Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 trtde cikardi kücükken ne izlerdim. bize resmi sevdiren adamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Daesu said: sevmiyenin kalbi kurusun bunu gibi adamlar yüzünden sanat ayaklar altıan düştü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 said: Don't work yourself to death Bob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 tiLi said: hwight hwhile hwhere hwhat hele dorothy diye bi kadın çıktı. aksanı akıllara zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Cuce said: Daesu said: sevmiyenin kalbi kurusun bunu gibi adamlar yüzünden sanat ayaklar altıan düştü! rosstan önce sadece romalı efendilerimizin üzüm yerkenki resimlerini yapabiliyorduk ! şaka maka, 3 gün önce new yorkun saglam galerilerinden birinde şöle bi sergi vardı tek renk diyince arkadaş monochrome tadlarda sergi sanmış. tuvale tek renk, rothkoyu da geçmiş http://i.imgur.com/Va8D8ty.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Ahahahah KILL IT WITH BRUSH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 http://i.imgur.com/3fuSkbS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 RAPED RAPED CTRL-Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 çok komik anlar var ya. -make that black work for you not cool dorothy, not cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 adam bi denzi dalga cizdi öh dedim. nice airbrushcılara tascıcakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Abi eheh şu adamı annem, babam, ben oturur izlerdik hiç sektirmeden. Bir de hep beraber resim falan yapardık akşamları; hep Bob Ross sayesinde. Çok güzeldi lan hayat. O zamanlar ya ressam olacaktım ya arkeolog. Sonra kardeşim doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 "twitch streaminde yorumlari izlemesi de cok eglenceli. o anki haliyle guzel gorunen resme yeni bir kisim eklemek icin vurdugu ilk firca darbesinde: -ruined -ruined this time -ruined birkac dakika sonra o karalti guzel bir agaca donusunce: -saved -omg it's magic -saved -saved -i told u guys arada palette renkleri secerken birisi anliyor cikiyor bagiriyor: -tree incoming!!! resim bitene kadar bunlar bir dongu halinde devam ediyor. resim bitip de bob ross hadi gorusuruz haftaya diyince 10 bin kisi arka arkaya gg yaziyor. streamde ara olmadigi icin hemen arkasindan diger bolum basliyor. bob amca hi welcome diye girince yine 10 bin kisi ayni anda: -hi -hi -hi bob -hi bir ekranin basinda bekleyen binlerce kucuk minyon gibiler. bob ross hi diyor. dalgalanarak arkalara dogru giden bir hiiiiiii dalgasi basliyor." ekşide yazmış biri. chate bakmıyodum izlerkende şimdi dikkat ettim chatmiş asıl olay resmen asdfasdfasdf her yeni eklemede ruind this time. sonra düzenleyince that clutch'lar uçuşuyo asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 VAC yazanlara çok gülüyorum ben ya sadfsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Daesu said: http://i.imgur.com/3fuSkbS.jpg Muh triggers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 KUŞ GELDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Cuce said: KUŞ GELDI! abi kuş montajı dünyanın en tatlı sekansıydı. BOB ROSS, SAVING HAPPY LITTLE BIRDS N KITTENS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 ağaçlar hdp virali, parelel yapı var arkasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Şu an tek iyi hissettiren şey dünyada Bob amca. Teşekkürler, agzımdan RTE tadını alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 bu arada adamın doğum ve ölüm tarihleri 29 ekim - 4 temmuz baya şaşırmıştım ilk gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 bi de keşke hiç bitmese lan hep açık kalsa twitchte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yine bi bulutla rfalan yaptı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 VAC nedir lan SDAIUFHUISADFHPISDFHDSFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 new meta muhabbeti de iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar