Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar - REHBER

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Yapan yapıyor abi..
Çoğu kişi arkadaşlar arasında rollere ayrılıp, daha etkili olmak için düz gidiyor.
Yani warrior için yarı tank buildler gördüm, life steal build gördüm.

Tabi şuda var. Bunlar biraz lükse giriyor. Bu yüzden 2 inci bir set hazırlıyorlar bu işler için.

not: bir de build felan çok paylaşmıyorlar bu oyunda. Özellikle arenaları, sadece arenaya girecekleri zaman takıyorlarmış vs. heriflere bakamıyorsun bile.. Tabi kuruntu da olabilir o mesajlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Oyunda bulamazsın abi, başka şeyler takılıyorum şuan :P.
Ama sorularını toplayıp wildstar konusundan yazarsan tek tek cevaplarım sorun olmaz.

Bak hatta ilk mesajda aradığın cevaplar var.

"SON SEVİYEYE ULAŞTIĞINDA NE YAPACAĞINI BİLMEYENLER İÇİN REHBER" başlığı altında bir bağlantı adresi var. Oradan izleyeceğin yolu görebilrisin.

Tabi eşya durumuna göre, ilk kısımları es geçip direk zindanlarla da başlayabilirsin ama... hem bilgi eksikliği, hem eşya eksikliği derken çok zorlanabilrisin.

Amp, skill point vs.. bir dünya da eksiğin olacak. Baya yapacağın şey var kısaca...
Sosyal ağlarda paylaş

Hadiya pardon.

Pvp mi pve mi nasıl bir yol izlemek istiyorsun? Birisine abanacak mısın, yoksa 2 sinden ortaya karışık ama birisi ağırlıkta mı olacak?

Pve ye abanacağını düşünerek cevap vereyim.

N (sanırım kısayol buydu. content finder mı öyle birşey olacak sol alt menüde) ye bastığında açılan menü, izleyeceğin yol aslında

Sıra böyle. S
Quest -> veteran expeditions -> veteran adventures -> veteran dungeon -> raid
Son seviye haritadaki questler biraz birşeyler verir. Fakat... Gidip "season 2 pvp vendor" dan mavi eşyaları 1.5 plata alırsan, questden alacağın eşyalardan daha iyi statlara sahip olursun. Fakat bunlar çöp unutmamak gerek... Quest kısmını atlayarak böyle bir yol izleyebilrisin. Grubundakiler sorun etmez diye umuyorum :P.

Eşyaların tamamlandıkça raidlere hazırlık için yapman gereken, bitirmen gereken şeyler var.. "Elder Gem" ile "genesis" key vs. alman gerekiyordu. ilk sayfada birisi bir rehber bağlantısı atmıştı ona bakarsın. Eşyaların tamamlandıkça onları yapmaya başlarsın.

Ayrıca "word boss" işini araştır forumlarda. Onları kesmen gerekiyor olabilir zaman içerisinde (hem lootda atar)

şuraya da bir göz at https://www.reddit.com/r/WildStar/comments/3pbd37/new_player_just_hit_level_50_what_do_i_do_next/
(veya daha iyisi olabilir reddit de bir bak)

şunu da not düşeyim.. Bu oyunda pek fazla "LFG" sistemini kullanmazlar. Bunun yerine grupları chatden veya "CIRCLE" dan kurup giderler.

"Tenten Aoi" yi arkadaş listene ekleyip, bundan guild isteyebilirsin. Guild bonusları işine gelir (eğer jabbit 1 de oynuyorsan. Dominion tarafı). guildin TS si vs. de var.. yardımcı da oluyorlar pve yapanlara..

Ya zaten raid seviyesine gelmen bile aylar sürer... yapacak çok şeyin var.. Umarım sınıfını seviyorsundur :p. alt kasmak zor baya :D
Sosyal ağlarda paylaş

veteranlar sıkıntılı, normalleri pug ile yapılıyor

(ben baya veteran da yaptım da işte şans elementi var biraz. veteranda herkes rolünü üstlenirse sorunsuz bir şekilde ilerliyorsun, öyle aman aman bir şey yok. fakat işte dps interrupt etmiyorsa, healer burst patlatamıyorsa, tank aggro tutup bossu hareket ettirmiyorsa cii cii)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...