xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 abi fena keyifli hale geldim. bok bogaz bir hale geldim. acilen durdurmam lazim kendimi. göbeğim bildigin balonlasiyo. ofis ve salon adamıyım. 10-10 calisan adamim. abi su tozlar-ilaclar falan var. iştahı kesen bir seyler lazim. mide kuculmeli aga. bu dert oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 bol bol rus lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 içindeyim. göbek varsa hiç bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 spor yapman lazım, yapmayacaksanda spora başlayamayanlar kulübüne üye olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 kullanmıyorsanda ruslara burya pasla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 kriz var. para yok. baslayamiyom. iştahımı kes benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Koyver gitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 zahaha :) yok abi ev arkadaşımda azerbaycanli malum full et ve leziz enfes yemekler of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 başta şiir sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 et ye zaten, ekmek yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 yemeği eğlence olarak görüyosun sanırım. başka eğlence bul kendine. oyun konsolu felan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 abi bokunu çıkardım. ulan bildiğin kıçıma olmuyor hep giydiğim şeyler. yan yatincada göbeğim dusuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 google'da "canan karatay ekmek yiyen" diye arat, çıkan görseller seni motive etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 karb kescen yani, nasıl bir öneri bekliyon ki burdaki insandan. bi durak önce inip eve yuruycen 15 dakka falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Stresten dolayı çok yemişsindir son zamanlarda, ondan almışsındır kilo. Streste işler durgunmuş ya ondan olmuş olabilir veya başka kaynakları olabilir. Bir çok insanda strese karşı verilen tepkilerden biriside çok yemek yemektir. Bende de var bu mesela. İki seçenek var ya strese karşı çok yemek yeme tepkini düzelteceksin veya stresini bir şekilde kontrol altına alacaksın ki çok şey yeme. Ama olan olmuş aldığın kg ları geri de vermen gerek onun içinde: Bir şekilde glisemik yükü ve indeksi yüksek şeyleri tüketmemen gerek. Sana kilo aldıran bu. Çözüm: Günlük alman gereken kalorini hesapla. http://keto-calculator.ankerl.com/ Sevdiğin bir protein kaynağını seç + sebze + kalorinin geri kalan kısmını sevdiğin bir yağ kaynağını seç. Günlük alman gereken kalori atıyorum 2300 mü çıktı. 2100-2000 filan ye her gün. sebze protein ve yağdan gelsin başka hiç bir şey yeme. Her gün düzenli 1-2 saat de yürüyüş yap gayet güzel yağını yakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 rusa git bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 geçtiğimiz 3 ay içerisinde diyetiysen yardımı ve 0 spor ile 20 kilo verdim. inanılmaz uyuyordum diyete, 98 e indim geçen cumartesi ve o zamandan beri salak gibi yemek yiyorum. şu 3 ay içerisnde şeker, karb falan komple çıkarmıştım hayatımdan. hiç yemiyordum özellikle çikolata falan, dün markete girdim. 10 lu halley aldım şu büyüklerden. ve hepsini geçtiğimiz 30 dakika içerisinde yedim. ben napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 1 lavmanlik isin var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Diyetisyene söyle haftada bir tatlı birşey koysun programa, 30 dakikada 10 halley nedir sdsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ya verdi zaten haftada 2 gün dondurma falan ama işte epeydir hiç mi hiç canım istemiyordu tatlı, kadın soruyordu tatlı, pizza hamburger vs ne canın çekiyor diye. ben geyet mutuluyum devam edelim falan dedim bu şekilde. bugüne kısmetmiş patlamam fena oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 bol bol su icicen patron ilaca fln gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar