Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi Öpüşen Kadın İyi Sevişir mi?

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

haketti valla hani burasi kaba tabirle "kasinani kasiyan" bir forum oldugu icin taunt atip aggro aldiginda CYBERBULLYLIK YAPIYORLAR :'( diye aglamasi sacma

ha bonbon gibi alakali alakasiz adamin yazdigi her threade konmus bi resim degil bizzat taunt attigi threade kasima amaciyla konmus ki thread basli basina cirkin zaten, SJW lere sikayet edicem forumu bassinlar hih
Sosyal ağlarda paylaş

Bu resmi alakasız bi topiğe direk atıp zaaa senin tipin böyle diye dalga geçmek cyberbullying (td)

http://i46.tinypic.com/2nt455.jpg

Şu mesajın üzerine atmak değil. (tu)

Aluriel said:

http://i.imgur.com/bEFMpr7.jpg

Ayrıca

SDŞFSLDŞFŞASĞDASISKDGJDFHHHFASDKFŞSDŞFLSHAHHAHHAH
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

haketti valla hani burasi kaba tabirle "kasinani kasiyan" bir forum oldugu icin taunt atip aggro aldiginda CYBERBULLYLIK YAPIYORLAR :'( diye aglamasi sacma

ha bonbon gibi alakali alakasiz adamin yazdigi her threade konmus bi resim degil bizzat taunt attigi threade kasima amaciyla konmus ki thread basli basina cirkin zaten, SJW lere sikayet edicem forumu bassinlar hih

son kural bükücü.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Vingthor said:

di said:

Selam,

Bu foto olayi devam ederse saglam ban wave gelicek.

adam kendi koymuştu foruma bu resmi. biyerlerden bulup feysbuktan çalıp falan koyulmadı.

Adam sikayet ediyor, biz siliyoruz, siz koymaya devam ediyorsunuz, adam sikayet etmeye devam ediyor. Sikinti burda.

Hani bi kisi koysa, gulunse, sonrasinda silinse ya da silinmese tamam da, sadece su konuda bile 4-5 kere post edilmis. Hem baydi hem de cyber bully'likte cigir acildi. Her sikayet mesjaina tikladigimda karsima cikmasini saymiyorum bile...

e silmeyin? kendi koyduğu resim. ben koymadım hiç ayrıca sadece hunharca güldüm
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Vingthor said:

di said:

Selam,

Bu foto olayi devam ederse saglam ban wave gelicek.

adam kendi koymuştu foruma bu resmi. biyerlerden bulup feysbuktan çalıp falan koyulmadı.

Adam sikayet ediyor, biz siliyoruz, siz koymaya devam ediyorsunuz, adam sikayet etmeye devam ediyor. Sikinti burda.

Hani bi kisi koysa, gulunse, sonrasinda silinse ya da silinmese tamam da, sadece su konuda bile 4-5 kere post edilmis. Hem baydi hem de cyber bully'likte cigir acildi. Her sikayet mesjaina tikladigimda karsima cikmasini saymiyorum bile...

bully olacak bi durum yok ortada
gelim ağzımı yüzüme çakın diye orta açıyor sdf
ağlamasın normalde kimse gelip atmıyor fotoyu pic thread e falan
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

tam bir troll ya alin bunu alin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...