Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet? Fiber? Ney?

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

altyapı dağılımı çok farkettiriyor bence ya
misal bduzu bahçesehir vs. heryerinde superonline fiber altyapı var ve bağlantı çok başarılı
ama şehir merkezine geldikçe bağlantı verdiği yerler azalınca bağlantı kalitesi de uydunet'e göre düşüyor üsküdar'ın göbeğinde kullanamadım resmen sol fiber döndüm uydunet'e memnunum. mis gibi akıo
Sosyal ağlarda paylaş

Bence şuan olan 50TL lik kampanyası on numara uydunetin 75gb akk birşey download etmedikçe kolay kolay aşmıyorum zaten. Hea çok lazımsa download vakti güzel bir liste hazırlıyorum basıyorum Nitroya 100mbps ile hem akk etkilenmiyor hem de beklemiyorum 24 saatte de dünyaları indiriyorum zaten. Uydunet on numara hizmet sunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cep telefonuna akk'nin 80%ini doldurdunuz diye mesaj falan atıyorlar çok sevdim ben bu uyduneti ya

internet-tv de 1 kere kesildi şimdilik o da apartmanın kendi elektriğini kesmişler tadilat varken, enerjiyi apartmandan aldığı için gitti
Sosyal ağlarda paylaş

100 megabit turksat uydunet (kendi oyun makinam), 20 megabit adsl (eve diger cihazlara wireless yayınım bundan) ve babamların evde superonline kullanıcısıyım. ciddi soyluyorum, uyddunet adsl e de basar superonline a da. hem fiyat olarak da daha iyi hem hız olarak da. hatta en kotusu bugun bir kere daha tecrube ettigim uzere superonline.

uydunette bir kac cok eski alt yapı semt ya da sokak var, eski oligopoli servis saglayıcı doneminden kalan. onlara denk gelirseniz gg ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...