cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Ekrana hiç görüntü gelmeyen ve 2 saniyede bir devamlı restart atan laptopun anakartını fırına verdim. Ekte göreceğiniz resimler 6 yaşındaki HP dv6-1140'ın RAM bölümünün altında yer alan anakart kısmı. Burada koruyucu bir sticker vardı (plastik/naylon). Kartı fırınlayacağım için bunları çıkartırken yapışkan, kağıtımsı bir parça yolların üzerinde kaldı. 1 2 Fırınlama işi bitip laptopu yeniden çalıştırdığımda yine görüntü alamadım. Fakat bu sefer restart atmıyor, capslock ve numlock ışıkları 3er defa yanıp sönüyor. Çözüm merkezi problemin RAM'lerden kaynaklandığını söylüyor. Sizce anakartın bu bölümünde hasar var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 fırına attıysan çalışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 kaç derecede pişirdin? Bir de önceden fırını ısıttın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Üstüne yumurta sürüp çörekotu atman lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 önceden tereyağı ile tepsiyi yağlayıp soğanları pembeleşince kadar kızarttıktan sonra anakartın üstüne koyarak fırınlayacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 220 derece, önceden ısıtılmış (hanımı arayıp sordum, fanlar çalışmaya başlayınca atabilirsin dedi), üst ızgaralar aktif, 7 dk. Tereyağını unuttum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 evde başka laptop varmı ? ramden diyolarsa diğer laptoptaki rami çıkarıp buna tak bi. çok kolay çünkü laptopta ram çıkarıp takmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Ram'lerden ziyade board'un ram soketi veya çevresinde problem olduğunu düşünüyorum. Yine de emin olmak için dediğin gibi diğer dizüstündekileri bunda deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 elin değmişken diğer laptopları da bi fırınlayıver sıcak sıcak çıksınlar çıtır çıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Hoppa, son fırınlamadan sonra görüntü geldi. CMOS hatası veriyor şimdi. Gerçi üzerinde HDD/SDD yok. Du bakalım n'olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 senko said: elin değmişken diğer laptopları da bi fırınlayıver sıcak sıcak çıksınlar çıtır çıtır. Haşlaması da var. Sarıyorsun aleti (folyo, battaniye ne bulursan), 1-2 saat çalıştırıyorsun. Kendi sıcaklığında pişiyor. Sonra yeme de yanında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 şimdi de lens hatası vermiş ne saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 İkinci resimde lehimler erimiş gibi gözüküyor, ben mi yanlış görüyorum tam açamadım da resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 O fotoğraflar ilk fırınlamadan sonra çekildi. İkinci fırınlamadan sonra laptop eski haline döndü. Çalışmayan parçası şimdilik yok. Sıcaklık değerlerine dikkat ederek ömrünü biraz daha uzatmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Benim bildiğim ekran kartı firinlanir anakart için de var mı bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 e pek tabii var, tıpatıp aynı mantık olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 napıyo fırınlayınca lehim oksitleri falan mı gidiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 kırılan lehimler kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 cacodemon said: O fotoğraflar ilk fırınlamadan sonra çekildi. İkinci fırınlamadan sonra laptop eski haline döndü. Çalışmayan parçası şimdilik yok. Sıcaklık değerlerine dikkat ederek ömrünü biraz daha uzatmaya çalışacağım. bizde sinekten yag diye baslayan bir cümle var asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 plastik parcalar yok mu anakartin ustunde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Onlar folyo ile sariliyor iyicene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar