benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 aralıkta başladı kurs, o zamandan beri çalışıyorum.türkçe ve matematiğim iyiydi zaten.genel kültürden 40-45 net çıkartabilirsem yüksek bir puan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 başvurusu geçti mi bunun co ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 17 martta başvuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Şimdi sınav çalışmaya ne var ya. Netten bile ders anlatıyorlar. Kitaplar ise çeşit çeşit, hiç alakam olmamasına rağmen alıp bakıyorum ne var ne yok diye. Hatta yukardaki videoyu bile dinleyesim geldi hey gidi günler hey. Bu kadar tarihi sevmeme rağmen 3-4 kere sınava girdim ama tarihi 30 da 30 yapamadım. Hatta 2006 da meşhur perge sorusunu doğru yapsaydım 1 sene önce atanacaktım .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Abi 2006daki tarih sorulariyla simdikiler arasinda ucurum var. Kaynak bulmak kolay oldugu icin zaten ...k kurek sorular soruyolar cildirmamak elde degil. 2010 a kadar olan tum kpsslerin tarihlerini fulledim ya da bi iki yanlis yaptim sonra kpssye girdim 17 dogru yaptim tarihten.sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 2014'ten bahsediyorsan normal ki zaten büyük şerefsizlik yaptılar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 tarih cidden eskiye göre çok zor, en alakasız ayrıntıları filan soruyorlar.mesela geçen sene şehirlerin şahını sormuşlardı, 2014'de de efrasiyab'ın kim olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Türkçe ve matematik zorlaşmış diye duymuştum ama tarihi ilk defa duyuyorum, bu zamana kadar uzak kalınca haliyle cahil kaldım sınavlara. Paradoks var sani burada , kaynak kıtlığında kaynak arıyorsun ve sorular kolay, aynak bolluğu var ama bu sefer sorular zor vs vs vs Cümleten kolay gelsin diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ben de kasıcam sanırım internet kaynaklarıyla bakalım nasıl olacak. türkçe-matematik sıkıntı değil zaten pek geri kalanları ezberlemem lazım bunalmazsam. o da nasıl olacaksa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 said: Asagıdaki ören yerlerinden hangisi, iç Anadolu Bölgesi’nde yer almaz? A) Çatalhöyük B ) Gordion C) Göreme D) Perge E) Kültepe çözüm: Çatalhöyük Konya (iç Anadolu) Gordion Ankara (iç Anadolu) Göreme Nevsehir (iç Anadolu) Perge Antalya (Akdeniz) Kültepe Kayseri (iç Anadolu) (Cevap D) Soruda şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 kek soru.sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 "çözüm" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 en son sınavda değişik soru olarak hatırladıklarım şunlardı afet inanın derlediği kitap şehirlerin şahı neresidir türkün kanadı olan savaş aleti nedir türk dostu olarak bilinen fransız kimdir osmanlıya hasta adam diyen ülke hangisidir 2014te de şehnamede afrasiyab olarak geçen hükümdar kimdir ve at bakıcılığı yapanlara ne ad verilir sorularını unutamamıştım.sdfsdf 2015 kolaydı ama gerçekten garip soruların da cevabı en tanıdık gelen şıktı. her sene kazım karabekir ve rusyayı soruyolar bi de banko şıklarda görürseniz yapıştırın.sdfsd geçen sene istiklal harbimizle kazımı misaki milliyi tanıyan ilk avrupalı devletle de rusyayı bu sene de izmir iktisat kongresi başkanıyla kazımı osmanlıya hasta adam diyen devletle rusyayı sordular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 peki abiler. tarih coğrafya hiç yok bende. boş bırakmak yerine bütün şıkları aynı işaretlesem kazançlı olmaz mıyım? 10 sorudan 2 si doğru çıksa gene sıfır, 3 tanesi doğru olsa + puan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 çalışıp 2-3 souruyu doğru işaretle geri kalan şıkları salla daha fazla puan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 genel kulturle bile cografyadan tarihten soru yapilir diye dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Dogru dusunuyosun hatta cogu genel kulturle yapilir oku mantikli geleni isaretle 10-15 arasi dogru garanti tarihten hepsini sallamaya filan gerek yok. bos vakitte de su youtubedaki adamin videolari izleyin dun bi açtım takildim kaldim cok iyi anlatiyo adam Ayni yayınciligin cografya videoları da var onlari da izle cografya full dfssd abi bide su turkun kanadi olan savas aleti nedir sorusu 9.sinif tarih kitabi okuma parcasinda geciyomus ya col cakal bu osym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Bir sonraki Kpss basvurusu ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Remus said: Bir sonraki Kpss basvurusu ne zaman takvim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 kzpmaza said: abi bide su turkun kanadi olan savas aleti nedir sorusu 9.sinif tarih kitabi okuma parcasinda geciyomus ya col cakal bu osym müfredat meb ve aöf kitapları zaten, onlarda geçen herşeyi sorabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 benjani said: tarih cidden eskiye göre çok zor, en alakasız ayrıntıları filan soruyorlar.mesela geçen sene şehirlerin şahını sormuşlardı, 2014'de de efrasiyab'ın kim olduğunu. şu şehirlerinin şahının ne olduğunu hakikaten yazan bir tane kaynak var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 benjani said: ben de yediiklim'deyim, kitaplar güzel.uzaktan eğitimde tarih çok iyi, yasin hoca.ordan çalışmak daha iyi oluyor, normal derse gerek bile yok aslında uzaktan eğiitm varken. https://www.youtube.com/watch?v=yS0E_extvAA&list=PL5kIOunpmSBN-qKMjtgkrTAMDmjtMBPbl tarihi burdan da çalışabilirsiniz, efsane hoca. bu adamın derslerine giriyorsan çok teşekkür et ya maşallah evimizin sesi oldu kendisi :D hem eğleniyorum hem öğreniyorum hakikaten dinlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 keşke gelse ama derslere girmiyor galiba bu sene.bunların coğrafya da iyi baya kanaldaki, çok temiz anlatıyor adam. ayrıca böyle bir olayları da var, ilgini çekerse. https://www.isemkitap.com/urun/x13c6sk$W2Br46VbpvrXqw==-isem_yayinlari_kpss_genel_kultur_tekrar_kampi_bileti_2016__buyuk_ankara_kampi_(5_gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 tekrarlık pek bişeyim yok abi yetişmeye çalışıyoruz daha çok gerilerdeyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Gkgy mi giriyosunuz sadece bolumler ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar