Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece oturmak çok sıkıcı

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

Eskiden vampir gibi yaşar ve bundan keyif alırdım ama artık gece oturmak külfet geliyor.
işsizim, gündüzleri spor yaparak ders çalışarak geçiriyorum.
sosyal bir hayatım var ama git gide anlamsız ve monotonlaşmaya başlıyor.
haliyle aktivitelerimin dışında çok da dışarda takılmaktan keyif almıyorum eskisi gibi.

gündüz erken kalkınca bir şekilde faydalı geçebiliyor günümüz ama ha keza uyku düzeni bozulunca böyle geceleri ayakta olup malca internette dolaşmakta sırf vakit israfı gibi geliyor.

troll serbest( değil desem olmayacak sanki sdf ) böyle istenmeyen uykusuzluk dönemlerinde bu saatleri dolu geçirmek için neler yapıyorsunuz ya.
dertliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

Eskiden vampir gibi yaşar ve bundan keyif alırdım ama artık gece oturmak külfet geliyor.
işsizim, gündüzleri spor yaparak ders çalışarak geçiriyorum.
sosyal bir hayatım var ama git gide anlamsız ve monotonlaşmaya başlıyor.
haliyle aktivitelerimin dışında çok da dışarda takılmaktan keyif almıyorum eskisi gibi.

gündüz erken kalkınca bir şekilde faydalı geçebiliyor günümüz ama ha keza uyku düzeni bozulunca böyle geceleri ayakta olup malca internette dolaşmakta sırf vakit israfı gibi geliyor.

troll serbest( değil desem olmayacak sanki sdf ) böyle istenmeyen uykusuzluk dönemlerinde bu saatleri dolu geçirmek için neler yapıyorsunuz ya.
dertliyim.

su an tam olarak ayni durumdayim ya ama cevabi bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle hafif birşeyler, sedatif ilaçlar iyidir, unisom candır böyle durumlarda, çok faydasını gördüm zamanında, uykunu düzene sokunca da kullanmıyorsun, bozulmaya başladığı an uyku düzenin, tekrardan destek olarak bir iki günlük alıyorsun, hem de ilaca bağlı yaşamıyorsun.

onun dışında da büyük kedilerin günlüğü belgeseli var, çok iyidir, sadece belgesel diye bir yer var. googlela, bulursun. oradaki kategorileri neredeyse bitirdim. onun da çok faydası oluyor ancak ilk kez izleyeceğin bir belgeseli uyumak için izleme, merak ediyorsun uykun kaçıyor, önceden izlediğin belgeseli aç, ışığı söndür, uyuyakalırsın zaten sıkıntıdan.

spesifik olarak "evrenin ucuna yolculuk" belgeseli var, özellikle tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

sunu oku..
http://www.nytimes.com/2015/10/18/nyregion/dying-alone-in-new-york-city.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&module=b-lede-package-region®ion=top-news&WT.nav=top-news

boyle mi olecegim amk. diyip huzunlen.

okudum ve huzun coktu mk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...