Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Terletmiyor mu bu kulagi tamamen kapatan suni deri kulakliklar? Vaktiyle bir logitech vardi benim, sakir sakir terletiyordu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 mulgear6 said: xunn said: mulgear6 said: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g430-7-1-surround-sound-gaming-headset şundan var bende usb girişli filan baya başarılı Dünyanın en kötüsü. 3 arkadaş aldık 3'ü de aynı yerden kırıldı. Sakın ama sakın almayın şunu. 6-7 aydır kullanıyorum daha bişey olmadı bunu dediğim için kesin parçalanıcak haftaya aynen benim de oldu 5 aydan fazla. en ufak sıkıntım yok. çok başarılı bir kulaklık ya bilemiyorum. razer kraken mi ne onu da denedim, steelseries 7h de deneidm. hpesi poşette duruyor şimdi. gerçi ses kartı aldım asus un xonar mı ne, belki analog olan 7h yi tekrar kullanabilirim. ama logitech in rengi dışında bir şikayetim yok. en az 50 kere düşürdüm masadan. kablosunun üstünde sandalyenin tekerleği ile neler yapmadım fasdmç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 steelseries şu kendinden kartlı olanlardan vardı durduğu yerde kendiliğinden bozuldu alet tek kulaklık ses gelmeye başladı falan çöpe attım sdf şimdi 50 tl lik sennheiser skype kulaklığı var canavar gibi çalılşıyor, üstelik cep kulaklığından hallice saatlerce kafanda kalsın hissetmiyorsun bile büyük kulaklık dert tasa yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Gallant said: Terletmiyor mu bu kulagi tamamen kapatan suni deri kulakliklar? Vaktiyle bir logitech vardi benim, sakir sakir terletiyordu alet. benim kulakları terletmedi henüz. gerçekten sağlam kaliteli mal yapmışlar, reviewların çoğu da malzeme kalitesinin iyi olduğu yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Artariel said: şu alet akıyor. https://forum.paticik.com/read.php?27,8206881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 burda steelseries ve razer önerenlere gülüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Razer kraken pro var. Gayet güzel. Hiç bir sorun da çıkartmadı. Kozmetik bir çiziği bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Bende marshallın kulaklığı var güzel valla razerın programıyla kullanıyorum. Ama sorun şu ki bendeki ses kartı bu https://images.static-thomann.de/pics/prod/271309.jpg Aynı kulaklık msi gaming laptopta daha doygun ve yüksek ses veriyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 mümkün değil ses kartından daha yüksek ses vermesi. doygunluk konusunda bişey diyemem volume açısından bi yanlışlık vardır muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar