Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Need For Speed (Ghost - 2015)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun PC'de mart'a ertelendiğinden konusunu konsol bölümüne de açıyorum.

Closed Beta'sı geldi bana PS4'te, abi yıllardan sonra bir NFS oyununu ilk günden alacağım sanırım. ACAİP SEVDİM.

Cutscene'leri acaip sevmemden mi başlasam, grafiklerin İNANILMAZlığından mı girsem. Sürüş dinamiklerinin son oyunlar gibi arcadey olmamasından mı başlasam, Customization'ın acaip derin ve istediğimiz gibi yapılmış olmasından mı gazlayayım, bilemedim.

Yıllardan sonra sanırım düzgün bir NFS oyunu geliyor ve oyunung eri kalanında da böyle devam ediyorsa en iyi NFS'lerden birini oynayacağız herhalde.

HYPED!!!
Mesaj tarihi:
Ben demo olarak görüyorum bir yandan. Bir çok şeyi görebiliyorsun. Eksik varsa release'e fix'leyebilirler mi? İçerik almaya değer mi falan görüyorsun az çok.

Mesela Rainbow Six Siege ve NFS'yi alacağımı biliyorum artık. NFS kesin ama Rainbow Six'te iyi bir review çıktı mı alırım çünkü havada olan konular var.

Son NFS serilerinde kamera FOV'undan arabanın sürüş dinamiğine kadar herşey arcade geliyordu bana. Yani Underground ve Most Wanted'dan da arcade... Ama bu Underground dinamiklerine geri dönmüş biraz. Handbrake olayı oldukça arcade ama atmosfere uyumlu.

Grafikler cidden muhteşem. Nasıl bu kadar gerçekçi gözüküyor çözemedim. Zaten Cutscene videolar ile oyunun dünyası birbirine bağlı, hangisi gerçek hangisi oyun anlamıyorsunuz.
Şehri görmekte zorlanacaklar olacaktır elbet, karanlık çünkü. Ama ben problem yaşamadım.

Oyun 30 FPS locked, driveclub falan bana "delay"li geliyor hep mesela. O yüzden buna da burun kıvırmıştım ama delay falan yok, acaip duyarlı kontroller. Birde 30 fps olmasına rağmen YAĞ gibi akıyor oyun. Çok iyi kotarmışlar.

Umarım 2-3 gün daha uzatırlar da kod falan dağıtırlar, oynarsınız. 18 GB beta.
Mesaj tarihi:
Düzgün motion blur problem yaratmıyor. Mesela DriveClub'da 30 FPS rahatsız ediyor beni ama Watch Dogs'da inanılmaz akıcı.
The Crew'da da yarı yarıya başarmıştı ama o da grafiklerden kaybediyor.

Başarabilen var, başaramayan var. NFS başarmış.
Mesaj tarihi:
LVL 20'ye kadar oynadım. Birkaç saatte 100.000$ para yaptım, dodge viper'lar, porche'ler alınıyordu o paraya. Hızlı ilerledim sanki. Beta diye de olabilir tabi.

Grafikler harika ama şehir ruhsuz gibi biraz. Birde yoruluyor insan sürekli gece gidince. Grain kullanımı fazla olduğundan yoruyor olabilir, full versiyonda fix'leyeceklermiş, bakalım göreceğiz.

AI rubberbanding olayı var. Çok geçersen adam tam hız gitsende gelip geçiyor. Finish çizgisine yakınken öndeysen adamın gelip geçme ihtimali çok. Bu yüzden 2-3 checkpoint kala hep adamın arkasında kalıyorum, sonra geçiyorum. Umarım fix'lerler.

Polis çok az. Onca saatte sadece 1 kere chase'e girdim. Oyunda polis kovalamacası yok gibi birşey, tam sürümde ne olur bilemem.

Bunlar gördüğüm eksiler.
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...