Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 3 oyun at, hatundan da ayril. Hak etmiyorsun cunku kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 benim de kız arkadaşım yok rasmon ne tesadüf, neyse yanlız mı yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ben taktiği buldum valla, 2 trip atıyorum, kendini affettirmek için o gelip kendi temizliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Rasmon said: benim ev de beter durumda. bakalım kısmetse cumartesi toplamayı düşünüyorum. not: kız arkadaşım yok o yüzden .kimin keyfine göre başlıycam. Nasil yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Girişi güzelce temizle, dışardan tencere yemeği siparişi ver. İkide mum yak, geri kalan yerler onemsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Abine anlatıyorum bunların hepsini. Adam şantiyelerde 100 tane herifle uğraşsın, sana hatun temizlik yaptırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Peregrin said: Rasmon said: benim ev de beter durumda. bakalım kısmetse cumartesi toplamayı düşünüyorum. not: kız arkadaşım yok o yüzden .kimin keyfine göre başlıycam. Nasil yok ya kiz arkadasi Peregrinmis... kiskanma bebegin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 boynundan mı öpmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 küheylan said: Abine anlatıyorum bunların hepsini. Adam şantiyelerde 100 tane herifle uğraşsın, sana hatun temizlik yaptırsın. abimin de zamanı geliyor, o daha başına geleceklerden habersiz dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 plot twist: aslında evi abisine temizlettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Aslında sevgilisi abisi ve eve gelince zart diye osuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 dana22 said: elesso said: girişin yerlerine de biraz zemin temizleyicisi sürt gelmesine yakın. kapıdan ilk girişte o amonyak kokusunu aldığında hmm demekki yerler silinmiş diyecek beyni. yarin gel icisleri bakani olarak basla..ulkenin sana ihtiyaci var.. abi ben esenler belediye başkanıyım zaten. icraatlarım dünya çapında.... http://www.mynet.com/haber/yasam/goz-boyama-mahallesi-656955-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Sparkcaster said: benim de kız arkadaşım yok rasmon ne tesadüf, neyse yanlız mı yaşıyorsun yalnız yaşıyorum gel çok güzel vücut jelleri aldım. peregrin bizim kanvasçı yağız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 temizlik yoksa kanepede yatarsın hadi işe ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Rasmon said: Sparkcaster said: benim de kız arkadaşım yok rasmon ne tesadüf, neyse yanlız mı yaşıyorsun yalnız yaşıyorum gel çok güzel vücut jelleri aldım. peregrin bizim kanvasçı yağız mı abi neden böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 hormon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 "nutella yerim" said: temizlik yoksa kanepede yatarsın hadi işe ! ben mesela zaten kanepede yatıyorum gene sorun yok. LAN! temizlik yapmam için hiçbir sebep yokmuş hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ahahah ben yalnız yaşıyorum, en güzeli, daltaşşak gezersin evde, kirlete de bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 temizlik imandandır sözünden de yırtıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 bir (insert genital pun here) uğruna ne güneşler batıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 "nutella yerim" said: ahahah ben yalnız yaşıyorum, en güzeli, daltaşşak gezersin evde, kirlete de bilirsin birlikte yaşarken de daltaşşak gezebilirsin bu arada evi cillop ediyorum ama belim ağrıdı mk. bi çay demleyip otursam mı az. evlilik programı falan izlerim çekirdek çitleyerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ben ev içerisinde dallıbudaklı gezmeyi doğru bulmuyorum, sevgili de olsa, eş de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 öyle yapıyodum, sevişmekten nefesimiz kesiliyodu, git üstüne bişey giy yoksa ölücez diyodu, böyle bi etkim var kadınlar üzerinde klsdjfhşlsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 nutella etkisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 aha bu da kobrayı saldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar