Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldiza notebook tavsiyesi

di

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

di said:

Surface Pro'ya tablet mi, meh diyen olursa hayvana baglarim, cuneyt arkin gibi tokatlarim abi.

pro serisi saçma kalır abi, yeni sadece "surface" serisi var. ekran fln downgradeli (ama her laptoptan iyi kabaca), donanım daha günlük kullanıma uygun fiyatlarda ciddi daha düşük. dijital olarak kalemle not alabiliyorsun fln. ihtiyaç çerçevesinde her şeyini karşılar gibime geliyor. cd rom 2015 yılında gereklilik değil cidden. üniversite bir sürü arkadaşım var, hiçbiri cd ile bir şey alıp vermiyor. wetransfer var 2015 yılında, pdf etc bunlar ztn mail ile gönderiliyor. artık her şey dijital, hard copy devri bitti tr'de bile.

CD/DVD dert degil ya, cok lazimsa alir bi tane USB DVD ROM da, TR store'u var mi abi microsoft'un ? Ya da nerden bakayim ben bu alete TR'de?
Sosyal ağlarda paylaş

TR'de yok, sana UK linki atmıştım, pound olarak ingilterede satışı var. onun dışında en uygun amerikada var. TR'de 1000 dolarlık alet 6k a satılıyor :)

gb için : http://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/pdp/Surface-3/productID.316873700

ps. o fiyata keyboard ekleniyor, ayrıca satıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Abi baktim simdi de,

http://www.microsoft.com/surface/en-gb/products/comparedevices

Su sayfada sadece surface 3 gosteriyor mesela. Surface 3 atom islemci kullaniyo, ise yaramicak cunku SPSS falan kurdurtcaklar anket manket odevi verip. Bildigin intel islemci ariyorum.

Bi de 128 gig SSD ve 4 gig ram kimseye yetmez bence. Yanlis mi dusunuyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

valla atomların performansını bilmiyorum ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. eğer atom istemiyorsan pro serisi almak gerek. ssd ve ram konusunda sorun olmaz. kendin gibi düşünüyorsun ondan. ne download edecek alete, data olarak ne tutacak ki? izlediğini netten izleyecek, onun dışında maildır, pdf'dir, word, excel dosyadır bunlar yer tutmaz.

benim surface pro'da şu an 7 gb kullanılan alan var. 2 si 6 tane mail hesabı, diğer 5 i heartstone ve darkest dungeon fln filan indie oyunlar. onun dışında her şeyi pop corn'dan izliyorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence fazla kasıyosun. kız bornova-alsancak takılcak muhtemelen, yurt-kütüphane değil. Ona sor ne istersin okul hediyesi alalım sana diye, boş yere hiç kullanmama ihtimali olan bişeye bin küsür lira vermeyin. Sen kesin çocuğun gelip baba ders çalışmak için bilgisayar almamız lazım dese ona da inanırsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe.

Ya fazla kasmak degil de, hayatin gereksiz butun cilelerini cekmis biri olaraktan kizcagizi daha 18'inde ayiktirayim istiyorum.

Kafasi, "laptop 5 kilo ama tasicaz artik kader kismet" seklinde calismasin, "ulan teknolojiye bak, tanesi 5'er kilodan 7 kitap tasimiyorum, bi tek su tabletimsiyi tasiyorum" seklinde calissin istiyorum. Ufku acilsin istiyorum zira ben yapmazsam bi 137,5 sene daha boyle gider bu kafalar.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ha bi de cocugum olunca kontroller tutabildigi ilk andan itibaren birlikte oturup bol bol oyun oynamayi planliyorum. Kiz erkek farketmiyo, vaktini biseyle heba edecekse oyunla heba etsin, gikimi cikarmam.

ahah bu benim de fantazimdi.

İkiz oğlum oldu.. muhtemelen birbirleriyle oynayacaklar ilerde beni dışlayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

di said:

Ha bi de cocugum olunca kontroller tutabildigi ilk andan itibaren birlikte oturup bol bol oyun oynamayi planliyorum. Kiz erkek farketmiyo, vaktini biseyle heba edecekse oyunla heba etsin, gikimi cikarmam.

ahah bu benim de fantazimdi.

İkiz oğlum oldu.. muhtemelen birbirleriyle oynayacaklar ilerde beni dışlayıp.

Birbiriyle özel dil geliştirip sizinle konuşmayabilir bile uzun bi süre...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...