dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 ?? hayirdir baba tarafin santos esrafindan mi ?? semdinlide gorucem larkini senin..:) neyse madem merakin var kahve ile ilgili tadimlar egitimler vs oluyordur oralarda damagini egitir bilgi verir onlar senin icin eglenceli olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Yok, her türlü gurme kültüre savaş açtım. Kahveden aldığım tat kahve, gidip de içindeki vişne aromasını aramaya niyetim yok sdfg Bi de du bakalım belki şırnak çıkmaz. eylül atamasına giricem, baya güzel yerler açıldı geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 bebegim o guzel yerler asla sana cikmayacak biliyorsun degil mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Torpilsiz güzel yer tutturan bi dünya arkadaş var ya. Ispartadan kaçmaya yemin etmeyeydim ben de onlardan biri olabilirdim şu anda hatta. Kısmet, bu sene de açılır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Drall said: Çibo falan içebiliyosanız ne mutlu size ya. Ben bilincin yasak meyvesinden tattım, artık kötüye tahammülüm yok http://www.imgim.com/6532incic5407529.jpg http://www.imgim.com/6442incin5449537.jpg BUNU NASIL YAPTIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 turk kahvesi gibi yapmis iste..ha o zaman da kahvenin aromalarinin irzina geciyorsun o ayri mesele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Bekonun gaggia'ya yaptırıp kendi adını bastığı bi espresso makinesi var onla. Çekirdek öğütülmeden bir hafta önce kavruldu, demlenmeden otuz saniye önce öğütüldü Kalanı ince ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 çok pahalı olmayan makinelerin öğütücüsü varsa bıçaklı oluyor ama makulu normal öğütücü olanlar (ezerek yani değirmen şeklinde) deniyor hep. ama gerçekten öğütücüsü olan makinalar pahalı hatta sadece öğütücü olan aletler bile bence pahalı. ben manuel öğütücü aldım el değirmeni şeklinde evde çok içmediğim için onla yapıyorum. çok içersen bayabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Gurme düzeyde takılmıyosan delonghi kg79 iyidir, ama kahve senin için kahveden daha fazlasıysa bi de kahve demledikten sonra sex yapmak istiyosan bi hario ya da porlex almakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 istanbulda bi yerde flat white içmiştim. çok güzeldi. kahve kültürüm bu kadar iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Kahve ne entel dantel işi çay için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Oroin iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 XLegolas said: ama gerçekten öğütücüsü olan makinalar pahalı hatta sadece öğütücü olan aletler bile bence pahalı. ben manuel öğütücü aldım el değirmeni şeklinde . grinder.. 8.88 usd..manuel ..seramik..kullaniyorum mutluyum..tchibodaki bunun hemen hemen aynisi 100 kusur lira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ben de manuel aldım işte otomatik olanları gereksiz pahalı ucuz olanları da bıçaklı neden bilmiyorum. belki hedef kitleleri hipsterlar falan olabilir diycem ama sanki hipsterlar manueli tercih eder daha egzantirik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 dana22 said: XLegolas said: ama gerçekten öğütücüsü olan makinalar pahalı hatta sadece öğütücü olan aletler bile bence pahalı. ben manuel öğütücü aldım el değirmeni şeklinde . grinder.. 8.88 usd..manuel ..seramik..kullaniyorum mutluyum..tchibodaki bunun hemen hemen aynisi 100 kusur lira.. aynisini ben de almistim aliexpress'ten her parcasi ayriliyor, yok edilme sansi yok gibi bir sey. kesinlikle tavsiye ederim, ayni seyi yapan alet icin x5 para vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ad3m said: Kahve ne entel dantel işi çay için. çay ne ya köylü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Goering said: dana22 said: XLegolas said: ama gerçekten öğütücüsü olan makinalar pahalı hatta sadece öğütücü olan aletler bile bence pahalı. ben manuel öğütücü aldım el değirmeni şeklinde . grinder.. 8.88 usd..manuel ..seramik..kullaniyorum mutluyum..tchibodaki bunun hemen hemen aynisi 100 kusur lira.. aynisini ben de almistim aliexpress'ten her parcasi ayriliyor, yok edilme sansi yok gibi bir sey. kesinlikle tavsiye ederim, ayni seyi yapan alet icin x5 para vermeyin. ben ugraşamadım onunla tam bir ızdırap. İzdivaç açıyorum tv'de , bittiğinde çekilmiş oluyor hatta japon porlex aldim en iyisinden yine de ugrasilmaz abi. 60€ mu ne verdim Ondan sonra Delonghi grinder aldım huzura erdim. Bilgim yok tahmin : Bir de seramik parçalanabilir birşey bıçak deysin mesela un gibi oluyor. Kalite fark ediyormudur ona dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Aluriel said: ad3m said: Kahve ne entel dantel işi çay için. çay ne ya köylü gibi Efendisiyiz milletin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Çay candır, gerisi heyecandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 dana22 said: grinder.. 8.88 usd..manuel ..seramik..kullaniyorum mutluyum..tchibodaki bunun hemen hemen aynisi 100 kusur lira.. buna sahip olan arkadaslar, seramik bicaklari nasil cikariyoruz? kullanim kilavuzunda cizime bak demis. cizim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 benim linkteki son resimde 5 li bir vida var-ortadaki- onu tersine cevirince bir ust resimdeki gibi 5 li vida seramik grinderi serbest birakiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 5'li kendini serbest birakiyor, seramik icerde kaliyor. 5'linin takildigi metalden tutup cevirmeyi denedim o da olmadi. gerci cok zorlamadim bicaklar surtmesin diye. bir daha deneyeyim. epey surdu ama seramikten tutarak cevirince acildi. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 sözen alsanıza olm böyle bir şey istiyorsanız. aliexpress neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar