Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Hatta şöyle birşey uydurdum hızlıca ama elbette biraz daha detay çalışmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Grego said: aquila said: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51QjIzLNYqL._SY355_.jpg kusu fidye icin mi kacirmisin gibi fotoda hayvan resmen tedirgin olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 hahaha veya wanted afişi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 misal bu nasıl? amazon - catit sahibinden de bunu 70tl ye satan var. mucitliği gene hobi olarak yapalım ama ekonomi de dönsün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ben evde bunu kullanıyorum, kedi çok seviyor ama bakımı biraz çetrefilli tembel adam için. haftada bir içini boşaltıp, motorun filtresini temizlemek gerekiyor. ne kadar kir filtresi olsa da ot bok alt tarafa inip motorun filtresini tıkıyor ve motorun hızını düşüyor, su "belermiyor". bizim kızlar 50% su kabı, 50% çeşme şeklinde içiyor. eğer çeşme bakımdan yeni bakımdan geçtiyse 80% çeşme, 20% kap gibi. sonra 50,50 de dengeleniyor. haftalık bakımı yapmazsanız kabın içi böyle durgun su da olduğu gibi yapış yapış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 şundan alacaksın Eheim Compact 300 Kafa Motoru http://www.hepsiburada.com/eheim-compact-300-kafa-motoru-p-PTANA1051000220 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 kuşu canlı görmek istiyorsanız, talimatlarımı bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Raze said: misal bu nasıl? amazon - catit sahibinden de bunu 70tl ye satan var. mucitliği gene hobi olarak yapalım ama ekonomi de dönsün mü? Yerden yüksek olması çok mantıklı işmiş, benim büyük kedi son zamanlarda su içtikten sonra öksürmeye başlamıştı arada bir, hayvanın genzine su kaçıyo olabilir, eğilince reflüleniyo olabilir vs. Ben yükseltiyim iyisi mi mamaları ve suları. Şey düşündüm ben de, dikdörtgen saksı misali ama temizlenebilir cam, metal ya da porselen bir kaba fistanın linklediği motordan alaam nasıl olur, bi eve gidince pcden bakayım, olmadı yarın eminönüde incelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Fistan said: şundan alacaksın Eheim Compact 300 Kafa Motoru http://www.hepsiburada.com/eheim-compact-300-kafa-motoru-p-PTANA1051000220 buna filtre takılıyor mu içine? ya da içi yıkanabiliyor mu, sünger, fırça vb bişeyle mekanik olarak temizlenebiliyor mu? öyle bir bilgi göremedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 içine filtre takılmaz bu su pompası bi yerden alır baska yere pompalar içinde kurşun ve mil var pervaneyi döndüren açıp temizlersin ama kedi köpek suyunda bişey olmaz zaten 3 ayda bir belki yosunlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Tamamdır teşekkürler bakayım bi buna, alırım muhtemelen. Su kabını yalak tarzı dikdörtgen bişey mi yapsam yoksa çember mi olsa. Yerden yüksek yapma işine bi bakayım da önce deniyim kaseleri sağlam şekilde yükseltmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Ben bir sipariş vereyim bundan birşey yapılabilir mi deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Caps at alınca pls. zaten hatunu ikna edemiyorum ev küçük diyo, alıp denersem ve güzel olmazsa tonla laf yerim edemiyorum uğraşayım sdf Bu arada içinde kurşun falan varsa aslında gıdayla temasa uygun olmayabilir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 dünyanın en iyi akvaryum ekipman markası eheim çok narin balıklar falan hani bisey olmaz korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 o yukardaki bildiğin su pompası temizlemez ki suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 oh gerek yok denmiş zaten ya benm köpek zaten günde 3 tas içiyor doldur boşalt koşturuyorum da kedi için bilemedim, büyük bir şey yapacaksanız öyle devirdaim suyla olmaz, taze su lazım. yosun sorun değilde bakteri ıvır zıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 kısacası taşıma suyla değirmen dönmez hayvan yemek yiyor ağzı bakteri vs yapıyor, o suyun hergün değişmesi lazım. aynı pet şişeden 1 hafta su içiyormusunuz siz ? aynı şey hiç hijyenik değil eğer devamlı taze su gelip devirdaim yapılırsa çesmeye vs bağlanıp olur da, kapalı devre suyu döndürüyorsan hiç sağlıklı değil yada her gün temizleyeceksin ki hmm bence akıl karı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 işte o yüzden filtrasyonlu bişey olsun diye bakınıyorum esasen. filtreyi haftada bir değiştiririm, suyu üç günde bir değiştiririm. alette sürekli 2-3 litre su olacak şekilde ayarlarım, azaldıkça eklerim falan diye düşündüm. çünkü suyu her değiştirdiğimde gelip bi içip sonra tekrar çok susayınca içiyolar. eğer böyle sürekli akan bi sisteme geçersem daha fazla su içerler muhtemelen. 3 günde kabaca 3 litre su koyuyo olsam o üç litreyi tek seferde koyup devirdaim yaptırsam 3 günde toplamda daha fazla su içerler muhtemelen yani. ama işte bunun için de 3 kademeli filtrasyon gerekli gibi geldi bana da. fistanın dediği orda biraz soru işaretleri bıraktı yani kafamda. içine filtre konulabilen su pompası soruşturucam akvaryumculara gidip bi de kurşunun en küçük miktarı bile zararlıdır. vücutta kurşunun bazal/kabul edilebilir diye bir miktarı yok yani. dolayısıyla dünyanın en iyisi de olsa akan su kurşunla temas halinde olacaksa muhakkak çözünür o kurşun suyun içinde, uzun vadede de hayvanların vücudunda birikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 suyu cektigin kisimla, suyun aktigi kismi ayirirsan daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 o mantıklı, ama bu sefer suyun aktığı kısımdan suyu çektiğim kısma da bi akış yapmak lazım, yoksa manasız olur. musluk açiyim altına kase koyayım yirmidört saat aksın artanı da kanalizasyona gitsin. su faturası da bana girsin sdf aslında alçakta bi depodan su çekip yukarıda bi hazneye boşaltıp haznedeki ufak bi delikten depoya geri indiren bi sistem ayarlanabilir. ya da uğraşmayıp icatçılığı bi kenara bırakıp bu tarz sistemli bişey satın alınabilir. ama deponun ayrı olması konusu mantıklı bi mesele, suyun temizliği daha kolay sağlanabilir sanki öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 öyle filtreli bişeyle biyolojik filtrasyon yapamazsın, mekanik yaparsın anca 3 lt su devir daim yapan filtrede yararlı bakterileri yaşatamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 yararlı bakteri yaşamasına gerek yok zaten sdfg en temel amaç, hayvanlara her daim damacanadan yeni konmuş hissiyatı yaratan su içirebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 şöyle bişey al tertemiz içsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Drall said: yararlı bakteri yaşamasına gerek yok zaten sdfg en temel amaç, hayvanlara her daim damacanadan yeni konmuş hissiyatı yaratan su içirebilmek e o zaman niye filtreli bişey istiyosun ki filtrelemenin nasıl bişey oldugunu sanıyosun amonyak, nitrat falan olur onuda filtrede bakteriler nitrite azota dönüştürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 aynı suyu döndürdüğün sürece suyu taze tutamazsın kedi köpek suluğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar