dasBock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 "Max Damage" said: Hakem odası basanlara ses çıkarmayanların hakemi rehin alanlara çemkirmesi. Yahut stadında şişme kadın yakanların bir hafta geçmeden kendi zihniyetlerinden biri kadınlara hakaret etti diye feminist kesilmesi. İşte Türk futbolunun geldiği nokta: Bana her şey mübah, başkası yaparsa hazırlayın taşları. olayı çarptırma. aziz yıldırımı destekler bir yazım var mı başlıkta? ki fenerbahçeye yaptığı yatırımlar harici desteklediğim yanı yoktur kendisinin ve bir an önce görevi daha profesyonel birine bırakması gerekir. öte yandan stadta şişme kadın yakanlar için bir hoşgörüm bulunmuyor denyo denyo konuşmayalım. ilk postta bahsedilen "senin de anlayadığın gibi" fenerbahçeye karşı yürütülen şike soruşturmasıdır ve haksız tutuklamalar vs'dir, kendince yorum katma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Aziz Yıldırım'ı desteklemiyorum lafı her Fenerbahçeliden duyduğum büyük bir yalandır. Yaptığı saçmalıklardan sonra çıkıp ben zaten desteklemiyorum demek güzel bir kaçış yolu. Keza şişme kadın muhabbetinde olduğu gibi. Ben karışmam de çık aradan güzel işmiş. O zaman iki gündür neden tüm Trabzonsporlular genelleniyor misal? Kaldı ki Türk futbolunu bu noktaya getiren tek başına İHO mu? Hadi lince ben de katılayım o zaman bu kadar kolay yani. Demirören için başlık açıldı mı bu forumda? Haksız tutuklamalar demişsin de sırf şike cezaları uygulanmasın diye bu ülkenin futbolunu 2012'den bu yana Demirören yönetiyor. Görevi veren de fanatik F.Bahçeli Tayyar ve ben bugüne kadar bir tane F.Bahçelinin çıkıp Demirören'i eleştirdiğini görmedim. Garip bir ilişki ağı var ortada çünkü. Örneğin Melo Tüpçü'nün elini sıkmadığında en çok küfürü F.Bahçelilerin etmesi gibi... Kısacası İHO saçma sapan açıklamalar yaptı diye TÜrk futbolunun sorunu olarak sadece bu adamı teşhis etmek asıl denyoluktur. Bu adamın Aziz Yıldırım'a tepki olarak bu hareketleri yaptığını hepiniz biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Stat çıkışı Aziz'in paralı köpekleri (kendi tabiri) özellikle çıkışını bekleyerek bu adama küfür etti ve o da dellenip siz gidin başkanınız gelsin ulan dedi. Tespit başarılıydı çünkü hepimiz biliyoruz ki o çapulcuları oraya yollayan Yıldırım'dı. Ama sonuç olarak Aziz Yıldırım pür pak ama İHO mafya bozuntusu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bu forumda aziz yıldırım da tartışıldı demirören de sen paralel evren yaşıyor olmalısın. kimseden ya da herhangi bir açıklamadan kaçtığım yok, aziz yıldırım iyi başladı kötü bitirdi. bi adam iyi işler yapınca desteklersin saçmalamaya başlayınca artık geri plana çekilsin dersin değil mi? bunun neresi ters. şu konuşmada ters olan tek bişe var o da muhtemelen senin trabzonlu olman ya da ts'yi desteklemen. inan ilk başta farketsem şeyimde olmazdı ne yazdığın. ha akp'li ile tartışmışın ha trabzonluyla benim için farkı yok. al bak bunun adı genellemedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Türk futbolunun en büyük sorunu Türk futbolu olması bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 amkspor Polis operasyon düzenleyecekmiş, AKP izin vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bu hakem çıkıp hala açıklama yapmıyorsa gidip hala mahkemeye başvurmadıysa. boşverin olum oy vermeye bile gitmeyin pazar günü takmayın bu kadar sallayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 "Max Damage" said: Aziz Yıldırım'ı desteklemiyorum lafı her Fenerbahçeliden duyduğum büyük bir yalandır. Yaptığı saçmalıklardan sonra çıkıp ben zaten desteklemiyorum demek güzel bir kaçış yolu. Neresi yalan anlamadım ki? Ben özellikle son 7-8 senedir tiksiniyorum adamdan mesela. Güzel başladı, sevdik; sonra bozmaya başladı, gitgide sevemedik. Sportif anlamda spordan anlamadığı halde olayı profesyonellere devretmedi, FM oynar gibi takım yapmaya çalıştı, egosu yüzünden kaç tane başarılı ve vefalı adamı haince paketleyip gönderdi, PR işlerinde de aynı şekilde her şeyi kendi yapmaya çalışıp iticilik ve kutuplaşma yarattı. Tesisleşme, futbol değil spor kulübü olma, ekonomi vs. anlamlarında zaten hala iyi de bence diğer tarafın kötülüğü daha ağır basıyor. Tam camia iyice yılmaya başlarken ise şike safsatası patlak verdi, amaç Aziz'e kumpas kurarken Fenerbahçe'yi de yanında yakmaktı, o saatten sonra kim olsa başkan olduğu için sahip çıkılacaktı. Şimdi dava bitti, kimisinin gözünü boyamayı başardı "oo bizim için hapis bile yattı büyük başgan" diye ama aklı başında insanlar olarak biz de yerimize döndük. Heyecanla "dava bitsin sezon sonu bırakacağım" dediği ve alttan alttan Ali Koç'u işaret ettiği günlerin gelmesini bekliyoruz. Şimdiden YDK üyeleri "Efsane başkan bizi bırakma dediler" falan gibi zemin hazırlamaya başladı kıvırmak için ama inşallah olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Aziz Yıldırım bitirdi futbolu. Futbol camiasının diktatörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 süleyman sebanın transferlerini git araştır sonra azize diktatör de kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ülkede her hangi bir şeyin başına geçipte diktatör olmayan mı var abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 dasBock said: bu forumda aziz yıldırım da tartışıldı demirören de sen paralel evren yaşıyor olmalısın. kimseden ya da herhangi bir açıklamadan kaçtığım yok, aziz yıldırım iyi başladı kötü bitirdi. bi adam iyi işler yapınca desteklersin saçmalamaya başlayınca artık geri plana çekilsin dersin değil mi? bunun neresi ters. şu konuşmada ters olan tek bişe var o da muhtemelen senin trabzonlu olman ya da ts'yi desteklemen. inan ilk başta farketsem şeyimde olmazdı ne yazdığın. ha akp'li ile tartışmışın ha trabzonluyla benim için farkı yok. al bak bunun adı genellemedir. Trabzonlu yahut Trabzonsporlu değilim. Sadece geldiğimiz noktanın kaynağının farklı yerlerde aranması gerektiğini düşünen biriyim. Sosyal medyada 2-3 gündür bütün lümpenler birleşmiş ve Trabzonspor ligden ihraç edilsin diyor. Peki kabul bitirelim Trabzonspor'u. Ondan sonra düzelecek mi her şey? İHO futboldan ihraç edilecekse o zaman Demirören, Yıldırım ve Uslu gibileri de el çektirilecek. O zaman sonuna kadar desteklerim önerilerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bütün lümpenler birleşmiş ts düşürülsün diyomuş. ben bunlardan biri miyim? kim genelleme yapıyor yeterince aşikar mı? konunun ts ile alakası yok bu adamı ihraç edip gerekirse hakkında dava bile açmaları lazım. aynı şeyi aziz yıldırım yapıyorsa ona da aynısını yapmak lazım kendi kafanda bi senaryo kurmuşsun millete laf giydiriyosun aklınca. yav he he denir sana ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Hiçbir elle tutulur yanı olmayan pislik dolu bir hareket bu. Bu adamın hayat boyu futboldan men edilmesi gerekir. Böyle bir terörize etme durumunda ancak öyle güven sağlanır. Yoksa yeterince ağır ceza gelmeyip de ileride her hakem maç sonu soyunma odasından çıkabilecez mi stresiyle sahaya çıkacaksa işimiz var. Ama bu adam bu hamleyi TS başkanı olarak bu sıfatla yapıyor. Yaptığı hareketler, tüm kulübü bağlar. Dolayısıyla ligden düşürme veya değil ama bir şekilde TS kulübünün de çok ağır şekilde cezalandırılması şart. Yoksa bul bi günah keçisi, şikesinden tehdidine her pisliği yaptır, sonra yakalanınca da adamı cezalandır kulübün yanına kalsın, yok öyle şey. Ha, adam ve kulüp de yetmez, oradaki polis nasıl buna müdahale etmez, oradaki savcılar nasıl buna göz yumar, valilik nasıl bunu sineye çeker, hepsine baştan sona yapıştırmak lazım soruşturmayı. Türkiye'de olur mu? Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 polis savcı vali kimin adamı? dediğin gibi hiçbişe olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Llama said: bu hakem çıkıp hala açıklama yapmıyorsa gidip hala mahkemeye başvurmadıysa. Asıl bunların bir derneği var hakemler ve gözlemciler bilmemne bişey derneği var. Derneğin basın açıklaması yapıp mahlemeye vermesi hatta parası varsa gazete ilanları falan vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 tff yapti zaten aciklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Tff yi esekler kovalasin. Ne boka yariyolar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Rewendor said: Hiçbir elle tutulur yanı olmayan pislik dolu bir hareket bu. Bu adamın hayat boyu futboldan men edilmesi gerekir. Böyle bir terörize etme durumunda ancak öyle güven sağlanır. Yoksa yeterince ağır ceza gelmeyip de ileride her hakem maç sonu soyunma odasından çıkabilecez mi stresiyle sahaya çıkacaksa işimiz var. Ama bu adam bu hamleyi TS başkanı olarak bu sıfatla yapıyor. Yaptığı hareketler, tüm kulübü bağlar. Dolayısıyla ligden düşürme veya değil ama bir şekilde TS kulübünün de çok ağır şekilde cezalandırılması şart. Yoksa bul bi günah keçisi, şikesinden tehdidine her pisliği yaptır, sonra yakalanınca da adamı cezalandır kulübün yanına kalsın, yok öyle şey. Ha, adam ve kulüp de yetmez, oradaki polis nasıl buna müdahale etmez, oradaki savcılar nasıl buna göz yumar, valilik nasıl bunu sineye çeker, hepsine baştan sona yapıştırmak lazım soruşturmayı. Türkiye'de olur mu? Olmaz. Abi kusura bakma da cok komik su soyledigin. Cunku cok mantikli ve hukuki bisey anlattin. Ama burasi turkiye. Hakemi kizaga cekerler, 3-4 hafta mac vermezler bence bu adalet sistemiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 hakemler grev yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Trabzon maçlarını boykot etsinler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 yumy said: Yüzüne diyebilir misin bunları?? Anca kadın gibi git forumlarda konu aç.. Troll değilse ayıp ya. Trollse bi an güldüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 sdfds abi troll ya inceden gönderme yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 .. Benim sözlerimi Beşiktaş ve Galatasaray kınıyor. Size ne oluyor. Kuyruk acınız mı var? .. Hakem arkadaşa sorun. O gün ben odadan çıkmak istiyorum demiş mi? 8-) İ.H. Trabzon Başkan'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Trabzon'da oynanacak FB maçı ilk devreyse şenlik var bu olayların sıcaklığı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Adam hakkı gasp edilmiş hissediyor, ki doğru. Yaptığı şeyi justify etmiyor ama problemin kaynağı başka yerde. Aziz Türk futbolundan silinirse, bu işler bir nebze azalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar