bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 evet kafayı yeme eşiğine geldim. wireless adaptör patlamasından sonra kasayı aldım eve getirdim, yeni sistem kurayım diye. ethernetten evdeki ağa bağladım. kopmuyor bağlantı. WHAT IS THE MEANING OF THIS MADNESS... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Eee dinlemedin beni gittin bosuna aldin driverla filanda olmaz o com lar sicmis... Senin yapabilecegin tek sey reinstall Bosuna demedik bi pingle diye It manager uyuz olmus modemden engelleyip duruo belki sizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 IT'i çağırdım ya modem tarafından bir şeyler sıçık herhalde, ben kurcalarsam ofisin bağlantı tamamen patlayacak. gelsin IT uğraşsın assadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Hah iste sonunda:) dogru olan ahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 editor de olmasa modeminizin isigi yanıyor mu diye soracak yok ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 IT'nin arayarak network problemini uzaktan erişim ile çözmeye çalışması ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Ethernet portuna iyice bi ufle bakim nolcak. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 dün sanayi tipi kompresör tuttum ya asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Is yerindeki routerin ethernet kanalinda bir sorun var gibi gorunuyor iste, yenisi alacak sirket gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar