BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 https://eticket.ipektr.com/firms_289/SeferSecimV2.aspx 2 saatte bir otobus var karadeveci yetiştiriyo mu seni? bide muğlaya gitme abi muğladan daha çok bodrumdan otobüs vardır bodrum diye arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mugla uzerinden izmire gecen otobus de cok oluyo. Bodrumdan karadeveci pamukkale ulusoy varan metro aydin turizm falan gidiyo sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 smyrnas said: ben şu ara ankaraya çok gidiyorum ve şehir dinamizmi konusunda izmiri mumla arıyorum. izmirde sıkılmayı nasıl başardın? Bİrde bodrumda iyidir ya. yazın hakkaten işkence ama bence kışı çok keyifli. Çok AVM bagımlısı biri degilsen bodrum ve çevresi kışın özellikle aile ile vakit geçirmek için cennet. otobusler carpisan araba oynuyor olm daha nasil dinamik olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ben de karadenizde bi köye yerlesicem sehirden sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 1 - 2 ay daha beklersen kiralar müthiş derecede düşecek. yine de fena bir zaman sayılmaz bodrum'da ev bakmak için. Yazın konteynerları 1200 TL den kiraya veriyorlar ( bulabilirsen ) haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Dragonfire said: milas hava alanı niye tercih etmedin? Adanadan geliyorum doğrudan uçuş yok gereksiz pahalı oluyor, araba kiralasam daha iyi. Ki sanırım onu yapacağım. Esh senin söylediğin firmalara baktım saat başı falan var gelişte kolay da dönüşte gece otobüsleri sabah uçağına yetiştirmiyor, e düğünün de yarısında çıkıp 12 otobüsüne binilmez. Dönüşte uygun saatli otobüs bitek muğla merkezden var, ona da yetiş et arada taksi yap falan bunlarla uğraşacağıma sanırım en iyisi araç kiralamak. En dandik otomatik kaça kiralanır acaba? 2 günlüğüne şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Eğer tüm sene kiralarsan toplam sezonluk kiraya geliyor. Yani adam 3 ay 1500 den kiraladığı yeri senelik 5000 e kiralıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 aynı yerden alıp mı bırakıcan? 67 dolara felan var sixtte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Toplam dimi 67 dolar? Günlük 100 liraya geliyor ben de aynı civarda buldum. Sikörç de satmaya çalışıyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 aynen siztte şey vardı dur bakem duruyo mu fransız sitesinden alınc aucuz oluyodu meh 52 euroya var türkiyede de fiyat 200 tl felan sdiztin her sitesinde fiyat farklı süper bi sistem eauhehuauhfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 60-70 liradir arac kirasi da aviste sehirden sehire araba birakmali sekilde kaca gelir bilmiyorum. Bi de 3 gunden asagi vermem tribi atiyolar sezon sonu bile. Arayip iyice zorlamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bodrum havaalanindan kirala. Akustik e bak, europocara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Yok ya gidiş de geliş de izmirden olacak, adanaya doğrudan uçuş yok bodrumdan. Türkiyenin afedersin kıçında oturuyor olmanın dezavantajı =/ Ya hepsini boşverip otobüsle geleyim diyorum da 15 saat ne ak ya. Öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Askerliğimi izmirde yaptım, ailenin bir ayağı izmirde olmasına rağmen sıkıldım şehirden. Alsancak harici bir yer yok, çıkmadım alsancak dışına. Hep alaçatı, çeşme, ılıca takıldım. Kışın Ege'ye hastayım, bütün o tatil beldeleri en güzel dönemini yaşıyor kışın, kimse yok, sakin... Bodrum da öyle. Bodrum'un bütün güzelliğini yaşayabileceğin dönem zaten Eylül - Mayıs arası... Eğer sakinliği seviyorsan kışın Ege'de yaşamak gibisi yok. Atlarsın arabaya Marmaris, göçek falan... Feribotla Datça... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Adana bodrumu otobusle yaparsan bodrumda intihar edersin oyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Lan otobuse biniyosun 3 tane anons yapiliyo , biri sigara yasaktir digeri tuvalet mevcuttur ucuncusu ayakkaplarinizi cikarmayiniz. 3. Yu duydugun zaman askerlik anilarin depresir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 adana - izmir (uçak) izmir - bodrum (otobüs) en mantıklısı. dönüş için de sökeye kadar bıraktırt kendini saat başı otobüs vardır izmire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 120-140 liraya kiralarsın izmirden günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 adana-bodrum ucusu var,pegasus dogrudan ucuyor hberın olsun.45 dakıkada bodruma atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bodrum kisinda bayag yogun bir sehir her turlu alisveris merkezi var, 5m migroslar falan mevcut en son sinemalar, tatli insanlar ve yasam aktif gece yasamida var kis nufusu bayag yogun ama sehir merkezinde sehir merkezi disi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 pascalnouman said: otobusler carpisan araba oynuyor olm daha nasil dinamik olcak haha o Action olayı yav. Ankarada bisiklet kullanalım dedik garip müzikler çalan ve neredeyse altı yere degecek e96 aksa BMW nin ,canım meridamın arka tekerlegi altına alması ile son buldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Turgutreise aktarmaları falan da hesaba katarak izmire uçup ordan araba kiralamaya karar verdik, yapımda emeği geçen herkese teşek. Gezmek için 1,5 günümüz olacak turgutreis tavsiyeleri alabilirim bu haftasonu için asd. Gerçi ben izmiri de çok severim, kızlarağasına gidip birer kahve falan içmek de bi çekici geldi şimdi İyi ki 5dk hijack dedim ha topiğe terbiyesiz gibi konmuşum. Söz dönünce bodrum anılarımı yazacağım. Ama izmirden sıkılan insan bodrumda niye sıkılmasın oraya takıldım. Seni sıkan büyükşehir mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 yarım gün yola gidecek zaten. kalan bir günlük anını da günlük threadine yazarsın kişiselde. zaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Günlük? Haaa şu. Yok pampa ben heteroyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 izmirden turgutreis bayag surecektir zaten, ben yerinde olsam turgutreiste pek takilmam zaten yapacak pek birseyde yok. Bodrum merkeze git, yalikavak marinaya git, bir ay once olsa turkbukune git derdimde orada birsey kalmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar