Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Selam, Birader 8.1'den 10'a yükseltmiş. özet geçiyorum, browserdan internete erişimi yok ama skype msn falan giriyor ( zaten skype üzerinden konusuorz ) nette arayınca cıkan herseyı yaptım dedi, 8.1'ede gerı donemıomus 1 ay gecmıs falan DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN hatası verıomus chrome da browse etmek ıstyeınce. Var mı tecrübe edip çözen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 dns girmeyi denemiş mi? dns servisi çalışıyor muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 tarih saat ayarli miymis güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 bana oldu 3 gün önce, çözdüm nasıl çözdüm hmm flushdns yapıp modemi resetledim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 sorun nedeni genel olarak internet var ama sayfaları açamıyoruz hatası sanırım. zira dangalak ttnetin kendi gibi boktan hizmeti sonucu yaşadığım hayvan gibi paket kayıpları yüzünden, ara sıra açılamayan sayfalarda aynı hatayı ben de alıyorum. belki senin birader de aynı kalitesizlikte bir isp hizmetine maruz kalıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ayni hatayi bende aliyorum. win 10 yuklu, internet diger programlarda var ama bazen sayfalar acilmiyor. wi-fi'dan cikip tekrar girince duzeliyor yalniz sorunun ttnetten oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 merhaba arkadaslar, sorunu cozen var mi? bende hala olmaya devam ediyor. flushdns seyini yaptim ama pek ise yaramadi. sayfalar bazen acilmiyor ama wi-fi dan cikip tekrar girince aciliyor, cok garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 flush dns ve dns degıstırmeyı denedı. var mı baska fıkrı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 DNS flushlayip dns degistirdiyse dediğin gibi üstüne birde Bilgisayarı bi tam kapatıp Ethernet fişini çıkartıp tekrar taksın. Tekrar düzelmez ise Ethernet driverini silip tekrar yüklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 normal siteler boyle aciliyor ve bazen hic acilmadan DNS_PROBE error'u veriyor, fakat 1440p youtube videolari 2sn de yukleniyor, cok garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 abi aynı sorun bende de var. polonya'da yaşıyorum son 1 aydır oluyor kafayı yedirtti. windows 8.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 IPv6 servisini disable edip bi restart cakin bakim duzelcek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 biraderi getirdin bari güzel nick alaydin adam asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar