orionlogic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 malum salonda her daim oynayamiyorum. misafirdir,ailedir,sudur,budur. odaya tasiyacagim ps4u ama hangi monitoru alsam karar veremedim. tv istemiyorum zaten normal zamanda tvde izlemiyorum. ne onerirsiniz? ne kullaniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 monitörü ps dışında napacaksın onu anlamadım. tv her türlü daha mantıklı bir harcama değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Şunu sevdim ben http://www.vatanbilgisayar.com/philips-32phk410012-32-81-cm-hd-led-tv100-hzdahili-uydu-alici.html Ama çok daha ucuza http://www.vatanbilgisayar.com/lg-28mt47u-28-71-cm-hd-led-tvhdmiusbdahili-uydu-alici.html#ozellikler bunla da hem oyun oynanır hem film/dizi izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 o tvlerin çözünürlükle güzel nostalji yaşarsın. pixelden daha büyük pixel aralıkları vardır onların. iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 paran varsa al 144hz bişey geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Herkes çok zengin olmayabilir. Adam salonda sırasını beklemek ile odasında oynayabilmek arasında destek istemiş. EN İYİSİni de siz önerin varsa bütçesi alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 tamam denizci abi işte odada oynayacaksa monitör daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konsollar 60hz locked olm , ne 144u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 pcye falan da kullanır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 esh de mi uçuruldu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 pc olarak laptop var zaten ekrana luzum yok. dedigim gibi tv de izlemiyorum. tvler cok daha masrafli. sadece ps4 icin monitor ariyorum dediginiz gibi salonda sira beklemek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 bütçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 tv lerde input lag oluyor zaten. 1ms 4k uhd samsung monıtor vardı 28" o iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ps için öyle bir monitor overkill ötesi. 3-5 ms'li, renkleri/siyahı güzel bir şey al geç. yüksek hz gerekmiyor, düşük ms gerekmiyor. tv'de input lag ben hiç görmedim, var diyorlar ama hangi tvlerde oluyor ben anlamadım. adam tv'e pahalı diyor 4k ve 144hz monitor öneriyorsunuz asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar