Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DietBet : kilo ver para kazan

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Olay su;

Sitede bir suru challenge var. Bu challenge'larin hepsindeki amac sabit: challenge deadline'ina kadar vucut agirliginizin %4'u kadar kilo vermek. Degisen kisim ise baslangic ve bitis tarihleri ile katilim ucretleri.

Amaciniza erisirseniz ve site tarafindan onaylanirsa baskalarinin kaybettigi paralar kazananlar arasinda paylastiriliyor. Amaciniza ulastiginiz takdirde minimum yatirdiginiz parayi aliyorsunuz, kaybiniz olmuyor yani, maksimum kisminin ucu acik ama pek bisey beklememek lazim tabi.

Ornekle aciklayayim : Ben $30'lik olanlardan birine katildim arkadasimin gaziyla. 3500 kisi katilmis benimle birlikte, pot'da $105K var. Desek ki 1000 kisi amacina ulasamayacak ve para geri kalan 2500 arasinda paylasilacak, o durumda geri gelecek para 105000 / 2500 * .75 = 31.5 dolar olacak (%25 kesinti yapiyolar 30 dolar icin). Kazanc namina girecekseniz degmiyo yani ama isin icinde para olmasi ayri bi motivasyon saglayabiliyo.

Guvenilir mi derseniz? Paypal ustunden oderseniz herhangi bir sikinti yasayacaginizi sanmiyorum zira dispute acabiliyosunuz herhangi bi sikintida.

Buyrun bu da site adresi : https://www.dietbet.com
Sosyal ağlarda paylaş

Şuna baktım.

https://www.dietbet.com/games/72029#how-it-works

6 ayda %10. Bunda birşey yok ki? Neden 6 ay veriyorlar?

p90x'i yaptığım 1. haftada 6 kilo vermiştim, o zaman 74 kilo mu neydim yanlış hatırlamıyorsam. 1 haftada adamların 6 aylık hedefi tutturuyorum.

Ne anladım bu işten.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi suyu muyu anlamam. %10 hedefe 1 haftada ulaşıyorum. 6 ay boyunca maintain mi edicem bir de. paramı direk vermiyorlar mı. O onemli.

cidden 300KG'likler için bu. Akila haklı.

Aslında biz kendi aramızda bir bet mi yapsak.

Paraları birimizde toplarız. excelde tutulur. Kazanana baklava yollarız.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Guvenilir mi derseniz? Paypal ustunden oderseniz herhangi bir sikinti yasayacaginizi sanmiyorum zira dispute acabiliyosunuz herhangi bi sikintida.

Virtual Goods diyip geçiyor Paypal böyle şeyleri, dispute falan dinlemiyor. İlla hard good olacak, eNay'den bişey alacaksın falan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...