Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muhtelif kayboluşlar

Drall

Öne çıkan mesajlar

evde muhtelif şeyler kayboluyo. ev de baya küçük, nasıl oluyo anlamıyorum. önce çay kaşıklarım kayboldu. sonra iphone 5 kablosu kayboldu bi tane, şimdi de flash diskimi bulamıyorum hiçbir yerde. hatta birbuçuk yıl kadar bi hafıza kartım kayıptı, sonra saçma bi montumun cebinden çıktı o. okumamı tavsiye ettiğiniz dua, büyü vb bişey ya da totem falan var mı bulmak için kayıpları?
Sosyal ağlarda paylaş

abi.

geçen yıldan beri klimanın kumandası yok. yaz olmuş, bişiyom evde bildiğin. havalar evi auschwitz eylemiş adeta. sabun olmama ramak kalmış vaziyette. ve de fellik fellik kumanda arıyorum evde. yok. yok anasını satanzi yok. 1+1 apartta yaşıyorum. artık son çare olarak üst kata çıktım. "iyi akşamlar" dedim, "kumandanızı bi 5 dakikalığına alabilir miyim klimayı coola almak için? bendeki kayıp." adam verdi sağolsun. geldim ayarladım. gittim kumandayı verdim. teşekkür ettim. nihayetinde hayvan değil, polite bir insanım. aylarca manuel aç kapa yaptım klimayı. geçen gün işte gömleğin tekini ütülicem. hayatımda ilk kez gömlek ütülicektim tamam mı. evde kendi kendime HEHE. IRON MAN MI OLDUM YOKSA? HEHEHE diye aptal aptal espri yapıp gülüyorum.

...

sonra ütü masasını çıkarmak için bazayı kaldırdım. altında klima kumandası duruyor. nasıl yani dedim. bi lan? diye bakış attım orda olmayan ine cine. ama iyi oldu ya. ütünün stresini aldı. çılgın ütüledim gömleği. diyeceğim o ki; i feel you man. i feel you.

https://www.youtube.com/watch?v=LwVXkM_YxMg
Sosyal ağlarda paylaş

peki laga lugaya
meydan larousse büyük LUGAt ve ansiklopedi de dahil mi?

edit: meydan larousse demişken, Ö harfine sahip olan biri örümcek sayfasının fotosunu koyabilir mi ya? 2. sınıfta ödevim vardı bi hayvanı anlatıcaktım. sayfanın solunda migale diye bi örümcek türü vardı. onun resmini falan çizmiştim. hey gidi. şu an nostalji yaşarım deli gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

akrep kaybettik biz bi kere evde siz neden bahsediyonuz
oha.
abi peki anlatır mısın biraz? zira eklembacaklılara deli ilgi duyup ölümüne de tırsıyorum bi yandan. ama hikayelerine falan bayılıyorum dinlemeye. imparator akrep miydi? zehirli mi mesela? ne kadar zehirli. nasıl uyuyonuz? bunları falan hep merak ettim işte şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Usb bellek kaybedip yenisini ala ala 4.-5. usb bellek aldım. Ne hikmetse hepsini buldum ve elimde şu an 3 tane 8gb 1 tane 4 gb 1 tane 1 gb flash bellek var. Bozulsalar veya kaybolsalarda 32 gb flash bellek alayım diyorum ama ne kayboluyorlar ne bozuluyorlar 4gb dışında
Sosyal ağlarda paylaş

onemli degil dostum. unutma ki senin cebinde 1 lira var, benim cebimde de 1 lira.. ben bu 1 lirayi sana verirsem senin cebinde 2 lira, benim cebimde ise hic kalmis olacak.

ama sende 1 bilgi var, bende 1 bilgi var. ben sana bu bilgiyi verirsem sende 2bilgi olacak... benim bilgim eksilmeyecek.

bilgi paylastikca artar.

meta azalir. keske hep komunist olsaydik. hicbir metaya bel baglamayacagin icin kaybolmasi da seni rahatsiz etmeyecekti.

bu lanet olasi kapitalist duzenin seni bozmasina izin verme dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...