Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 İyi akşamlar. Bizimkiler suyu aslında içiyolar normal kaplarından, ama işte dert değil mi edindim kendime durdukyere. Hele biri kısır erkek olunca dedim ben bunlara çok bol su içirmenin yolunu bulayım. Sonra derdi veren kapitalizm dermanı da verdi ve 100-400 tl arası bir çok su şelalesi buldum. 400lükler krom falan ama 100lükler dandik plastik, ben de düşündüm ve 30 40 liraya bi akvaryum filtresi alsam kendim düzgün bişeyler yapamaz mıyım ki dedim, iyi demiş miyim? Bence dememişim ama olsun. Sonuçta paticik tam bir icat yuvası (bkz: chrome'un durro fikirleri threadi). Nasıl bişey yapılabilir ey ürün tasarımcısı, mühendis, akvaryumcu ve benzeri patiler? Sağlıklı, şık ve ucuz bi yapım yolu var mı bu işin? Örneklerini google'da pek bulamadım, çok fazla da aramadım beş dakka önce geldi aklıma aslında yapılır lan bu düşüncesi. Hadin beyin fırtınası yapalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ne yapmak istediğini anlayan arkadaşların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 http://ecx.images-amazon.com/images/I/51QjIzLNYqL._SY355_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 boş işler peşindesin. birden fazla kap kullan + günde 2 defa yenisini koy yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 yaptıktan sonra blueprint at ben de yapacağım, güzel fikir gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Aluriel said: boş işler peşindesin. birden fazla kap kullan + günde 2 defa yenisini koy yeter Annemin kedisi sadece çeşmeden akan suyu içiyor. Evde kimse yoksa ölümün eşiğine gelmeden durgun su içmiyor. Hadi buna da çözüm bul? Gidip kediye köylü mü diyim napiyim? http://www.instructables.com/id/Filtered-Pet-Watering-Bowl/ İngilizce aratmaya başlayınca şu tarz bişeylere ulaşıe oldum. Hadin hep beraber kap/filtre vb şeyler bulup bir şey yapalım. Siz boşverin boş iş peşindesiniz diyenleri ey yürekli bilim insanları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 https://www.google.nl/search?q=dog+fountain&biw=1408&bih=670&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIs5jErcuzyAIVxFYaCh3YGgzc#tbm=isch&q=dog+fountain+diy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 aquila said: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51QjIzLNYqL._SY355_.jpg Bu hamsterlaeın su içme şeysi değil mi? Sanmam bizimkilerin bundan içeceğini, ama şelaleyi yapamazsam denenebilir Ev çok tozlu bu arada, sularını günde 3-4 bazen daha fazla kere değiştiriyorum zaten. Bu akvaryum hedesi filtreden geçirince o da tatlı bir durum yaratabilir böylelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 hatta http://www.youtube.com/watch?v=58R1EHJyKps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Drall said: Aluriel said: boş işler peşindesin. birden fazla kap kullan + günde 2 defa yenisini koy yeter Annemin kedisi sadece çeşmeden akan suyu içiyor. Evde kimse yoksa ölümün eşiğine gelmeden durgun su içmiyor. Hadi buna da çözüm bul? Gidip kediye köylü mü diyim napiyim? 12 senedir kedim var evde. şu an 3 tane hatta. sokakta baktığım kedinin haddi hesabı yok. bahsettiğin tarzda bişeyle hiç karşılaşmadım daha önce. belki milyonda bir görülebilecek bişeyi normalmiş yada çok yaygınmış gibi kabul etmen, üstüne bi de kendi kedilerinde bu tarz bi sorun olmadığı halde durduk yere icat çıkarmaya çalışman garip geldi sadece. he benim kedim de içmeseydi su ben de uğraşırdım tabiki orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ya işte bu işe asıl annemlerin kedi için de giriyorum, kısır erkek ve 6-7 yaşında çünkü. Ama bomboş bir haftasonumda bizimkilere de yapmak çok keyifli olabilir. Bi anda bu fikrimi sertçe bi kenara atınca üzüntüden kanser olcam sandım :( Bu vidyodaki filtre tipi ne oluyor? Bi de benim paylaştığım linkteki filtre tipi ne oluyor? Akvaryumcuya girsem nası bişey sormam lazım. Ben önce güzelce yıkanabilir, büyük, kedilerin içebileceği ve kesinlikle devrilmeyecek bir su kabı arayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 filtre degil o, pompa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Pompanın içinde filtre oluyo mu peki? Bi filtreden de geçirsek hoş olur gibi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Şundan koy salonun bi köşesine, ayrı bi atmosfer olur https://www.youtube.com/watch?v=uTg4aEdp7SU https://www.youtube.com/watch?v=eeioe0YAc2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ben niye boyle biseye ihtiyac oldugunu anlamadim. su kabini bosaldikca dolduran bisey mi ariyosun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 aquila said: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51QjIzLNYqL._SY355_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Akvaryumdan anlamam ama bakındım biraz. En kolay uğraşmadan yapacağın akvaryum dış filtre almak olacak sanırım. http://www.hepsiburada.com/dis-filtreler-c-60000442 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Öf ulan kediler akan su içer zaten fırsatını bulunca... Bazısı kaptan içmiyor arkadaş niye yadırgamışsınız bu kadar.. Neyse ben de düşnüyordum böyle bişey , dizayn çıksın ortaya o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Bende benimkilere su yetiştiremiyorum. İkisi de fazlasıyla seviyor su içmeyi ama evet kediler akan suyu her zaman tercih eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 selale icin motor gerekiyor. su gecirmemesi falan da lazim. amazondan drinkwell siparis edersen turkiye fiyatindan az tutar. kendin yaparsan astarindan pahaliya gelecek ve cikarilabilir/yikanabilir parca olmazsa hijyen sifir olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 evde damacana yerine waternet benzeri aritma cihazi kullaniyorsaniz gunde 2 kere ac cesmeyi, oradan icsin. aritilmis su zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Bizde en miniğinden var su şelalesi kedi için ve cidden su içme miktarını baya arttırıyor hayvanın. Akan sudan içmeyi mi seviyorlar bilmiyorum. Tek problem temizlemesi baya sıkıntılı yani adamlar dizaynı salakça yapmış el fırça falan girmiyor düzgünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 benim kedi de kaptan içmiyor hiç, anca 1 gün evde kimse olmayacak falan öyle. eve gelince önce yanıma gelip miyavlıyor sonra lavaboya çıkıp ordan bakıyor hadi gel diye. akan suyu da zorunda kalır başında durmazsam içiyor. İlla avuçtan içecek paşam, kafayı yan çevirmeye gelemiyor. takipteyim ama aldığım her oyuncak, yan ürün vs de olduğu gibi zararlı çıkacağımı hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Takip değil beyin fırtınası yapalım. Güzel, ufak, her parçası temizlenebilir filtreli su pompası araştırıyorum şu anda. Bi de devrilmicek ve kedilerin su içebileceği bir kap. Bi de bakmak lazım kaptan içmeyi mi tercih edecekler suyun aktığı yerden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Akar suyu tercih ediyorlar %90 Aslında yapması çok kolay ama güzel birşey dizayn zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar