chrome Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 1 sene once yollamistim test sonuclarini, kabul etmisler. Uye olan kimse var mi forumdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 mensanın sitesindeki "üstün zekalılar topluluğu" cümlesi kıkır kıkır gülmeme neden oldu ama aptalım ben bakma sen bana hayırlı olsun tısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 çok iyisin dostum. hll team. adam zeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ben varım üye numaran ve aralığın ne belirlenmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Oyle demeyin olm iyi seyler cikiyor boyle ortamlardan. Vertex var bir de orayi da zorladim. Bakalim.. mensa uyesi varsa eqlesin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 LSAT diye bir sınava girdim zamanında 165/180 alanı (95 percentile) üye kabul ediyorlardı. Benim puanım 176/180 idi (99.6 percentile). Kralı gelsin ama üye değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ben masonlara katılıp çok zengin olmak istiyorum, mensa alsam direk girer miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kojiro yıllık 90 bin tl ödeyebilecek durumun varsa aldıralım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Yıllık 90.000 TL'yi havaya saçacak adamın zaten masonlara ihtiyacı kalmamış demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 atom bombaları patlarken, biz güvenli yer altı mason tapınaklarımızda güven içerisinde viskimizi içerken sana bunu hatırlatırım dostum. aaa 1 dk... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi böyle özel yüzük filan verilen gruplar neler? Böyle gizli toplantılarda, members only clublarda filan takılıp, içki yudumlanan? Sırf o karizmatik yüzük veya rozetlerden takmak için isterim üyelik. Varsa söyleyin lan. Baya başarılı bir çalışanım aslında. Pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kendin kur, digerleri almaz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar