AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Olacak O Kadar için onaylanmış YouTube kanalı açılmış bu arada, ben de yeni fark ettim. Aradığım skeçlerin bir kısmını buldum, herhalde zamanla genişletirler. https://www.youtube.com/user/OlacakOKadar4Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ben bunu neden yeni duydum yaa.. allah rahmet eylesin. çocukluğum gitti direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 sipeyskeyk said: Masticore said: https://www.youtube.com/watch?v=7yBko8YSmgw bu çok iyi yalnız. Tam bir grandmaster troll. Ben de so partizan tavırlarını pek onaylamıyordum ama sanata bunca emek vermiş çocukluğumuzda ailecek oturup izleyip güldüğümüz bir sanatçı. Ruhu şad olsun. Zaaa, iyi trollemiş harbiden. Şimdi o davanın da tüm seyri değişti pararlel maralel hesabına. Fatih ne yapıyor acaba ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Sufi said: ulusal çapta yayın yapan televizyonda ilk "sik" demiş ve ceza almamış komedyendi. -jet ski -ne siki? ... ordan bi skiverin gitsin - hayatının son dönemi sanat yaşamının en parlak dönemi olmasa da her zaman iyi hatırlanacak. Şu baya efsane ya, "sayıyoruz bi skimiz eksik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 gelmis gecmis en favori karakterlerimden biriydi cevat kelle ve hamit el sabah. http://s1.dmcdn.net/BF_OR/x240-ftX.jpg nur icinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 toggie said: Butun cocuklugum olacak o kadar'ı izleyerek gecti. Sanırım cocukken cizgifilmler dısında duzenli takip ettigim tek tv programıydı. Ulke malesef artık sanatcı yetistirmiyor. Eskiler de bir bir eksiliyor. ARE. Titanik, Rus Orkestrası, Jetski, Zam, Cunta skeçleri efsaneydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Üzdü be ! Şu Tayyip hükümetinin gittiğini göremeden ayrıldı aramızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Kötü gitti açıkçası, biraz kırıp dökerek gitti rahmetli. Particilik faaliyetleri en büyük hatalarından bir tanesi oldu. İyi anıları ve skeçleri kaldı. Belki kolaj yapılıp bir tv kanalında yayınlanırsa hatırasına merhem olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Severdim ya bu adamı toprağı bol olsun. Çocukken az izlemedik ki hala izlenir Olacak o kadar. Türkiye'de her kesimin sevdiği, herkesi güldürmeyi başarmış biriydi. Biraz geç oldu bu mesaj ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar