Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 saat 15 dakikam var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Drall said:

çünkü evi her gün benden sadece 1 saat erken geliyo diye o topluyo. nası başarıyo bilmiyorum ama bi saatte topluyo sdf. bugün de off günüm, rica etti sabah evi toparlayabilir misin yerler basılmıcak hale gelmiş diye, yapmasam büyük ayıp. sabahtan beri camış gibi yatıyorum, bi o yana bi bu yana yuvarlanıyorum

nasıl yatıyorsunuz lan o kadar?
valla şaşırıyorum.
insan gerçekten hayret ediyor.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Drall said:

çünkü evi her gün benden sadece 1 saat erken geliyo diye o topluyo. nası başarıyo bilmiyorum ama bi saatte topluyo sdf. bugün de off günüm, rica etti sabah evi toparlayabilir misin yerler basılmıcak hale gelmiş diye, yapmasam büyük ayıp. sabahtan beri camış gibi yatıyorum, bi o yana bi bu yana yuvarlanıyorum

nasıl yatıyorsunuz lan o kadar?
valla şaşırıyorum.
insan gerçekten hayret ediyor.

yaş ilerledikçe uyku ihtiyacı azalıyor vücudun. şaşırma ihtiyar. araştır.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

sen yaşlısın sana günlük 4-5 saat uyku. Çiftleşme dönemindeki ergin bir paticik hayvanı, günde en az 8-9 saat uyumalı.

hahahaha.
ya işin enteresan tarafı hadi şimdi yaşlıyım (lan beni 41 yaşında yaşlı yaptınız ya,neyse)o yaşlarda da böyle uyumazdım.
Mesaj tarihi:
asdfsadfgdfgh
sadfsa
Rasmon said:

sen yaşlısın sana günlük 4-5 saat uyku. Çiftleşme dönemindeki ergin bir paticik hayvanı, günde en az 8-9 saat uyumalı.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Rasmon said:

hahahaha.
ya işin enteresan tarafı hadi şimdi yaşlıyım (lan beni 41 yaşında yaşlı yaptınız ya,neyse)o yaşlarda da böyle uyumazdım.

o kadar yaşlı değilmişsin ya ben seni rahat 50si var sanıyodum.

orta yaşlı dicem bundan sonra sana.
Mesaj tarihi:
elesso said:

abi ilk intiba önemli.

genel dağınıklığı bi topla.

havaya od spreyi sık.

girişin yerlerine de biraz zemin temizleyicisi sürt gelmesine yakın. kapıdan ilk girişte o amonyak kokusunu aldığında hmm demekki yerler silinmiş diyecek beyni.

çöp falan kalamsı ortada yeter zaten adfs

Kapı ağızı silinerek beyne burası temizlenmiş datası göndermek başarılı bro
Mesaj tarihi:
Drall said:

"nutella yerim" said:

ahahah

ben yalnız yaşıyorum, en güzeli, daltaşşak gezersin evde, kirlete de bilirsin

birlikte yaşarken de daltaşşak gezebilirsin bu arada
evi cillop ediyorum ama belim ağrıdı mk. bi çay demleyip otursam mı az. evlilik programı falan izlerim çekirdek çitleyerek...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ciplak-adam.855668/
  • Yeni Oluştur...