Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Bone said: kendinle karıştırma bizi pls, fok olmadığımız için üşüyoz. seninkilerden kırpıp bize dağıtsana biraz, soğukta senin gibi dinç kalalım. lan şişman ben 70 kiloyum. dombuli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 AYIIIIIIIIIIIIII AYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ha bu son dediğin doğru. bu sefer tutturdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 beyler şunu adam hiç kullanmamış 43 numara €90a satıyo http://imgur.com/vE9bMkp "The North Face Flow Chute boots size UK9 EU43! Never used in their box!" northface kullananlar? 43 numara olur mu bilmiyorum da benim cat botlar 20 santim kara dayanmıyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Bende bu var 100 euroya aldim mutluyum. Hem isvec markasi Bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 HH iyidir. montu öyle aldım. ama o ayakkabılardan görememiştim. Ankara'da TNF bot aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Killer said: beyler şunu adam hiç kullanmamış 43 numara €90a satıyo http://imgur.com/vE9bMkp "The North Face Flow Chute boots size UK9 EU43! Never used in their box!" northface kullananlar? 43 numara olur mu bilmiyorum da benim cat botlar 20 santim kara dayanmıyo tabi HydroSeal ayakkabı. çok tavsiye etmem. benim aldığım Goretex idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 geçen boynerden north face - heatseeker aldım. gayet memnunum. altında winter grip denen ve buzlu zeminde kaymayı engelleyen parçalar var. gerçekten de kar ve buz üzerinde iyi bi tutuşu var. üstelik fiyatı da 340 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 güzel botmuş bende alım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 aha şuymuş http://www.boyner.com.tr/urun/the-north-face-outdoor-ayakkabi-2316984-519248701-100000307-500202.html edit: bi de Merrell gerçeği var. bulursanız direkt kapatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 şu ayakkabıları görünce nerdeyse 365 gün dağcı ayakkabısı giyen hocalarım aklıma geliyor. Vingthor said: araziye çıkmıyosanız almayın şu iğrenç ayakkabılardan ya Komodo said: Harbi bende nefret ediyorum şu ayakkabılardan. Patide de %60ı bu türleri seviyor, ayakkabı başlıklarında gördüğüm kadarıyla. sanssizsansli said: nasıl çirkinler ya set çalışanı ayakkabısı direkt. bingildak said: ürünleri incelediğimde önümde bir pizzacı kuryesi belirdi :) Claiborne said: geleneksel zevksizlik sergileme topiği Black-ice said: sonunda müthiş ayakkabı topiği gelmiş yine. tiLi said: ne diye aratmak lazım bu ayakkabıları? manchild boots diye arattım çıkmadı Xaenin said: Geldi mi timsah avcıları? Peregrin said: greyder erkek ayakkabisi, DC baya baya tuvalette attiran tiplere ozel yapilmis gibi. bonus : bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Xaenin said: Geldi mi timsah avcıları? hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 http://www.redwingshoes.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 samaella said: http://www.decathlon.com.tr/x-light-ku-tuyu-mont-haki-id_8344413.html şu tür şeyler sıcak tutuyor mu cidden? almayın kaz tüyü fln. ya. Çin'de üretiliyor bunlar hep. Hayvanlara yapmadıklarını bırakmıyorlar acıdan bayılıyor zavallı hayvanlar. https://www.youtube.com/watch?v=vqIL-7njHFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 oha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 waterproof olsun da gorunusu cok muhim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 nesi çirin lan ayakkabının 20-40cm kar var burda. finlandiya isveç falan gitmek istesem yine kar? seoznluk bişey dğeilki alırsın çürüyene kadar giyersin her kış. bot bile 2 sene sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 abi istanbula senede 1 kere yagiyor kar. onun da ne kadar oldugu belli. direkt onunla kiyasliyorlardir o sacmalayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 doğru diyosun bu gündelik hayatta giymelik botlara da waterproof diyolar da karın marın içinde gezince durum değişiyo sanki. şu koyduğumu 90a kapatsam mı diyorum da üşendim baya dsdfs pascalnouman said: waterproof olsun da gorunusu cok muhim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Timsah avcisi botu zaten salak gorunumlu bisi. Gudip en ucuz goretexi alip gecmek lazim. Ama estonyada yilin 5 ayi kar varsa ona gore kalite bisiler de alinabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Emre333 said: şu ayakkabıları görünce nerdeyse 365 gün dağcı ayakkabısı giyen hocalarım aklıma geliyor. hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Emre333 said: şu ayakkabıları görünce nerdeyse 365 gün dağcı ayakkabısı giyen hocalarım aklıma geliyor. Vingthor said: araziye çıkmıyosanız almayın şu iğrenç ayakkabılardan ya Komodo said: Harbi bende nefret ediyorum şu ayakkabılardan. Patide de %60ı bu türleri seviyor, ayakkabı başlıklarında gördüğüm kadarıyla. sanssizsansli said: nasıl çirkinler ya set çalışanı ayakkabısı direkt. bingildak said: ürünleri incelediğimde önümde bir pizzacı kuryesi belirdi :) Claiborne said: geleneksel zevksizlik sergileme topiği Black-ice said: sonunda müthiş ayakkabı topiği gelmiş yine. tiLi said: ne diye aratmak lazım bu ayakkabıları? manchild boots diye arattım çıkmadı Xaenin said: Geldi mi timsah avcıları? Peregrin said: greyder erkek ayakkabisi, DC baya baya tuvalette attiran tiplere ozel yapilmis gibi. bonus : bu ne? seks hayatim yok ayakkabisi o. elim kadin eline degmedigi icin bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 doğum kontrol başlığına bunu koysaydınız ya abi direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 lan adam kutupta yasiyor senin gibi senede bi kere kar gormuyor belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ölümün eşiğinde olsan bile o ayakkabının bahanesi olamaz, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar