Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oluk Oluk Enerji Akacak.. Siyasete Atıldım

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

benim cidden merak ettiğim barajı geçemeyeceği kesin olan partiler neden böyle atılımlarda bulunuyorlar? Mesela anadolu partisi. Oy bölüyor ama bölmesi gereken oyları değil. Kayda değer oylar gibi durmasada önemli. Aynı şekilde liberal parti vs. işçi partisi halkların partisi. Bağımsız ve 4 büyük parti dışında o oy pusulasını doldurmanın ne manası var. Gönlüm tkp'den yana ama gidipte onlara oy vermeyeceğim.
burda da mv olması sayısal olarak bile ihtimal dahilinde olsa da gerçekte olması muhtemel değil. Onun için goy goya devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

benim cidden merak ettiğim barajı geçemeyeceği kesin olan partiler neden böyle atılımlarda bulunuyorlar? Mesela anadolu partisi. Oy bölüyor ama bölmesi gereken oyları değil. Kayda değer oylar gibi durmasada önemli. Aynı şekilde liberal parti vs. işçi partisi halkların partisi. Bağımsız ve 4 büyük parti dışında o oy pusulasını doldurmanın ne manası var. Gönlüm tkp'den yana ama gidipte onlara oy vermeyeceğim.
burda da mv olması sayısal olarak bile ihtimal dahilinde olsa da gerçekte olması muhtemel değil. Onun için goy goya devam.

çünkü biz demokrasi için oy kullanıyoruz, siz oklokrasi için kullanıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

O zaman futbol ligini de kaldıralım. taraftar bölünmesin h
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa 1963de kuruldu yani şampiyonluk öyle hemen olmadı.

LDP ise 1994'de ... Sosyal Medya çağının beta sürecindeyiz. İnsanlar hala zor da olsa hayatın bazı gerçeklerine dair kemikleşmiş delüzyonlarından kurtulmaya hazırlanıyorlar. Algı yönetimi kuralları ters düz olmak üzere. İnsanlar sadece öylesine değil , kendilerini iyi niyetlerle birlikte gerçekleştirebileceklerinin özgür yollarını keşfetmek üzere.

Seyirci kalma, proaktif ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Liberal Ekonomiden girip bana kapitalizm'den dokundurtmak ise niyetin(ki değilse sorularının cevabını googledan ya da ldp sitesinden bulabilirsin zaten ) direk gereksiz bir tartışmayı hemen atlatıp asıl olaya gelelim:

LDP'nin savunduğu şeyler Özgürlük ve bireysel haklar. Bunun için uygun gördüğü ekonomik plan ise paradigma değişiminde ara basamak olabilecek bir blok medeniyet gelişim sürecine bir süre hizmet edecek olan.
Paradigma değişimleri zaman ve emek gerektirir. Liberaller şu an bunları güzelce netleştirerek sorumluluk alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünüyorum Chrome bari fikrini ve varsa diğer fikiri olanların da fikrini sorayım.

Seçim bitmeden internete kısa bir LDP viral videosu çekip koyayım mı ?

LDP'ye Oy veren herkese ev , anahtar ya da bulgur veremem ama tarot bakabilirim diyesim var.

NAsıl olur sizce yapsam , neler öngörüyorsun ?
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Düşünüyorum Chrome bari fikrini ve varsa diğer fikiri olanların da fikrini sorayım.

Seçim bitmeden internete kısa bir LDP viral videosu çekip koyayım mı ?

LDP'ye Oy veren herkese ev , anahtar ya da bulgur veremem ama tarot bakabilirim diyesim var.

NAsıl olur sizce yapsam , neler öngörüyorsun ?

şuan yaptığın herhangi bir hareket ldpnin geleceğini en az 30 yıl sonra etkiler, ki bunuda mükemmel yapman lazım, onun içinde ne vizyonun(?) ne kaynağın, ne de yeteneğin mevcut olarak görülüyor mevcut durumda, vizyon ve yetenek tabiki çok önyargılı yaklaşmak istemem ama, 30m insana 1 kilo pirinç verebilecek dahi kaynağın olmadığı için(self-gen) yatar o iş.

Ha çok büyük ses getirip, zorlayıp tek milletvekili çıkarırsa ldp, o kadar şanslı olabilir misin tartışılır, en azından hayatın boyunca drug money direk akar her ay hesabına lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Liberal Ekonomiden girip bana kapitalizm'den dokundurtmak ise niyetin(ki değilse sorularının cevabını googledan ya da ldp sitesinden bulabilirsin zaten ) direk gereksiz bir tartışmayı hemen atlatıp asıl olaya gelelim:

LDP'nin savunduğu şeyler Özgürlük ve bireysel haklar. Bunun için uygun gördüğü ekonomik plan ise paradigma değişiminde ara basamak olabilecek bir blok medeniyet gelişim sürecine bir süre hizmet edecek olan.
Paradigma değişimleri zaman ve emek gerektirir. Liberaller şu an bunları güzelce netleştirerek sorumluluk alıyor.

babuş ben 10 senedir falan ldpliyim ne kadar forum beni hdpli hewal zannetsede. sana sorduğum şeyleri otur öğren bari. baya yanlış anlamışın mevzuyu. ldpnin varoluş amacı ÖZGÜRLÜK değil oradaki liberal lafı HERŞEY ÖZGÜR OLSUN ASİT VURUP ARDIMIZI DÖVDÜRELİM ÖZGÜRCE falan gibi bişey değil. yüzde 1'i bu ldpnin. sistem çarkçısı parti yani. senin cahel aklınla en çok karşı çıktığın 'üniversite iş kariyer patronluk yönetim' falan gibi kavramların en büyük savunucusu yani.

eski parti başkanları kimmiş neymiş, bildirgeleri neymiş falan bi onları oku. hpd'den aday oldum deseydin anlardım ama ldp'nin senle ne alakası var amk?
Sosyal ağlarda paylaş

Yeteneklerimin mevcut durumu fazlasıyla geliştirilmeye açık olduğunun farkındayım, vizyon meselesi de teknik olarak main profession'um diye bilirim.

30m insana 1 kg pirinç... 6 lira bir kilo pirinç evet bu 180m ediyor bunu dağıtamam ama tarot kartlarım ve kendimi ham madde(ham mana) olarak kullandığım için sürdürebilirliğini sağlayabilirim vaadimin.

Ayrıca bu seçimlerde MV olma olasılığı değil ilgimi çeken, asıl mesele vekil olmadan önce millet ile daha yakınlaşabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...