda onlardan da kurtulmanin bir yolu en azindan finansal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 ya eskileri kurcalarken benim ide harddiskte eski wallet cikti 581 btc varmis nasi bozdururum en kolay ve guvenli sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 vur kafasına bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar