Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Ses efektinle okudum numan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 di donanim haberden iframe ile koymuş gibi bu konuyu buraya. espri anlayışı çökmüş forumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Senin espri anlayışın mükemmel çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Hayır photoshopla kendine kas yapan adam milletin neye güldüğünü eleştiriyor. Akıl alır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Ne babalar var 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 sipeyskeyk said: Hayır photoshopla kendine kas yapan adam milletin neye güldüğünü eleştiriyor. Akıl alır gibi değil. photoshop ile espri anlayışı arasında nasıl bağlantı kurabildin bi açıklasana :) Beynindeki elektronlar nasıl bir bağlam kurabildi şu iki kelime arasında allah aşkına aydınlat biraz. national geo wild' önersem seni bu bitki sınıfına giriyor o kadar beyinsiz diye cevap verirler. doğa tv önerirler o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Oo avukatlar konuşsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Sözü yaverciklere bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Korax said: Tik Cok iyiymis heuheh süper yaaaa. öğrendim lan trolün,trollenmenin ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 sipeyskeyk said: Sözü yaverciklere bırakıyorum vaktine yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 seko ciddi ciddi mahkemeye mi verdi şimdi forgiver ı. bence vermemiştir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Niye versin ki ne kaçırdım özet pls En son esh bilekaysı tehdit falan ediyordu bilekays tırstı r yaptı falan orada bıraktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 olm sen sus. sana 40 yılda bir işim düştü facebooktan ekledim söylemek için. kabul etmedin bile. fakyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 sipeyskeyk said: Niye versin ki ne kaçırdım özet pls En son esh bilekaysı tehdit falan ediyordu bilekays tırstı r yaptı falan orada bıraktım ben esh beni ne zaman tehdit etti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 tevkiftir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 eş seni dövmeye izmire gelecekti olm hatırlamıyor musun. yavercik.com falan yaptıydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ha evet gel bir kafede yüzyüze konuşalım demişti buluşmadım tehdit dediği o galba internetten söz dalaşına girdiğim her adamla buluşsaydım kasmadan paticik lan party'ye çevirirdik orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 gel çıkışa, hilton çıkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ii kurgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Net kurgu yav. İyi başladı sonra sıktı ortalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 /summon esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Korax said: aquila said: Bunları beğeniyorsunuz sonra gidip fast foodlarda 2 kişi davar gibi 6 kişilik yere oturuyorsunuz. fesfut yemiyorum hiç. Biz senin gibi amerikanyada yaşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 sipeyskeyk said: Hayır photoshopla kendine kas yapan adam milletin neye güldüğünü eleştiriyor. Akıl alır gibi değil. bak kıyamet gelebilir. Aynı fikirdeyim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Çetin Bey bi cumhuriyet bayramı konusu açar mısınız kutlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar