LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Oyun PC'de mart'a ertelendiğinden konusunu konsol bölümüne de açıyorum. Closed Beta'sı geldi bana PS4'te, abi yıllardan sonra bir NFS oyununu ilk günden alacağım sanırım. ACAİP SEVDİM. Cutscene'leri acaip sevmemden mi başlasam, grafiklerin İNANILMAZlığından mı girsem. Sürüş dinamiklerinin son oyunlar gibi arcadey olmamasından mı başlasam, Customization'ın acaip derin ve istediğimiz gibi yapılmış olmasından mı gazlayayım, bilemedim. Yıllardan sonra sanırım düzgün bir NFS oyunu geliyor ve oyunung eri kalanında da böyle devam ediyorsa en iyi NFS'lerden birini oynayacağız herhalde. HYPED!!!
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Bu closed beta'lar niye hep sana geliyo ben de onu an,amiyorum abi sdf
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 adam bilgisayar oyunları ile yatıp, onla kalkıyor sana bana mı gelsin
chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Bedavaya testerlik degil mi abi bu. Iyi bir sey degil bence yani
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ben demo olarak görüyorum bir yandan. Bir çok şeyi görebiliyorsun. Eksik varsa release'e fix'leyebilirler mi? İçerik almaya değer mi falan görüyorsun az çok. Mesela Rainbow Six Siege ve NFS'yi alacağımı biliyorum artık. NFS kesin ama Rainbow Six'te iyi bir review çıktı mı alırım çünkü havada olan konular var. Son NFS serilerinde kamera FOV'undan arabanın sürüş dinamiğine kadar herşey arcade geliyordu bana. Yani Underground ve Most Wanted'dan da arcade... Ama bu Underground dinamiklerine geri dönmüş biraz. Handbrake olayı oldukça arcade ama atmosfere uyumlu. Grafikler cidden muhteşem. Nasıl bu kadar gerçekçi gözüküyor çözemedim. Zaten Cutscene videolar ile oyunun dünyası birbirine bağlı, hangisi gerçek hangisi oyun anlamıyorsunuz. Şehri görmekte zorlanacaklar olacaktır elbet, karanlık çünkü. Ama ben problem yaşamadım. Oyun 30 FPS locked, driveclub falan bana "delay"li geliyor hep mesela. O yüzden buna da burun kıvırmıştım ama delay falan yok, acaip duyarlı kontroller. Birde 30 fps olmasına rağmen YAĞ gibi akıyor oyun. Çok iyi kotarmışlar. Umarım 2-3 gün daha uzatırlar da kod falan dağıtırlar, oynarsınız. 18 GB beta.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Locked fps'de kotarmanin yolu motion blur degil mi abi? Baya acikli bisi o
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Düzgün motion blur problem yaratmıyor. Mesela DriveClub'da 30 FPS rahatsız ediyor beni ama Watch Dogs'da inanılmaz akıcı. The Crew'da da yarı yarıya başarmıştı ama o da grafiklerden kaybediyor. Başarabilen var, başaramayan var. NFS başarmış.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 nfs rival la bu aynı mı, tube de baktım ghost sonucu çıkmıyor gameplay
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 LVL 20'ye kadar oynadım. Birkaç saatte 100.000$ para yaptım, dodge viper'lar, porche'ler alınıyordu o paraya. Hızlı ilerledim sanki. Beta diye de olabilir tabi. Grafikler harika ama şehir ruhsuz gibi biraz. Birde yoruluyor insan sürekli gece gidince. Grain kullanımı fazla olduğundan yoruyor olabilir, full versiyonda fix'leyeceklermiş, bakalım göreceğiz. AI rubberbanding olayı var. Çok geçersen adam tam hız gitsende gelip geçiyor. Finish çizgisine yakınken öndeysen adamın gelip geçme ihtimali çok. Bu yüzden 2-3 checkpoint kala hep adamın arkasında kalıyorum, sonra geçiyorum. Umarım fix'lerler. Polis çok az. Onca saatte sadece 1 kere chase'e girdim. Oyunda polis kovalamacası yok gibi birşey, tam sürümde ne olur bilemem. Bunlar gördüğüm eksiler.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Sırf NFS 2 müziklerini barındırdığı için aldım oynamaya başladığım an seneler öncesine gittim :)-D on numara keyifli oyun.
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 PC versiyonu çıksa da oynasak ya. senelerdir EA ilk defa düzgün bir NFS çıkarmışa benziyor.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ps'de indirimde satılan bu değil mi?
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Evet daha 2 hafta önce 130TL idi deluxe olanı şimdi daha da düşmüş :P Ben o zaman almıştım gayet keyifli oyun.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 hayatım boyunca araba yarışı oynamaktan zevk alamadım ben ya. carmageddon tek zevk aldığım oyundu türde.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 sene 2016 fps niye 30 oluyor ben orada kaldim 144hz monitorleriyle 250 fps nin altina inince goz anemisi hastaligina yakalanan pati fpscileri gormesin
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 totemic said: yolda yaya var mı? yoksa meh.. sen gta ile karıştırdın
Öne çıkan mesajlar