KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bilemeyiz edit:doğrudan soruya cevap verdim. diğer mesajları hiç okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 şikayet açıklaması ne peki ? kendi resmini mi beğenmiyomuş, hatalı gördüğü yanları mı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 simetrisi bozuktur belki zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 haketti valla hani burasi kaba tabirle "kasinani kasiyan" bir forum oldugu icin taunt atip aggro aldiginda CYBERBULLYLIK YAPIYORLAR :'( diye aglamasi sacma ha bonbon gibi alakali alakasiz adamin yazdigi her threade konmus bi resim degil bizzat taunt attigi threade kasima amaciyla konmus ki thread basli basina cirkin zaten, SJW lere sikayet edicem forumu bassinlar hih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Diyene bak. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bu resmi alakasız bi topiğe direk atıp zaaa senin tipin böyle diye dalga geçmek cyberbullying (td) http://i46.tinypic.com/2nt455.jpg Şu mesajın üzerine atmak değil. (tu) Aluriel said: http://i.imgur.com/bEFMpr7.jpg Ayrıca SDŞFSLDŞFŞASĞDASISKDGJDFHHHFASDKFŞSDŞFLSHAHHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 beyler vurmayın ölmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Laurelin said: haketti valla hani burasi kaba tabirle "kasinani kasiyan" bir forum oldugu icin taunt atip aggro aldiginda CYBERBULLYLIK YAPIYORLAR :'( diye aglamasi sacma ha bonbon gibi alakali alakasiz adamin yazdigi her threade konmus bi resim degil bizzat taunt attigi threade kasima amaciyla konmus ki thread basli basina cirkin zaten, SJW lere sikayet edicem forumu bassinlar hih son kural bükücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 asdfasf yazıyla birleşince cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 di said: Vingthor said: di said: Selam, Bu foto olayi devam ederse saglam ban wave gelicek. adam kendi koymuştu foruma bu resmi. biyerlerden bulup feysbuktan çalıp falan koyulmadı. Adam sikayet ediyor, biz siliyoruz, siz koymaya devam ediyorsunuz, adam sikayet etmeye devam ediyor. Sikinti burda. Hani bi kisi koysa, gulunse, sonrasinda silinse ya da silinmese tamam da, sadece su konuda bile 4-5 kere post edilmis. Hem baydi hem de cyber bully'likte cigir acildi. Her sikayet mesjaina tikladigimda karsima cikmasini saymiyorum bile... e silmeyin? kendi koyduğu resim. ben koymadım hiç ayrıca sadece hunharca güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 -Deno- said: forumun en çok kadınlarla öpüşmüş erkeği olarak söylüyorum, iyi öpüşen kadın iyi sevişir diye bir şey yoktur http://i.imgur.com/oIHg7KQ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bence adamı silerseniz resim problemi de ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 said: yolda hiçbir kız size telefon numarasını vermiyor ya da hiç iki kızla aynı anda sevişmediniz vow vow vow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Akhlaur said: Bence adamı silerseniz resim problemi de ortadan kalkar. niye durduk yere eğlenceden mahrum kalalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Lord_Argos said: Konu: İyi Öpüşen Kadın İyi Sevişir mi? Şu aralar aklımı kurcalayan soru. Muhabbet olsun diye açtığım şu konuyu nerelere getirdiniz hayret birşey. Gereksiz trolleyenler yüzünden çoğu kişide gaza gelip post kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 di said: Vingthor said: di said: Selam, Bu foto olayi devam ederse saglam ban wave gelicek. adam kendi koymuştu foruma bu resmi. biyerlerden bulup feysbuktan çalıp falan koyulmadı. Adam sikayet ediyor, biz siliyoruz, siz koymaya devam ediyorsunuz, adam sikayet etmeye devam ediyor. Sikinti burda. Hani bi kisi koysa, gulunse, sonrasinda silinse ya da silinmese tamam da, sadece su konuda bile 4-5 kere post edilmis. Hem baydi hem de cyber bully'likte cigir acildi. Her sikayet mesjaina tikladigimda karsima cikmasini saymiyorum bile... bully olacak bi durum yok ortada gelim ağzımı yüzüme çakın diye orta açıyor sdf ağlamasın normalde kimse gelip atmıyor fotoyu pic thread e falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 yıkın ulan tabularınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 forum kırıldı yalnız. 4 Ekimin mesajları en üste çıktı güncelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Laurelin said: haketti valla hani burasi kaba tabirle "kasinani kasiyan" bir forum oldugu icin taunt atip aggro aldiginda CYBERBULLYLIK YAPIYORLAR :'( diye aglamasi sacma ha bonbon gibi alakali alakasiz adamin yazdigi her threade konmus bi resim degil bizzat taunt attigi threade kasima amaciyla konmus ki thread basli basina cirkin zaten, SJW lere sikayet edicem forumu bassinlar hih tam bir troll ya alin bunu alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Grego said: forum kırıldı yalnız. 4 Ekimin mesajları en üste çıktı güncelde. yok orada biri bir şey yazdı başlık değişti bir de son msj silindi ondan kaldı orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 -Deno- said: forumun en çok kadınlarla öpüşmüş erkeği olarak söylüyorum, iyi öpüşen kadın iyi sevişir diye bir şey yoktur http://i.imgur.com/abp9TIH.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Sonuç ne şimdi iyi öpüşen kadın iyi sevişiyor muymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Simetrisi bozuk adam çok sevişir diye anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar