k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 devlet görevlilerinin sadece bir tane yargılanma durumu var; o da paralelci olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 siz de bi acayipsiniz insanlar akpye oy verse cahil akpden vazgecse donek. bu ulke bunu hak ediyor derken kendinizi de dahil edin isin icine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Hay ağzını öpeyim, welcome to paticik, land of linçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Sen kimsin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sipeyskeyk said: Hay ağzını öpeyim, welcome to paticik, land of linçs. ya abi bi git gerçekten LİBERAL parti başkanı çıktı milli iradeye saygı duymuyorum akp seçmenine saygı duymuyorum dedi. televizyonda bunu söylemek demek ne demek? KODUMUN MORONLARI ÖLSELERDE KURTULSAK ARTIK demek. daha sen neyin akp seçmenini savunuyosun gerçekten? ışid savunmak gibi şu yaptığın şey. ne var abi ışida yardım yapanlar sonuçta adam öldürmüyor falan gibi bişey dediğin şey. adamlar hak hukuk yasa yürütme yetki falan hepsinin üzerine geçtiler. milletin parasını çaldılar. dün taksimde tayyip erdoğan diye tezahurat yapan 50 kişi alkol içemezsiniz türkiye burası diyip milleti sopalarla dövdü falan. ARTIK SAVUNULACAK BİR TARAFI YOK AKP SEÇMENİNİN FALAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Aras be diyon abi sen anlamamışsın ki ne dediğimi agahsha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Spaceçim senin yaptığın işi ve çalıştığın şirketi övmek dışında pek bişi anlatabilme yetin yok gibi geliyor ya kusura bakma da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Ne kusura bakacağım o senin yetersizliğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 XLegolas said: siz de bi acayipsiniz insanlar akpye oy verse cahil akpden vazgecse donek. bu ulke bunu hak ediyor derken kendinizi de dahil edin isin icine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Adamın şu dediğini onayladım sadece, bunu anlayamayacak kadar kapasitesiz olanlarınız varsa üzgünüm ne diyeyim. En azından insanları topic topic takip edip laf etmiş olmak için laf etmezseniz, komik duruma düşmezsiniz. Dost tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sus lan mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Sana demedim lö. Ben sana sonra anlatırım. Ama bana wot döşeme ltfn yoksa sakalını çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ha ben ölesine dedim zaten mal demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 https://www.facebook.com/ickiliydibilmemne/videos/1507828196210244/?pnref=story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ^ pokerface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar