LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Logitech mouse işinde iyi, kulaklıklar kalitesiz. Zaten sennheiser varken razer-logitech kulaklık almak büyük hata -ben yaptım bir kere- Corsair klavyeler razerın çok çok üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 corsairin klavye gayet hantal ve sekilsiz, 3 klavye arasinda kaldim ki corsair getirtmekle ugrasamam disardan zaten logitech kullandim hantal ilk g15 den beri, hic sevmedim misal g910u. dandrik silikona benzer keycapleri mekanik diye cakmaya calismilar yoksa g910 alirdim ahntal mantal demeden eh geriye razer kaldi :D mouse da tutukluk yapiyor, iyi goturdu beni kac senedir g500. razer beceremiyor mouse isini misal, hyperscroll yok hicbir mouseunda ve ben hyperscroll u oyunlarda cok somuruyorum. yanda 3 tusu olan mouselari yok, igrenc tasarimli clusterfuck mouselari dayamislar mmo mouse diye oysa 9 tus yerine oraya 3 guzel tus koysa yeterdi bana meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Esh said: Razer olmasa gaming peripheral da olmazdi. Su anda biraz fazla pahali satmalari disinda dogru urunu aldiginda pisman olmayacagin mal satiyorlar su "skrillex olmasa elektronik muzik olmazdi" demekle esdeger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Copperheadler olmasaydi o sektor dogmazdi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 LanzaDelRelampago said: Sen şu master race diye gezen arkadaş değil miydin ya. Razera para vermek Ayyy kek LanzaDelRelampago said: Aldığım her razer ürününden pişmanlık duydum şu zamana kadar. Kalitesiz ürün yap, renkli renkli reklamlar yap, gaming etiketi yapıştır. Profit. şunu demek için hayatında razer görmemiş olmak gerekiyor sanırım. hani benim gözümde steelseries>logitech>razer>diğerleri ama yine de razer'ın kalitesiz ürün ürettiğini söylemek güç. arya'nın tavsiye ettiği klavyeler gayet iyi bu arada. logitech klavyeleri yerine onu tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Argümanın çok saçma. Her çeşit blackwidowu denedim. Kraken Pro denedim 1-2 mouseunu denedim. Çöp işte. Fanboyluğa gerek yok. Çöp ve overpriced. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 3 sayfada 1 cevap yok abi ben ergonomik ve pembe ariyorum en sevdigim renk o dedi diye ama esas faktor ergonomik olmasi. Vertical mouse isteme nedenim de o zaten. Yazik tum gun kod yaziyor rahat etsin dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ergonomik klavye alip kaliteli bir sekilde boyayabileceksem o da kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Hello kitty bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Kıza şöyle 150-200 dolarlık el kremi al,yazılımcı parmaklarının yorgunlugunu alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Doğum gününde ona küçük ayak masajları yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 kizi al, calistirma madem bu kadar dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 LanzaDelRelampago said: Logitech mouse işinde iyi, kulaklıklar kalitesiz. Zaten sennheiser varken razer-logitech kulaklık almak büyük hata -ben yaptım bir kere- Corsair klavyeler razerın çok çok üstünde. (tu) Bone said: şunu demek için hayatında razer görmemiş olmak gerekiyor sanırım. razer'ın kalitesiz ürün ürettiğini söylemek güç. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bi tane bu tshirt'ten al kıza bence http://ak-hdl.buzzfed.com/static/2013-10/enhanced/webdr05/17/18/enhanced-buzz-17099-1382050270-5.jpg Türkiye'den cıktı dünyaca meşhur oldu http://ak-hdl.buzzfed.com/static/2013-10/enhanced/webdr01/17/18/enhanced-buzz-12610-1382050342-0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 kötü fikir baya hediye olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 razer patates. topre aliyosun bitiyor klavye konusu, evladiyelik. tarz olsun istiyorsan da ducky mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 yazılımcı kıza işi ile ilgili bişi alma. ben birisine IntelliJ IDEA lisansı hediye etmiştim de, ihtiyacı olduğunu biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 herhangi birine isle ilgili hediye almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bisey sorucam. Simdi bende sundan var: http://shop.daskeyboard.com/collections/products/products/das-keyboard-ultimate-model-s MX Brown switchli olanindan, ama simdi uzerinde harf yazan keycap istiyorum. Bunun uyumlulugu vs var mi yoksa herhangi keycap olur mu? Turkiyede bulabilir miyim? Veya Turkiyeye yollayan bildiginiz biyer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bence guzel fıkır hep senı hatırlıcak falan mantıklı yanı pembe degılde retro bısıler alabilirsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bastıkça seni hatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 LanzaDelRelampago said: Argümanın çok saçma. Her çeşit blackwidowu denedim. Kraken Pro denedim 1-2 mouseunu denedim. Çöp işte. Fanboyluğa gerek yok. Çöp ve overpriced. overpriced olduğunu inkar etmiyorum ama razer ürünlerine çöp diyen birisinin argüman saçma bulmak komik. insanları fanboylukla suçlarken haterlik yapıyon. olm bişiyin fanboyu olsam steelseries olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 SS'de acayip dandik. Reddit'de bölümleri var, hiç kimse memnun değil. Bende mouse'ı var, ben memnun değilim şahsen. Ki diğer tüm ürünleri öyle. Yani hadi fabrikasyon her üründe hata olur ama, ss'de aşırı fazla. Ve yönettikleri reddit sayfasına adam akıllı cevap veren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ben razer mouseumdan memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar