Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Cuce said: carpıya basarak HAOHAOHAOAOAHOAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Vivaldi demeye gelmiştim denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 burada ufak bir dip not düşeyim. eğer tablet veya laptop kullanıyorsanız windows işletim sistemi ile chrome, ff, safari yerine edge kullanın. extension yapısı yok ama battery ömrünü inanılmaz uzatıyor. chrome zaten tam bir yampir. doğrusu apple'larda safari kötü yiyor mu bilmiyorum ama windows üzerinde emikliyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 vivaldi biraz daha hızlandırsa işleri muhteşem olacak. "customization > all" benim için. hala eski operayı kullanıyorum. çalışmayan siteler için webkit tabanlı herhangi bir browser işimi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 mawiman said: GERGE said: Bu arada nasil Yandex kullanip Chrome'da fazla trojen var diyorsun anlamadim, bu soylemin hic bir kismini anlamadim aslinda. Yandex = Skinned Google Chrome. yada ben kullanamıyorum yandex reklam pencereleri falan açmıyor bu güzel ama açması gereken bazı penceleride açmıyor ... yandex üzerinden e-devlet'e giriş yapılmıyor ... chrome her tıkladığımda reklam geliyor o yüzden onlada banka ve devlet sitelerine giriş yapmaktan korkuyorum en son operayı indirdim onda chrome gibi aynısı ... sadece bir tarayıcı lazım güvenlik önemli chrome + adguard. ya da sen bilgisayarına virüs yemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 En temizi Lynx mis gibi valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar