Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçak biletinin devredilmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba, arkadaşım Dubline gidiş dönüş uçak bileti aldı. Başka bir işi çıktığından dolayı o tarihte gidemeyecek.

Kendi adına aldığı bileti benim adıma yapma şansı var mı? Yada hiçbir şekilde o bileti ben kullanabilir miyim?
Mesaj tarihi:
Gattaca (1997) imdb 7,8

Code 46 (2003) 6,3
yok imdb savunucusu değilim de zamanına göre güzel film, bende baya sonra seyrettim

code46 ya da bakiiym bari
Mesaj tarihi:
Fistan said:

türk havayollarına sorma bi kaç foruma daha sor burdan cevap alamazsan

Gecenin bu saatinde hemen arıyorum haklısın.Sağol fistan bu bilgilendirici postun sayesinde aydinlandim.
Mesaj tarihi:
Oski said:

Film bayik ya Code 46 var bu tarz not too distant future distopia

Cok daha saglam filmdir

film leşmiş ya
yarısındayım dayanamıyorım, biri beni öldürsün
Mesaj tarihi:
Chastor said:

Fistan said:

türk havayollarına sorma bi kaç foruma daha sor burdan cevap alamazsan

Gecenin bu saatinde hemen arıyorum haklısın.Sağol fistan bu bilgilendirici postun sayesinde aydinlandim.

açık ki 7/24 thynin müşteri hizmetleri?
Mesaj tarihi:
Buraya yazmadan önce araştırdım zaten thy böyle birşey olmaz diyor.Ama patide daha önce böyle birşey yapabilen var mi danisayim diye yazdım.Baggio nun yazdığı gibi bir tanıdık olur da hallederim diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım şey niye devir olmuyor... Bilet alırken belli kriterlere uymuyorsan satmıyorum diye bi mantığı da yok hava yollarının. Her isteyene satıyor bileti. Eee o zaman hacı, o koltukta kimin uçtuğunun ne önemi var? Şerefsizler.
Mesaj tarihi:
gattacanın konusu çok güzel ama biraz yavaş bir film.

bilet devri diye birşey yok maalesef.

muhtemelen biletlerin alınıp başkasına satılmasının önüne geçmek istiyorlardır.

arkadaşın iptal edecek yada askıya alacak tek çözüm bu.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Benim anlamadığım şey niye devir olmuyor... Bilet alırken belli kriterlere uymuyorsan satmıyorum diye bi mantığı da yok hava yollarının. Her isteyene satıyor bileti. Eee o zaman hacı, o koltukta kimin uçtuğunun ne önemi var? Şerefsizler.

gelemeyenlerin yerien koltık satıp para kazanmak için herhalde

promosyon bilet değilse iptal edersin anca
  • Yeni Oluştur...