Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 biraz kel dicektim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 nolacakki seviyorsan sorun yoktur.[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bu ne ya dizi bitti sandım evlenioz mu dedi dieri yok dedi reklam zuah bide attilaya noldu ağlıyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yanlız adamlar nerdeyse 1 saat boyunca reklam girmedi o zaman kadarda her şey hemen hemen çözüldü evet sona doğru cıvıttılar ama olsun o kadar :)[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Ewet Dizi Bitti Artik Harbşden reklam olayini abarttilar ama iyi bi bolumdu bence..[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ne güzel hepsi mutlu. yazın baştan sona verip bok etmesinler diziyi...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 harbi yaw kamuran olayı çok komikti. "madem dizi bitiyo,herkez kendine birilerini buldu, şimdi bu kamuran çükünü tutup ortada kalmasın" demişler.namalı çaarmışlar.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Ya benmi kaçırdım biryerler anlamadım Kamuran 10dk içinde nekadar samimi oldu kızlan kız hatta restoran çıkışında şampanya içmeye bile kaldı lol benmi bulamıyorum böylesini nedir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 kamuran hızlı cıktı bee[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ulan böyle son mu olur ya ne bu herkes mutlu olsun sonları ya bıktım ben ulan herkes mi affedici olur? hayat bu kadar acımalı mı herkes mutlu :) öf iğrençti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 benim çok hoşuma gitti abuk subuk son istiyosanız asmalı konak seyredin kardeşim zaten bu dizinin formatı böyle eğlenceli bi dizi tabanında[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 süperdi ya dizi. neyse bitiş hakkında yorum yapmiim.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 mirage yap ne abı cok merak ettım bıtmıs bır dızı hakkında nasıl bır seyler dıcen :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Güzeldi dizi beklediğim gibi bitti :=) bunun dışında arada bölüm göstermedikleri haftlar falan vrdı kılım o nedenle Kanal-d ye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Çok mutlu bitti ya =) Birileinin kavga etmesini, ayrılmasını bekliyodum ama ı ıh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ya ama bana çok zorunlu bir son gibi geldi. Yani bana aslında proje bundan daha bol bölümlü anlaşılmıştı da daha sonra bir anlaşmazlık olupta böyle kıytırık bir şekilde kestirip attılar gibi gelio..[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ya çok çabuk bitirdiler beee. ordan daha 3-4 bölümlük konu çıkar.[hline]ama çooh kamink suun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hepsi güneş kardeşeiyi akşamlar dileyip kovukalrına çekildiler (biz teletabi lere aşık olduk puhuuuu)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Zorlanmış bir son, 45 dk reklam izledik. Sen bu kadar dizi yap uğraş, tuttur abuk sabuk şekilde bitir, bazen kafa atasım geliyor televizyon yapımcılarına. Bu arada kamuran hadisesi de LOL! yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Kamuran hadisesine, ah Özgü Namal aaah. diyorum[hline]Alexi_Septimus, 02 June 2003 21:28 tarihinde demiş ki: Prawler'ın balkondan atlama olayı şaka değildir 4 gün aralıksız namazdan sonra nevri dönüp cennete koşmaya çalışırken düştüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xL- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Çok beğendiğim bi diziydi. Bitti. Herşey tadında güzel..[hline] Önemli Olan Yolu Bilmek Değil. Yolda İlerlemektir.. xL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 neden bittiğine de bir açıklık getireyim ben kaynağını şimdi hatırlamıyorum(güvenilir) beyaz bu dizi teklifini kabul ettiğine pişman olmuş neden? çünkü kendi şovundaki skeçler şu bu derken çok yorulduğu üstüne bir de diziyi ekleyince tükendiği için diziden ayrılcakmış o yüzden de sezon sonunda bitirmeye karar vermişler bu arada dizinin son bölümü neredeyse rastlantılar silsilesine benzer şekilde geçti ama bence çok da güzeldi kamuran olayına bir şey söyleyemiyorum bir kız o kadar kısa sürede nasıl tavlanır gibi bir soru var aklımda ama tavlanan kız özgü namal olduğu için(ki kendisi Yeditepe İstanbul'da aşık olduğum hala aşık olmaya devam ettiğim bir şahıstır) ağzımı bile açmıyorum bi de sonunda mazhar alanson(veya MFÖ) nün söylediği bir şarkı vardı çok hoş bir parçaydı nereden bulabileceğim hakkında fikriniz var mı (daha doğrusu Kazaa da falan nasıl aratayım) böyle işte bitti güzelim dizi diziyle ilgili cumartesi bir de yazı opkudum sabah gazetesine bir mektup gelmiş tv bölümüne diyor ki şahıs(aklımdakileri yazıyorum) "bir insan elinde silahla nasıl bir büro ya girer oradaki insanları silahla tehdit eder ve ardından hiç bir şey olmamış gibi çekip gidebilir??? yoruma açık bir konu ama dizidir bu diyorum geçi,yorum bu arada güzel dizi kalmadı diyenlere yönelik de çarşamba akşamları 23.55 te TRT1 deki "Esir Şehrin İnsanları" nı tavsiye ediyorum gerek müziğiyle gerek hikayesiyle(ki kemal tahir in eserinden yorumlanmıştır) çok çabuk saran ve sevdiren bir dizi her neyse baya yazdım keseyim burada[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: raistlinn, 09 June 2003 10:09 tarihinde demiş ki: bi de sonunda mazhar alanson(veya MFÖ) nün söylediği bir şarkı vardı çok hoş bir parçaydı nereden bulabileceğim hakkında fikriniz var mı (daha doğrusu Kazaa da falan nasıl aratayım) Mazhar Alanson'un Türk lokumuyla tatlı rüyalar albümündeki (son albümü) Ne Dersiniz adlı parçadan bahsediyorsun :) işin garip tarafı şarkıyla dizinin hiç bir bağı yok yani içindeki sözler ile tamamen tesadüf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tabi albümü dinlemediğim için habersiz kalıyorum yine de çok teşekkür ederim[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: raistlinn, 09 June 2003 11:22 tarihinde demiş ki: tabi albümü dinlemediğim için habersiz kalıyorum yine de çok teşekkür ederim rica ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar