Chastor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Merhaba, arkadaşım Dubline gidiş dönüş uçak bileti aldı. Başka bir işi çıktığından dolayı o tarihte gidemeyecek. Kendi adına aldığı bileti benim adıma yapma şansı var mı? Yada hiçbir şekilde o bileti ben kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Çok büyük torpil lazım devretmek için, yoksa yok öyle bir uygulama. Devredilmeden de kesinlikle gidemezsin, 2-3 noktada kimlik kontrolü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 hangi havayollari, hemen yetkili arkadasi baglayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Türk hava yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 güzel miydi film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 türk havayollarına sorma bi kaç foruma daha sor burdan cevap alamazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 film fena diil ya gideri var 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Film bayik ya Code 46 var bu tarz not too distant future distopia Cok daha saglam filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 dublin diyince nasil da geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Gattaca (1997) imdb 7,8 Code 46 (2003) 6,3 yok imdb savunucusu değilim de zamanına göre güzel film, bende baya sonra seyrettim code46 ya da bakiiym bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 aa dublin mi fıçı guiness getirsene panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Fistan said: türk havayollarına sorma bi kaç foruma daha sor burdan cevap alamazsan +1 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Fistan said: türk havayollarına sorma bi kaç foruma daha sor burdan cevap alamazsan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Fistan said: türk havayollarına sorma bi kaç foruma daha sor burdan cevap alamazsan Gecenin bu saatinde hemen arıyorum haklısın.Sağol fistan bu bilgilendirici postun sayesinde aydinlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Oski said: Film bayik ya Code 46 var bu tarz not too distant future distopia Cok daha saglam filmdir film leşmiş ya yarısındayım dayanamıyorım, biri beni öldürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Chastor said: Fistan said: türk havayollarına sorma bi kaç foruma daha sor burdan cevap alamazsan Gecenin bu saatinde hemen arıyorum haklısın.Sağol fistan bu bilgilendirici postun sayesinde aydinlandim. açık ki 7/24 thynin müşteri hizmetleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Buraya yazmadan önce araştırdım zaten thy böyle birşey olmaz diyor.Ama patide daha önce böyle birşey yapabilen var mi danisayim diye yazdım.Baggio nun yazdığı gibi bir tanıdık olur da hallederim diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 şehir neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 siyasi görüşün ne ? burda duruşun nasıl? troll müsün aklıma gelen sorular bunlar şimdilik belki bişey ayarlarız!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 müşteri hizmetleri hiç bişi bilmiyor ki bu ülkede niye müşteri hizmetlerine sorup yorsun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Benim anlamadığım şey niye devir olmuyor... Bilet alırken belli kriterlere uymuyorsan satmıyorum diye bi mantığı da yok hava yollarının. Her isteyene satıyor bileti. Eee o zaman hacı, o koltukta kimin uçtuğunun ne önemi var? Şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 gattacanın konusu çok güzel ama biraz yavaş bir film. bilet devri diye birşey yok maalesef. muhtemelen biletlerin alınıp başkasına satılmasının önüne geçmek istiyorlardır. arkadaşın iptal edecek yada askıya alacak tek çözüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 sabonis said: Benim anlamadığım şey niye devir olmuyor... Bilet alırken belli kriterlere uymuyorsan satmıyorum diye bi mantığı da yok hava yollarının. Her isteyene satıyor bileti. Eee o zaman hacı, o koltukta kimin uçtuğunun ne önemi var? Şerefsizler. gelemeyenlerin yerien koltık satıp para kazanmak için herhalde promosyon bilet değilse iptal edersin anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar