Artariel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 hepsini geçtim sırf uploadı için bile taşınırken superonline fiberli ev tercih sebebidir. cloudla son zamanlar baya haşır neşir olduğum için inanılmaz işime yarıyor upload hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Artariel said: süperonline fiberi geçebilen bi isp var mı ki 150 akk 50mbit ve yanında asus tablet olan paketi aylık 69 liraya alıyorum. +10 liraya da gece 12-6 arası kotadan yemiyor. mis gibi. Su +10 lira tum ay icin mi gecerli tek gecelik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 tüm ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Gece kotaya saymaması, istediğin zaman parasını basıp full hız sağlaması falan. Ttnet'de ne var? Hiç bişey. Lanet olsun böyle firmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ttnet çok net bir şekilde isplerin kanseridir. uydunet falan da güzel arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla ama ttnet ülkenin başına gelmiş en kötü en bela şirketlerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 eyw bende 50mb 150gb vardı 10tl ye bunuda alırsam silksen bitmez akk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 uydunet ile sol arasında tercih yap. sağa sola sor hızı kesintiyi vs. ttnete bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 altyapı dağılımı çok farkettiriyor bence ya misal bduzu bahçesehir vs. heryerinde superonline fiber altyapı var ve bağlantı çok başarılı ama şehir merkezine geldikçe bağlantı verdiği yerler azalınca bağlantı kalitesi de uydunet'e göre düşüyor üsküdar'ın göbeğinde kullanamadım resmen sol fiber döndüm uydunet'e memnunum. mis gibi akıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Fiber dedigin superonlinesa fiber degilse uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 mal gibi 10 mbit 50gb kotalıya it gibi para veriyorduk. sonunda gittim modem dahil 66tl 25mbit 150gb fibere geçtim. teşekkürler uydunet sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bence şuan olan 50TL lik kampanyası on numara uydunetin 75gb akk birşey download etmedikçe kolay kolay aşmıyorum zaten. Hea çok lazımsa download vakti güzel bir liste hazırlıyorum basıyorum Nitroya 100mbps ile hem akk etkilenmiyor hem de beklemiyorum 24 saatte de dünyaları indiriyorum zaten. Uydunet on numara hizmet sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ttnet ne durumda iyi olur soyleyim binan yeni ise cat6 kablolarla bina ici hatti cektilerse ttneti tercih et onun disinda uzakdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 cep telefonuna akk'nin 80%ini doldurdunuz diye mesaj falan atıyorlar çok sevdim ben bu uyduneti ya internet-tv de 1 kere kesildi şimdilik o da apartmanın kendi elektriğini kesmişler tadilat varken, enerjiyi apartmandan aldığı için gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 100 megabit turksat uydunet (kendi oyun makinam), 20 megabit adsl (eve diger cihazlara wireless yayınım bundan) ve babamların evde superonline kullanıcısıyım. ciddi soyluyorum, uyddunet adsl e de basar superonline a da. hem fiyat olarak da daha iyi hem hız olarak da. hatta en kotusu bugun bir kere daha tecrube ettigim uzere superonline. uydunette bir kac cok eski alt yapı semt ya da sokak var, eski oligopoli servis saglayıcı doneminden kalan. onlara denk gelirseniz gg ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar