baggy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 işim gereği artı çok dizi-film-maç takıldığım için pc'den hdmi'ye bağlamaktan helak oldum. araştırdım, epey hoşuma gitti. bir sitede açılmış az kullanılmış 110 TL'ye buldum, o fiyata değer mi sizce? 35 dolarmış şu an ki, türkiye'de satılmadığı için kargoyla sanırım 40-45 doları bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Bende daha yeni aldım hatta geçen ilk kurulumunu yaptım daha pek kullanmaya fırsatım olmadı ama ilk izlenimim dediğin gibi HDMI'ı aradan çıkarıp rahat bir şekilde aktarım yapmama yardımcı olacağı yönünde oldu. Yanız bilgisayar ve modemin hızlı olması takılma yaşamaman için önemli bide daha bir yada iki hafta önce yenilerini duyurdular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Alınır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bende merak ediyordum bunu 2-3 gün önce alsam mı diyordum. gittigidiyorda satıyorlardı 150 civarı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ben 110'a ikinci el buldum az kullanılmış. sıfırıyla ikinci el olmasının fark edeceği bir ürün değil zaten kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 2.nin ne farkı var acaba bu sıralar çıkacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 aldım ben 2 gayet kullanışlıymış beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bende de 2 var çok net , tv niz akıllı değilse alın. hatta smart tvniz varsa da alabilirsniz çünkü böle youtube spotify vs gibi şeyleri daha rahat kontrol ediyorsun telefondan, kumandaya nazaran. bir de Chromecast Audio alın arkadaşlar, o da inanılmaz iyi. Herhangi bir ses sistemini Smart hale getiriyo :) https://www.google.com/chromecast/speakers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Bende tv smart ama gene aldım çünkü ben genelde anime dizi vs yi stream izliyorum Tv browserı da kanser ediyor. Şimdi müthiş oldu telefondan yolluyorum siteyi izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 chromecast audiu çinde sikko dac var aslında da iyi demişler genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 audio iyiymiş ya. bende bluetooth dongle'lar var onun için de, ses kalitesini bayaa düşürüyor bluetooth. hiç hoşuma gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 1080 de sıkıntılı diyordu reviewlarda 720 de sorun olmuyormuş yayınlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Alınır alınır, ilk çıktığından beri kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 xaty 1080 yayınlar nasıl oluyor pampa, anlatsana biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 2 de 1080 düzelmiş deyollar. doğrumu? birde şu? => amazon? 15 dolar şaka gibi ama tabiki Türkiyeye yok tüm google ürünleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 BU nedir abi chromecast kabı mı? napacan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar