Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superonline Teklif

Grego

Öne çıkan mesajlar

merhaba ben superonline dan x diye biri arayıp, kabul edersem hemen yarın modem kurulumu yapabileceğini belirtti. e teminatım var dedim, aşkım cayma bedelini biz karşılıyoruz yha diye ekledi. üstüne üstlük telekomun fiber olmadığını asıl bizim öz fiber dercesine belirtti.

böyle telefon alan var mı yada superonline dan memnun olan?
Sosyal ağlarda paylaş

arayan 532li kampanyavari bir numara. Superonline müşteri hizmetlerini aradım, evet 127 liraya kadar karşılıyoruz cayma bedelini dedi. adama da sen bu dediklerini bir mail at dedim. sam.superonline.net uzantılı bir mail adresi ile atmış bilgileri.

niye bulaşmıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar taşeron firma, TT de aynı şekilde çalışıyor. İşlem yaptıkça para kazanıyorlar bu yüzden her türlü şeyi söylüyorlar. Önemli olan o an sana satış yapmaları vs..

Kapına kadar gelmediği sürece hiçbir fiber bağlantı, fiber olarak satılamıyor bu arada. Rekabet kurulunun kararı var yanılmıyorsam bunun üzerine. Onun dışında TT ve Super'in fiberleri arasında fiyat ve görece olarak teknik servis dışında hiçbir fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

fiber kapıya kadar geliyor o konuda sıkıntı yok da, müşteri hizmetleri üst limit belirtti bu cayma bedelinde, adam nasıl veriyor 300 lira.

adamın mail imzası :

SUPERONLINE Iletisim Hizmetleri A.S. bu mesajin icerdigi bilgilerin dogrulugu veya eksiksiz oldugu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne sekilde olursa olsun iceriginden, iletilmesinden, alinmasindan ve saklanmasindan sorumlu degildir. Bu mesajdaki gorusler yalnizca gonderen kisiye aittir ve SUPERONLINE Iletisim Hizmetleri A.S. nin goruslerini yansitmayabilir.

jsnfgb.
Sosyal ağlarda paylaş

kimse sorsam önermiyor ama sanırım geçeceğim, adamların son verdiği bilgi şu, belki bir başkasının işine yarayabilir.

Superonline said:

*Verdiğim kampanya bilgileri ile ilgili web sitemizden (www.superonline.net) doğrulama yapabilirsiniz.
*Cayma bedeli ile ilgili ADSL müşterimiz olacaklar için, 121 TL üst limit. Fiber müşterimiz olacaklar için 500 TL üst limit bulunmaktadır.
*Diğer servis sağlayıcılar fiber değil, hiper hız verebilir. FTTX altyapı kullanmadıkları için. Bizim size sunduğumuz hız seçenekleri ‘’–e kadar’’, ‘’-a kadar’’ değil net hız seçenekleridir. Çünkü fiber altyapı olanağıyla ışık hızında internetin son kullanıcıya veri kaybına uğramadan ulaşmasını sağlıyoruz.
*TV+ dekoder hizmetini TV bağlantılı olarak kullandığınız sürece hiçbir şekilde AKK etki etmez. Bu bilgiye de yine resmi web sitemizin TV+ bölümünden ulaşabilirsiniz.(www.superonline.net/turkcell-tv)

Ayrıca göndermiş olduğumuz mail adresi biz çalışanların en nihayetinde kişisel olarak kullandığı mail adresidir. Sizin de bildiğiniz gibi hiçbir şirket, personelinin kişisel mail adresinden göndermiş/almış olduğu verilerin sorumluluğunu üstlenmez. Bu yüzden elektronik imza ile tedbir alır. Bahsettiğiniz e-imza da bu yüzden tüm verilerin altında otomatik olarak çıkmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an en mantıklı teklifi Asus Memo Pad 7 hediye verdiği kampanyası.

150GB AKK 50mbit hız

İlk 12 ay 69 TL sonraki 12 ay 79 TL ödeyeceksin.
24 ay için toplamda 1776-TL ödemen olacak.

Verdiği tableti 3g+wifi modeli 400tl civarı piyasası. Kutusunu açmadan 300e sat gitsin.

1776TL - 300 = 1476TL eder.
Bunu da 24 aya bölersen 61,5TL eder.

61 liraya 150gb akk 50mbit daha ne olsun. zaten turbo button ile akk ye de takılmıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...