Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahve'den anlayan varsa bir bakabilir mi

senko

Öne çıkan mesajlar

• 10 ay sonra ...
çok pahalı olmayan makinelerin öğütücüsü varsa bıçaklı oluyor ama makulu normal öğütücü olanlar (ezerek yani değirmen şeklinde) deniyor hep. ama gerçekten öğütücüsü olan makinalar pahalı hatta sadece öğütücü olan aletler bile bence pahalı. ben manuel öğütücü aldım el değirmeni şeklinde evde çok içmediğim için onla yapıyorum. çok içersen bayabilir ama.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

XLegolas said:

ama gerçekten öğütücüsü olan makinalar pahalı hatta sadece öğütücü olan aletler bile bence pahalı. ben manuel öğütücü aldım el değirmeni şeklinde .

grinder..

8.88 usd..manuel ..seramik..kullaniyorum mutluyum..tchibodaki bunun hemen hemen aynisi 100 kusur lira..

aynisini ben de almistim aliexpress'ten
her parcasi ayriliyor, yok edilme sansi yok gibi bir sey.

kesinlikle tavsiye ederim, ayni seyi yapan alet icin x5 para vermeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

dana22 said:

XLegolas said:

ama gerçekten öğütücüsü olan makinalar pahalı hatta sadece öğütücü olan aletler bile bence pahalı. ben manuel öğütücü aldım el değirmeni şeklinde .

grinder..

8.88 usd..manuel ..seramik..kullaniyorum mutluyum..tchibodaki bunun hemen hemen aynisi 100 kusur lira..

aynisini ben de almistim aliexpress'ten
her parcasi ayriliyor, yok edilme sansi yok gibi bir sey.

kesinlikle tavsiye ederim, ayni seyi yapan alet icin x5 para vermeyin.

ben ugraşamadım onunla tam bir ızdırap. İzdivaç açıyorum tv'de , bittiğinde çekilmiş oluyor hatta japon porlex aldim en iyisinden yine de ugrasilmaz abi. 60€ mu ne verdim

Ondan sonra Delonghi grinder aldım huzura erdim.

Bilgim yok tahmin : Bir de seramik parçalanabilir birşey bıçak deysin mesela un gibi oluyor. Kalite fark ediyormudur ona dikkat edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...