FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 MEDIC HEALING GUIDE HEALING MEDIC DPS GUIDE DPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 medic için hybrid pvp buildi yapmayı düşünüyorum. hybrid gameplay'i destekleyen ampleri var. var mı hiç bi tarz build gören veya kafa patlatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Yapan yapıyor abi.. Çoğu kişi arkadaşlar arasında rollere ayrılıp, daha etkili olmak için düz gidiyor. Yani warrior için yarı tank buildler gördüm, life steal build gördüm. Tabi şuda var. Bunlar biraz lükse giriyor. Bu yüzden 2 inci bir set hazırlıyorlar bu işler için. not: bir de build felan çok paylaşmıyorlar bu oyunda. Özellikle arenaları, sadece arenaya girecekleri zaman takıyorlarmış vs. heriflere bakamıyorsun bile.. Tabi kuruntu da olabilir o mesajlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 50 olmak üzereyim de 50 sonrası ile ilgili hiç bir fikrim yok, warrior oynuyorum, var mı şunu bunu yap diyecek arkadaş, set met nasıl toplanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 bu oyuna da bir heves başlayıp aşırı sıkılıp bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 @Densiz oyun nickini yazıversene abi seni darlayayım biraz oyun içi asdaf Bir de 27-29 arası double xp eventi var, deli gibi kasılıyor haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Oyunda bulamazsın abi, başka şeyler takılıyorum şuan :P. Ama sorularını toplayıp wildstar konusundan yazarsan tek tek cevaplarım sorun olmaz. Bak hatta ilk mesajda aradığın cevaplar var. "SON SEVİYEYE ULAŞTIĞINDA NE YAPACAĞINI BİLMEYENLER İÇİN REHBER" başlığı altında bir bağlantı adresi var. Oradan izleyeceğin yolu görebilrisin. Tabi eşya durumuna göre, ilk kısımları es geçip direk zindanlarla da başlayabilirsin ama... hem bilgi eksikliği, hem eşya eksikliği derken çok zorlanabilrisin. Amp, skill point vs.. bir dünya da eksiğin olacak. Baya yapacağın şey var kısaca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Teşekkür ettim cevap için de o link patlamış Sorum tek aslında şu anda, level 50 olduktan sonra nasıl bir yol izliyoruz? Badge tarzı bir şey toplamaca mı, craft grind mi ,nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Hadiya pardon. Pvp mi pve mi nasıl bir yol izlemek istiyorsun? Birisine abanacak mısın, yoksa 2 sinden ortaya karışık ama birisi ağırlıkta mı olacak? Pve ye abanacağını düşünerek cevap vereyim. N (sanırım kısayol buydu. content finder mı öyle birşey olacak sol alt menüde) ye bastığında açılan menü, izleyeceğin yol aslında Sıra böyle. S Quest -> veteran expeditions -> veteran adventures -> veteran dungeon -> raid Son seviye haritadaki questler biraz birşeyler verir. Fakat... Gidip "season 2 pvp vendor" dan mavi eşyaları 1.5 plata alırsan, questden alacağın eşyalardan daha iyi statlara sahip olursun. Fakat bunlar çöp unutmamak gerek... Quest kısmını atlayarak böyle bir yol izleyebilrisin. Grubundakiler sorun etmez diye umuyorum :P. Eşyaların tamamlandıkça raidlere hazırlık için yapman gereken, bitirmen gereken şeyler var.. "Elder Gem" ile "genesis" key vs. alman gerekiyordu. ilk sayfada birisi bir rehber bağlantısı atmıştı ona bakarsın. Eşyaların tamamlandıkça onları yapmaya başlarsın. Ayrıca "word boss" işini araştır forumlarda. Onları kesmen gerekiyor olabilir zaman içerisinde (hem lootda atar) şuraya da bir göz at https://www.reddit.com/r/WildStar/comments/3pbd37/new_player_just_hit_level_50_what_do_i_do_next/ (veya daha iyisi olabilir reddit de bir bak) şunu da not düşeyim.. Bu oyunda pek fazla "LFG" sistemini kullanmazlar. Bunun yerine grupları chatden veya "CIRCLE" dan kurup giderler. "Tenten Aoi" yi arkadaş listene ekleyip, bundan guild isteyebilirsin. Guild bonusları işine gelir (eğer jabbit 1 de oynuyorsan. Dominion tarafı). guildin TS si vs. de var.. yardımcı da oluyorlar pve yapanlara.. Ya zaten raid seviyesine gelmen bile aylar sürer... yapacak çok şeyin var.. Umarım sınıfını seviyorsundur :p. alt kasmak zor baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Free to play olduğundan beri yakalaşık 12gb update çektim , normali mi bu benim clientta mı bi problem var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Normal internet servis sağlayıcılarla ortak oldu adamlar, kota aşım ücretlerini kırışıyorlar. Oradan geliyor para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 normal f2p geçişte büyük drop geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Abi dungeon ve adventureler de durum nasıl? Hala millet randomlarda yapamayıp grup dağılıyor mu? Valla alıştılarsa bende girip akşam 1-2 dungeon yapar 2 3 parça eksiğimi tamamlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 veteranlar sıkıntılı, normalleri pug ile yapılıyor (ben baya veteran da yaptım da işte şans elementi var biraz. veteranda herkes rolünü üstlenirse sorunsuz bir şekilde ilerliyorsun, öyle aman aman bir şey yok. fakat işte dps interrupt etmiyorsa, healer burst patlatamıyorsa, tank aggro tutup bossu hareket ettirmiyorsa cii cii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Şu an patiden aktif oynayan var mı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 biz 2 hafta önce bıraktık sanırım 2 ay falan oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 var oynuyorum ben. thayd bankın orda buluşalım. nick aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar