Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Aiko said: 2004 2011 yılları arasındaki fotoğraf arşivimi sakladığım hdd patladı. gg oldu. daha bişe saklamıyorum https://s3.amazonaws.com/static.carthrottle.com/workspace/uploads/comments/i-know-that-feel-bro_23472955_-54141e6fe52b5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Selam, Anlamadığım bir elektrik sorunu yüzünden biri OCZ Vector SSD olmak üzere 3 dâhili diskim nanay oldular. Yedek için kullandığım bir MyBook da gitti. Çocuklar fotoğrafları falan ne varsa uçtu. Buraya da diskleri kurtarmak için konu falan açmıştım hatta. 5-6 tane yazılım denedim ve sonunda kurtarmayı başardım. Sütten ağzım yanınca da yoğurdu üfleyerek yedim! PC ve NAS için 2 ayrı APC'nin UPS'ini aldım. NAS+modem+switch bir UPS'e, PC+monitör diğer UPS'e takılı durumda. NAS benim UPS'i de tanıdı sağolsun USB'den. Elektrik kesilirse falan belli bir batarya seviyesine kadar bekleyip güvenli kapanışını yapıyor. Bu yaz bakım ayağına çok anlık kesintiler oldu. Hanımın iphone, evdeki ağa bağlanınca da otomatik olarak NAS üstüne fotoğrafları yedekliyor. O dertten de kurtardı beni :) Daha ucuza kafamı rahat ettirecek sağlam bir çözüm bulamadım ben; en azından benim becerebileceğim şekilde :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 2011 e kadar nasıl cloud a geçirmediniz lan yedeklerinizi. fiziksel yedek mi kaldı cloud çıktığından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 cloud un bir garantisi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 günümüzde hayatın garantisi yok abi. kaldırımda yürürken üzerinden otobüs geçerek liğme liğme ediyor. ms'in, google'ın garantisi bizim ömürlerden fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 tamam, arşivlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Esh said: Google photos iyi ama full resolution icin odeme yapiyosun. Icloudda ayda 3 liraya 50gb veriyo, dropbox un fiyatlari daha iyi eger 100-200gb lazimsa dropbox free olarak 2 gb (çok az) ve satın almada pek opsiyonu yok yani 1 tb 10 dolar diyor. Bildiğim kadarıyla 200-300'luk paketi yok. O yüzden biraz tuzluya geliyor. Bedava olarak bence en iyisi şuan Yandex Disk - 11 gb free veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 htc kullanıcılarına google drive ücretsiz 100 gb mı 200 gb mı ne veriyor. kullanmayan arkadaşlarınıza sorabilirsiniz varsa hiç eş dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Ben dropboxun oyle artistik yaptigini bilmiyodum ya. Ama yani yillik o fiyatlara disk alip koseye atarsin biraz acimasiz hala. 1tb 3-4$ olmali artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 başlıktaki diğer mesajları okumadım, htc yanına 2 alternatif daha atayım. office hesabınız varsa, subs (aylık 5-6 dolar olması gerek) bütün office programları yanında 1TB onedrive veriyor. ayrıca http://www.mycloud.com/ inanılmaz iyi aletler. eğer gerçekten değerli bir şeyi yedekliyorsanız bundan alın geçin. çok pahalı değildi. network üzerinden ağa bağlı HD'e atıyorsun, oradan cloud'a upload ediyor. iki kademede yedek yapıyorsun hem offline, hem online. büyük ihtimal upload rule'ları yazabiliyorsundur. atıyorum ayın son 2 günü upload et gibi. akk'i çökertmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 HTC'den verdiği ömür boyumu bingildak ? Free google drive 15 gb miş ya...Bilmiyordum Büyüme potansiyeli en yüksek olan da bu zaten. En temizi bir tane yeni hesap alıp oraya yedeklemek. Email'i fln. karıştırmıycan işin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ömür boyu olması gerek abi. ben telefondaki her şeyi oraya yedekliyorum. http://www.htc.com/us/support/htc-one-m8/howto/465031.html 115 gb'mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bir an heyecanlandım :) said: Additional terms and requirements may apply, including a subscription fee, after your two-year trial expires. For details, refer to the terms and conditions on the Google Drive support site at support.google.com/drive/?p=drive_offers_htc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 benim 2 yılı geçti çok net. hala bedeve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Biz yapsak olmaz kesin, sana spotify bile bedava :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 evet o da var lan, dijital hayatımı bedavaya yaşıyorum lisanslı bir şekilde. gerge farkına varsa canıma kıyar yemin ediyorum. bir tek ofise baya para veriyorum, onu da bir şekilde bedavaya getirmeye başlarsam şahane olacak. 1 TB one driveli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Valla bende CrashPlan var 2.5 senedir limit falan yok senede de 50 dolar falan ödüyorum ama baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Office 365 kullaniyosan onuda cok ucuza getirebilirsin. Nasıl bu fiyata satıyorlar bilmiyorum ama adamlar faturali,acılmamış kutulu office 365 satıyorlar. Ben aldıgımda 50-60 tl'ye satanlar cok fazlaydı su anda azalmış. Genelde Hatay,Mersin'li satıcılar :) Birinin zulasını mı patlattılar ne yaptılar. ^^ Bir kaç tane alıp stok yapmak lazım. Edıt: Yok lan hala satıyorlarmış zibil gibi asdasd http://www.n11.com/arama?q=office+365&srt=PRICE_LOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ya geçen gün diğer topiğe yazdım, bunlara güvenemiyorum. office 365 kullanıyorum zaten (us-store üzerinden subladım), 5 platform için bütün office programları + diğer featurelar ayda 5 dolar mı 7 dolar mı ne. bu adamların sattığı lisanslarda bir sakatlık çıksa ağrısı büyük oluyor. bizim ajans geçen sene iflas etti adobe yüzünden asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Turkiye'de 23 tl aylık aynı fiyata geliyor. https://products.office.com/tr-tr/office-365-home Faturalı ve açılmamış kutulu satıyor adam.Bizim ne sıkıntımız olabilir ? Faturaya,kutunun üzerinde ki barcode'unu yazıyor(bu önemli) . Ayrıca N11 üzerinden alıyorum ben. Birşey olursa adama olur bana birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 TR fiyatı daha pahalı US'den dolar 3 tl olduğunda bile. US ile TR arasında hiçbir fark olmuyor. office.com'a girdiğinde accountunla giriş yapıyorsun, TR regiona düşsen bile aktif lisans ve deviceları görebiliyorsun sorunsuz. valla ne olabilir ki noktasında yanıtı bende değil. ama adamın sitesinde 200+ tl olan şey, 50 TL e satılıyorsa bir farkı vardır elbette. arkadaşlara sorduğumda da "şirkette kullanacaksan tavsiye etmiyoruz" dediler, ben de hiç elleşmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 2 harici harddiskle farkli zamanlarda cok miktarda fotografimi kokten kaybettim.2006 dan bu yana fotograf cekiyorum.2. harddisk patladigindan bu yanada cektigim fotograflari photoshopta isleyip akabinde baski aliyorum.rawlari mumkun mertebe eleyip az miktarda fotografi ufak ufak arsivliyorum.baskisini aldigim fotografi ayni zamanda flickrada gonderiyorum.baski en guzel saklama sekli.hemde baski maliyeti oldugu icin senin adina degeri olan baskiyi hak eden fotografi basiyosun sadece.mis gibi oluyo.onuda guzelce koruduktan sonra monitorden bakmaktan daha keyifli o anin duygusunu baskili materyalden yasamak. tabii makinadan sogudugum icin 2 senedirde adam akilli fotograf cekmisligim yok.yeni bir makina alacak parayi biriktirme safhasindayim ama orasida diger turlu dertli.makinalarda megapiksel olmus 36.bir raw edecek 40mb.10 mp canon 40dyle gene 8-10 mb raw boyutu kor topal idare ediyoken simdi bu 40 mblik alan kaybi fotograf basina dertli. o yuzden manual lens alip az fotograf oz ve kendimce elemesi kolay olacak bir cekim taktigi uzerinde calismayi planliyorum.1 makara analog filmde 36 kare var sonucta.digital diye alan bol diye bokunu cikarmanin manasi yok kanaatindeyim.fotograf az olursa saklamasida kolay olur. X( bu arada facebook icin boyle "bugunde x'in dogum gunundeydik/dugunundeydik/helvasindaydik/sunnetindeydik" gibi konulu fotograflar cekmiyorum.elim deklansore varmiyo o anlarda.illa cekileceksede gene az ve oz cekim yapmaya calisiyorum.boyle bi motto oldu.guzelde oldu. bu adam ne yapiyorda baski falan bisiler demis derseniz soyle islerim var Konsepte uysun bu da https://c2.staticflickr.com/8/7032/6411688753_e373f1e531_b.jpg reklamimida yapayim ayakustu.bakilsin diye cektik nede olsa : https://www.flickr.com/photos/erson X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 yav bi anlatin macbook'a harici hdd'deki tum fotograflari, videolari fotograflar diye bahsedilen zamazingonun icine her foto-videoyu aktardim. su anda fotograflari ve videolari icloud'a aktariyor. iphone'dan icloud fotograf arsivi penceresini kapatip aciyorum saglikli bi sekilde yukluyor. sorun yok. ama sorum su. bu aktarilan fotograflar ve videolara iphone'dan nasil ulasirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Iphone ve ipad icinde settingsde icloud icinde photos aciksa gorursun diye biliyorum. Orada photos altinda stream vs var onlarida ac, birinde cektigini heryerde goruyorsun falan. Ha bunlari normal photos appden goruyorsun tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Ben de iphone mac ikilisiyle hallediyorum 3-5 lira birsey oduyorum sanirim 50 gb a yetiyor bana simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar