Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldiza notebook tavsiyesi

di

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

di said:

Vingthor said:

edepsizlik yapmayın

Tadinda birak istersen, diger turlu torununun torunu bile giremicek foruma.

Fransuxa icin de gecerli aynisi.

Forumda 24/7 kari kari kari diye gezen adamin baldiza gonderme yapmasi hos degil.

bu yüzden adam kalmadı forumda işte. akpli gibi yönetirsen forumu böyle olur. güzel mi? yazınca seni banlarım diye cevap geliyor. iyi banla. güzel mi yazdım çünkü.

sonra forumda niye adam kalmadı. köylü

Bu yuzden derken? Tadinda birakin denince hala bik bik edenler atiliyo durmadan diyosan haklisin. Dur durak bilmiyosunuz bir turlu.

Ulan bi de diyo ki, guzel mi diye sordum alti ustu, sana ne arkadas? Kendinden 8-10 yas kucuk kizin guzel olup olmamasindan senin gibi orman kackinina ne?

Asap bozuyosun baska bi ise yaradigin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sagolun varolun oneriler icin. Bi yere gidip 3-5 model bakicam yeni modeller neymis nasilmis diye.

Direkt macbook alip gecemiyorum cunku hayatinda macbook kullanmamis kiz, alicam bik bik edicek, iyice canim sikilicak.

En guzel 3-5 model test edeyim, 1-2 alternatif olusturayim, sonra bi de kendiyle konusup bulduklarimdan birini sectireyim en guzeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi sen de uzatiyon biraz (:

Guzel de gec. Ama esim daha guzel de. Ne biliyim.

Usandim abi ben boyle tiplerden. 13 senedir burdayim, insan gibi davraniyorum, forum ya koy gotune deyip icine sicmiyorum, karsilik olarak da aynisini bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şöyle bir şey var di, baldız dedin mi espri yapılacak kaçarı yok. Hakkında atasözleri olan, şiirler yazılan bir kavram baldız. Abartıyorsun cidden, hehe de geç. Adam ne seni tanır ne baldızını, sonuçta hepimiz nispeten komiklik yapmak için buradayız genelde. Rahatsız olabilirsin kişiden kişiye değişir ama herife kafa göz girmene gerek yok. Forumun renkli adamları bunlar, bir çoğu ya atıldı ya da kaçtı gitti senin sıkı yönetimin sonucunda. Düzen disiplin kötü bir şey değil de, sal biraz gülsüm eğlensin insanlar. Paticik'i paticik yapan dinamikler var, sen daha iyi bilirsin. Kendi anlayışına göre elbette bazı şeyleri değiştireceksin ama biraz daha rahat olmalısın. Yaklaşık 10 senedir öyle ya da böyle burada olan biri olarak nacizane fikrim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Di bence de aras hakli. Whatever happens in forum stays in forum sonucta. Adam burada geyik yapiyor ama gercek hayatta baldizinla karsilassa ve bilse onun senin akraban oldugunu, ben eminim en ufak bir terbiyesizlik yapmaz. Yolda kalsa otobuse bindirir, pesinde serseriler olsa adamlarla kavga eder. Belki bicaklanip olur yani. Boyle de delikanli cocuklariz hepimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...