Drall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 evde muhtelif şeyler kayboluyo. ev de baya küçük, nasıl oluyo anlamıyorum. önce çay kaşıklarım kayboldu. sonra iphone 5 kablosu kayboldu bi tane, şimdi de flash diskimi bulamıyorum hiçbir yerde. hatta birbuçuk yıl kadar bi hafıza kartım kayıptı, sonra saçma bi montumun cebinden çıktı o. okumamı tavsiye ettiğiniz dua, büyü vb bişey ya da totem falan var mı bulmak için kayıpları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 çıkar biyerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://www.iha.com.tr/haber-eve-gizlice-giren-kadin-dolapta-1-yil-yasadi-23595/ http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/2054057/Homeless-woman-comes-out-of-closet.html http://www.theguardian.com/world/2008/may/31/japan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bu tip şeyler kaybolunca bakılması gereken ilk yerler mont ve pantolon cepleri.belki şansına 1-2 çekirdek bile çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 çay kaşıklarım geçen kış giydiğim pantolonun cebinden çıktı, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 yatir vardir evin altinda takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Otu, içkiyi bırakmak lazım. Birde sentetikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 nereye koyduysan ordadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 doctor who Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 abi. geçen yıldan beri klimanın kumandası yok. yaz olmuş, bişiyom evde bildiğin. havalar evi auschwitz eylemiş adeta. sabun olmama ramak kalmış vaziyette. ve de fellik fellik kumanda arıyorum evde. yok. yok anasını satanzi yok. 1+1 apartta yaşıyorum. artık son çare olarak üst kata çıktım. "iyi akşamlar" dedim, "kumandanızı bi 5 dakikalığına alabilir miyim klimayı coola almak için? bendeki kayıp." adam verdi sağolsun. geldim ayarladım. gittim kumandayı verdim. teşekkür ettim. nihayetinde hayvan değil, polite bir insanım. aylarca manuel aç kapa yaptım klimayı. geçen gün işte gömleğin tekini ütülicem. hayatımda ilk kez gömlek ütülicektim tamam mı. evde kendi kendime HEHE. IRON MAN MI OLDUM YOKSA? HEHEHE diye aptal aptal espri yapıp gülüyorum. ... sonra ütü masasını çıkarmak için bazayı kaldırdım. altında klima kumandası duruyor. nasıl yani dedim. bi lan? diye bakış attım orda olmayan ine cine. ama iyi oldu ya. ütünün stresini aldı. çılgın ütüledim gömleği. diyeceğim o ki; i feel you man. i feel you. https://www.youtube.com/watch?v=LwVXkM_YxMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 pompa kayboldu evde. bildiğin kırmızı pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ben de şort mayomu kaybettim ya seneye kadar bulmam lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Feamer said: Otu, içkiyi bırakmak lazım. Birde sentetikler... bide patide net olarak (AMA NET OLARAK) her topiğin altına otu bırak yazılıyo. ot bırakılmaz ki abi bu ülkede. herşeyi geçtim çay var bi kere. o da ot. ve içiyoz. LITERALLY içmek hem de. smoking olan içmek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 kotu bırakın kotu, çok cebi oluyo illa bi şey koyup unutuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 nasıl çok cebi oluyo. tayt mı giyiyon sen cebsizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 laga lugayı bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 peki laga lugaya meydan larousse büyük LUGAt ve ansiklopedi de dahil mi? edit: meydan larousse demişken, Ö harfine sahip olan biri örümcek sayfasının fotosunu koyabilir mi ya? 2. sınıfta ödevim vardı bi hayvanı anlatıcaktım. sayfanın solunda migale diye bi örümcek türü vardı. onun resmini falan çizmiştim. hey gidi. şu an nostalji yaşarım deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 akrep kaybettik biz bi kere evde siz neden bahsediyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 aklını kaybetmedigin surece sikinti yok pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Fistan said: akrep kaybettik biz bi kere evde siz neden bahsediyonuzoha. abi peki anlatır mısın biraz? zira eklembacaklılara deli ilgi duyup ölümüne de tırsıyorum bi yandan. ama hikayelerine falan bayılıyorum dinlemeye. imparator akrep miydi? zehirli mi mesela? ne kadar zehirli. nasıl uyuyonuz? bunları falan hep merak ettim işte şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Usb bellek kaybedip yenisini ala ala 4.-5. usb bellek aldım. Ne hikmetse hepsini buldum ve elimde şu an 3 tane 8gb 1 tane 4 gb 1 tane 1 gb flash bellek var. Bozulsalar veya kaybolsalarda 32 gb flash bellek alayım diyorum ama ne kayboluyorlar ne bozuluyorlar 4gb dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 onemli olan metanin kaybolmasi degil, onemli olan insanin ozunun kaybolmasi. meta telafi edilir de oz kayip olarak kalacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Sağol kardeşim akşam akşam idrak hazinemize yaptığın katkıdan dolayı yolun açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 yalnız fistanın beni hiç takmaması. :( harbi merak etmiştim oysa ki...(abi ignore 3 nokta. dramatik efekt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 onemli degil dostum. unutma ki senin cebinde 1 lira var, benim cebimde de 1 lira.. ben bu 1 lirayi sana verirsem senin cebinde 2 lira, benim cebimde ise hic kalmis olacak. ama sende 1 bilgi var, bende 1 bilgi var. ben sana bu bilgiyi verirsem sende 2bilgi olacak... benim bilgim eksilmeyecek. bilgi paylastikca artar. meta azalir. keske hep komunist olsaydik. hicbir metaya bel baglamayacagin icin kaybolmasi da seni rahatsiz etmeyecekti. bu lanet olasi kapitalist duzenin seni bozmasina izin verme dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar