Voys Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 192.168.2.1 (192.168.0.1) deneyerek panelime girdim fakat bu eve yeni taşındığım ve modemi ben almadığım için panel kullanıcı adı ve şifresini bilmiyorum. soru 1: bu şifreyi nasıl ogrenebilirim sormak dışında? soru 2: modemime başka bağlı olan var mı diye bu panel harici nasıl gorebılırım? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 internetten bak default şifreye muhtemelen admin / admin'dir yada Admin admin vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 defaultu modemin voltajını felan yazan kısımda oluyor çoğu modelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Eğer ttnet kullanıcı adı ve şifresini falan biliyorsan reset attığında default a dönüyor modem şifresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 modemin marka-modelini internete yazı default şifresini öğren ve girmeyi dene olmazsa kablo ile modeme bağlan ve reset at arkadan o zaman default şifreye döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 admin password Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 superonline den aldıysan modemi K : admin ş: superonline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Olm modemin markasi ne bi onu yazaydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 TC7200U modeli. T-mobile firmasına ait. Ülke Macaristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 admin admin oldu :d eyvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 burdan neye basacağım girenleri görmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 connected devices tarzi biseyler olmasi lazim. http://setuprouter.com/router/technicolor/tc7200-u/dhcp-56372-large.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 tişikkirlir sipirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 uydunette modemime bağlı olanları nası görücem? Giriyorum modemin ipsine, kablosuz bağlı olanları görme yerine giriyorum ve sadece laptop görünüyo. Telefonla tablet görünmüyo mesela. E bu mantıkla başka insanlar bağlıysa onları da göremeyebilirim diye düşünmelerdeyim. Nası olcak o iş? Var mı takır takır önüme koyacağı yoku bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 telefon tablet o anda standby da ise veri alışverişi yapmadığı için bağlı görmezsin muhtemelen. ben evde bağlı tüm cihazleri görüyorum da telefon hayvan gibi sömürüyor mesela limitleyemedim modemden limitlemek isiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bagli oldugu bi an yakalayip mac adresini ogrenip engelleyebilirsi telefonu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 engellemek istemiyorum sınırlamak istiyorum, aklıma gelince wifi sini kapatıyorum ben telefonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar