akirafes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Vingthor said: bebeyim. sus lütfen. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 gereksiz sataşıyosunuz adama, mmo genel bölümüne gayet bölüme uygun faydalı şeyler atıyor adam. Dalga geçenlerin neden mmo bölümünde takıldıklarını sorgulamaları lazım bence, yada neden adı paticik olan kedisever oyuncuların forumunda takıldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 günyüzügörmemişgizemliyaratıklarveruhlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 niye gün yüzü görmemiş anasının bedduası mı tutmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ving zorlama daha fazla tamam, aynı lafı 8 kere söyledin, anladık sana komik geldi, adam kendince yararlı iş yapıyor, işinize bakın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 madem acildi, konuyu animelerde etekle corap arasinda bosluk birakan coraplara geri getirebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ben Janissary (Selma Tolon) ve Dust ( Sooraya Qadir) okuyorum. Sanırım dediğinin ne olduğunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 abi ona kisaca dizustu corap filan mi desen acaba ya da stocking diyip gecsek mi? Oski said: madem acildi, konuyu animelerde etekle corap arasinda bosluk birakan coraplara geri getirebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 boyle uzun uzun tarif edince gozumde canlaniyo hosuma gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Ving saçmalayıp durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Akirafes, ben kendimce yazdıklarını yararlı buldum ve hatta oyunu araştırdım baktım nedir ne değildir diye. Ama herşeyi bi kenara koyup yazdıklarını okurken acı çektiğimi de söyleyeyim. Herşeyi mısralar halinde yazman gerçekten okurken rahatsız ediyor, ne yalan söyleyeyim. Yaptığın iş ve verdiğin emekle dalga geçmek için yazmıyorum, sadece bizim açımızdan da belki bakarsın diye belirtmek istedim. Kendimizi sadece yazı ile ifade etmeye çalıştığımız bir ortamda nokta, virgül, -ki, -de gibi ufak şeyler insanın gözüne batıyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Adilik yapmayın. Adam mis gibi yazıo. Devam et kardeşim.. Amma eziksiniz bea Kıskanç herifler. Madem komik gelio Defolun gidin sayfadan da, Biz de rahatça takip edelim. Oldu mu size Alt alta şiir gibi Hadi naşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 abi bi virgul ile yazı anlamayacak kadar APTAL insanlar değilsiniz bence, sırf pürüzlük için yok de ayrı yazılır, yok EYLENCE DEĞİL EĞLENCE, tavırlarını anlamıyorum bal gibi de anlıyorsun neyin ne olduğunu bırak işte anlıyorsan sıkıntı ne başka? acı cektiğin falan da yok anlıyorsun bal gibi sırf Laf atmak için biliyorum bişeyler demek için bu tarz primlere baş vuruluyor, ayar oluyorum ciddi anlamda böyle basit şeyleri takan insanlara. Dandik diyesim geliyor ama o da kendince bi fikri var diyip elimi kolumu bağlamakta. Milletin kesme işaretini yumuşak g sini y sini bilmemneyini düzeltmeyi boşver anlıyorsan sıkıntı yok ortaya sıkıntı çıkarma işte yapma pürüzlüğünü. Adam gayet güzel anlatıyor o anın heyecanı ile bence gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Pürüzlük falan çıkartmıyorum abi gayet anlamıyorum, mesela senin yazdığın şeyi anlamak için çaba sarfetmem gerekti. Genele yaymadım zaten, kendi çektiğim zorluğu belirttim. Sana yada size normal gelebilir ama normal olmayan birşey var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 abianlıyosanızniyedertediyorsunuzkisonuctanegerekvaryanispacetusudazatencokgereksizillakianlarsınnihayetindevirgulnoktafalanzatenhakgetireturkcedefazlasıylagereksizbidilayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Xenocide said: abianlıyosanızniyedertediyorsunuzkisonuctanegerekvaryanispacetusudazatencokgereksizillakianlarsınnihayetindevirgulnoktafalanzatenhakgetireturkcedefazlasıylagereksizbidilayrica Tahminime göre 22 yaş civarısın. +25 sene sonra yazı yazarken hatırla bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 This question isn't concerned with every single person :too old to do. My point, folks, is that there is no excuse but trying to do something later in life is intimidating. I'll bet you're going to find this same problem in a new area of expertise that you will face when 50 years older.I’ve always been amazed at the number of people who are complaining about being too old.But I never guess I will become one of them.I can't tell you enough or in the right words how sorry I am for the things that I've wrote. I wish I could take back them. In real life you are neither intelligent/successful nor smarter than me. But your way of acting hurts me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Abi bence editle ama gene de senin bileceğin birşey. Troll dolar yarın burası benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 moi ça m'amuse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ozaman şöyle söyleyeyim yazdığın iki mesajda da saglam grammer hataları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 sQu said: ozaman şöyle söyleyeyim yazdığın iki mesajda da saglam grammer hataları var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 İki değil. Bir mesaj var. Ve sağlam gramer hatalarını çok merak ettim. Hem gramer tek m ile yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Ozaman grammar diye düzelteyim daha da çok uzatmayayım ben, sen nasıl uygun görüyorsan öyle devam et. Merak güzel birşeydir, insanın kendisini geliştirmesini sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Ben hala sağlam gramer hatalarını bekliyorum. İstiyorsan tekrar yazayım. This question isn't concerned with every single person :too old to do. My point, folks, is that there is no excuse but trying to do something later in life is intimidating. I'll bet you're going to find this same problem in a new area of expertise that you will face when 50 years older.I’ve always been amazed at the number of people who are complaining about being too old.But I never guess I will become one of them.I can't tell you enough or in the right words how sorry I am for the things that I've wrote. I wish I could take back them. In real life you are neither intelligent/successful nor smarter than me. But your way of acting hurts me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Neredeyse her cumlede hata var (china miville olmadigini farzediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar