paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 neresine yerleştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 34 yaşında bir abimiz var, inşaat mühendisi. 3 tane hidroelektrik santral kuran-yapan ekipte yer almış tecrübesi gani yani. Adamın ikiz çocuğu var.İşten çıkardılar bu abiyi.O da kafaya geldi bodrumda bir inşaat firmasında çalışmaya başladı ve tüm her şeyini oraya taşıdı.Ulan imrenerek baktık herife ya. En son konuştuğumda şimdilik her şey güzel gibi ama doğru/yanlış yaptığımı zaman gösterecek diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 güle güle otur, hoşgelmişsin. evet büyük şehrin metropollüğü yok ama trafik derdi yok, hava her daim iyi, huzurlu ve sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Bursadayim yeminle sikildim koy mu buyuk sehir mi her ne boksa bu yerden. Soyle ufak bi sehir bana da cazip geliyor. Tiyatro , avm olmasa da olur. Usak , kutahya yapayim diyorum ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Kusadasi da cazip gelmisti bana . Memurumda oyle isten cikma etme derdim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 fenn said: Bursadayim yeminle sikildim koy mu buyuk sehir mi her ne boksa bu yerden. Soyle ufak bi sehir bana da cazip geliyor. Tiyatro , avm olmasa da olur. Usak , kutahya yapayim diyorum ama bilemedim birader bırak uşak'ı kütahya'yı bizim kahve ve ciğerler vardı ne oldu onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 h2s said: Bursa Kentmeydanı gel içelim kahve ayıbsın :) Sozum soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 kiralar çok faiş ya bodrum'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 sabonis said: 2 arkadaş (evli) taşındılar istanbuldan, çok da mutlular. ama ben yapamazdım heralde. şehir olayını seviyorum. los angeles bile istemem ben anasını satiim new york falan isterim, öyle bi sapığım. hsdufhudash. la çok üzüldü sabo beni istemiyomuş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 new yorka da almayiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 yakinda turkiye ye de almayacaklar o olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Auril said: ne diyorsunuz patiler ? yaşanır mı bodrumda ? http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-sahibinden-bodrum-kat-kiralik-283362635/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 tavuk mu beslicen kardeş orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Silphatos said: sabonis said: 2 arkadaş (evli) taşındılar istanbuldan, çok da mutlular. ama ben yapamazdım heralde. şehir olayını seviyorum. los angeles bile istemem ben anasını satiim new york falan isterim, öyle bi sapığım. hsdufhudash. la çok üzüldü sabo beni istemiyomuş diye canım benim çok mu sıkıldın yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ben değil city of angels çok sıkkın, kan ağlıyor http://www.crystalinks.com/weepingmary203.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Baggio said: Auril said: ne diyorsunuz patiler ? yaşanır mı bodrumda ? http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-sahibinden-bodrum-kat-kiralik-283362635/detay Babamın evinde hayvanları koyduğumuz yer bile daha güzel bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 seri katil ini, ayda sadece 400tl'ye sizin olabilir PS: Ben de Çeşme'ye yerleşmeyi düşünüyorum şartlar el verirse on seneye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Baggio said: Auril said: ne diyorsunuz patiler ? yaşanır mı bodrumda ? http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-sahibinden-bodrum-kat-kiralik-283362635/detay Ama ne soğuk rutubet yapar bu bodrum, ne hasta olunur burada. Deperesyon da listede olsun, olunacak hastalıkları yazarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 tam bir hücre evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Silphatos said: ben değil city of angels çok sıkkın, kan ağlıyor http://www.crystalinks.com/weepingmary203.jpg 3 kere bulundum city of angels'da sıkkınlığı yok merak etme. sıkıntı sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Bi ara burada paylaşımıştı 10 m2 oda içinde tuvalet banyoda vardı ve kirası 750-1000 tl gibiydi o oda bile bundan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 bu evi birinin tutması için adamın 400tl vermesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 sabonis said: Silphatos said: ben değil city of angels çok sıkkın, kan ağlıyor http://www.crystalinks.com/weepingmary203.jpg 3 kere bulundum city of angels'da sıkkınlığı yok merak etme. sıkıntı sende. bir daha gitmeyeceğin için ağlıyor işte lan bi anlamadın aga ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 gelmeyin olm buraya hiç güzel değil. istanbul güzeldir durun orda gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ben her yerde bodrum'u hype'lıyorum. Yakında ordayız chill bro http://cimg.tvgcdn.net/i/r/2015/10/26/1695dee6-cbc4-4b9b-9adc-211623e89fe4/thumbnail/1300x867/ddcd71d526802c38153748385078b1ec/151026-news-walking-dead.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar