dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 de arabin da arapligi kalmadi ki..katarli desen tatile gelecegine otel aliyor arsa aliyor ..saudiler desen savas mavas paralari kalmadi..bir iranlilar var saldiray modunda..baska ?? ulkenin arap ulkesinden farkinin kalmamis olmasi kotu..arap turist arap ulkesine gitmek istemiyor ki..iceyim s*cayim varsa kari kiz olayina gireyim yoksa da parasini vereyim dibine vurayim gelmisken bavullarla marka alayim modunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 arabın oteli var abi zaten. kempinsky e arap olmaz ki? yani lübnanlı olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bLackcha0s said: oha kötüymüş ya. bizim şu an booking'ler 2016 ya göre daha iyi %30 arttırdık wedding te 6 tane aldık bütçeyi yaparız diye görüyoruz. ama merkez, bütçeyi verdiğimizde çok optimistsiniz ülkenin durumuna göre demişti :) Jumeriah çıktı yerine Paramount geldi. kim getirdi bilmiyorum ama. Çok iddialı marka. Bodrum'u iyi pushluyorlar şu anda. Four Seasons ve Banyan Tree geliyor. pasta eskisi gibi genişeyebilirse harika olacak haftaya arkadaş ingiltereye gidiyor. Çoğu direkt uçuş iptal. cruise'ler iptal işte tek güvendiğimiz şu an CIS ve ME pazarı ben de önümüzdeki ay suudi abilere gidicem :) Cruiseler bitik !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bi de erken rezervasyonu %30 falan arttırdıysanız gayet iyi. individual mı? bana kalırsa hiçbir otel arttıramamıştır bu sene. bi çok firma ege operasyonunu kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bingildak said: arapları getirin bodruma da antalya kundu olsun orası da arap neylesin araziyi oteli herifler geldi mi 20 milyon usd lik yatıyla gemisi ile geliyor. Araplar uyandı YATIRIM/iş için ise belki. Bir ara salih adasını araplar alcaktı güya pina yarımadasını araplar alcak dediler gitti mng holding alıp otel yaptı güzelim pinayı s.ktler otel doldu ben oralarda olta atıp biramı yudumladığım günleri bilirim şimdi güvercinliğin bok kokan betonerme kıyıları kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ne boş konuşuyorsunuz ya. gelen arapların hepsi şeyh sanki anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Esh said: arabın oteli var abi zaten. kempinsky e arap olmaz ki? yani lübnanlı olur anca. nationality de ama hala iç pazardan sonra lider ingiltere sonra kuveyt almanya suudi lübnan katar biz de böyle gidiyor. indv arttırdık %30 hep online'dan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 abi şimdi araplar bok demekle olmuyor o iş İngiltere'yi en çok ziyaret edenler de arap ülkeleri :) Suudi ve körfez ülkeleri için 1. destinasyon Londra orada da çok fazla yatırımları var. Aynı olay orada da geçerli ama gittiklerinde onlar parsel parsel toplayamıyor. Ya dükkan alıyor ya daire alıyor en fazla. geçen Abraaj Holding ile görüşmeye gittim. Kadına Istanbul da nasıl diye sordum. Ağaoğlu 1453'te 2 kuleyi satın aldık dedi. Batışehir deki o yapılan residence'ları komple satın almışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 http://www.bodrumluculuk.com/istanbullunun-bodrumlu-olmakla-imtihani/ http://www.bodrumluculuk.com/yazilar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 abrajj da ne almis kardesim.. listede bir ben yokum gibi.. tr den fiba banka yorsan hepsiburada 2 3 ufak birseyler daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 tssot said: Auril said: valla 100m2+ 3+1 düz ayak tek katlı ev, kendine ait bahçeli havuzlu site içinde eve 1500tl kira veriyorum yürüyerek bodrum barlar sokağı 10-15dk falan yaz-kış her daim hareketli, gürültüden de uzak yazın geceleri sabaha kadar muzik sesi duymuyorsun sanırım bodrumun en güzel yerlerinden birinde yaşıyorum :D meslek? yada branş? devlet memuruyum saygılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 adam bodrum kaymakami panpa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 geçen sene geldi ya kaymakam, tanıştık yerden bacaklı ufacık bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 konya dan gelmis..pek ufak birseye benzemiyor gibi ama.. soldaki bekir bey kaymakaminiz.. yazi tahtasi -laminant olan 120 cm mis.. ilkokullarda 4.5. siniflarda da yerden 80 cm yuksekte olmaliymis deniyor..kaymakaminiz 1.90 in ustunde abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Bodrum da 4bin tl maaşa tavım pılıpırtıyı toplar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 4bini kim buldu da sen istiyosun abi. Bana gelen yonetici cv maillerinden dram akiyo, yaziktir lan onca sene calis 1k $ maasla is ara. Hak mi bu amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bu diil ya ufak döttenbacaklı bişey geldiydi 1 aralık ta değiştirmişler, eskisidir belki bnm gördüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Auril said: bu diil ya ufak döttenbacaklı bişey geldiydi 1 aralık ta değiştirmişler, eskisidir belki bnm gördüğüm neyse sen yine de bole kapilara sigmaz bademce biyikli birini gordugun zaman atar tutar yapma o zaman..olur ya yolda denk gelirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 sorma ya taciz ettiydi bizim başmüdür saçlar uzundu, herif saçımı çekti anladın sen dedi sdf kaymakamla gittiler sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 geldi gitti diyince gecen hafta 10k lerce insani aciga almislar 2 3 gunde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 başmüdürü de zorla emekli ettiler zaten sdf memüriyet zor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Esh said: 4bini kim buldu da sen istiyosun abi. Bana gelen yonetici cv maillerinden dram akiyo, yaziktir lan onca sene calis 1k $ maasla is ara. Hak mi bu amk ya abi bizim yöneticiler orada sağlam alıyor otel müdürünün temiz 15 neti var :) gm zaten yok ama alman bekliyoruz bi tane revenue deki çocuk önbürodaki adam 5k falan alıyorlar otelde kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 kurumsal olmayan cakma yildizli otellerde onu da vermiyorlar..2k mudur oldun sen diyip gonderiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Auril said: valla 100m2+ 3+1 düz ayak tek katlı ev, kendine ait bahçeli havuzlu site içinde eve 1500tl kira veriyorum yürüyerek bodrum barlar sokağı 10-15dk falan yaz-kış her daim hareketli, gürültüden de uzak yazın geceleri sabaha kadar muzik sesi duymuyorsun sanırım bodrumun en güzel yerlerinden birinde yaşıyorum :D abi evlenelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bLackcha0s said: Esh said: 4bini kim buldu da sen istiyosun abi. Bana gelen yonetici cv maillerinden dram akiyo, yaziktir lan onca sene calis 1k $ maasla is ara. Hak mi bu amk ya abi bizim yöneticiler orada sağlam alıyor otel müdürünün temiz 15 neti var :) gm zaten yok ama alman bekliyoruz bi tane revenue deki çocuk önbürodaki adam 5k falan alıyorlar otelde kalıyorlar. kim veriyor oralarda bu maaşı abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar