Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Oyunu aldım ,kurdum ,çalıştırdım hatta girdim dolandım kastım sonra çıktım ama bidaa giremedim.Loading ekranında (aşaadaki silindir dolunca) bilgisayar kitlendi.Reset attım farketmedi.Yeni char açtım,açıldı yine dolandım fln yine çıktım yine giremedim.Bilgisayara format attım yine yükledim (herşeyiyle) Yine olmadı (hatta artık yeni karakterde açamıyorum).Donanım: PIII 800 , 256 mb RAM , 32mb GeForceII mx ekran kartı, Kablo net(64 kbs). Yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 benmki PIII 500 geforce 4 4400MX ekran karti 256 SD-RAM buna rağmen ekranda çok ayrıntı olduğundaki hafif çaplı donmalarının haricinde bir sorun çıkarmamakta Acaba herhangi bir sürücünün software eksikliği nedeni ile vs. birşey olmasın dostum?[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Emin diilim bi format daha atiiim... Hevesim kursağımda kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Oyunun verdiği minimum gereksinim ve tavsiye edilen nedir ki??? Belki ekran kartından dolayı kasıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kylean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hm bende de biraz daha yuksek bi config. var. Başlamadan bende bi p4 alayım bari sorun yaşamayalım hic.kay'a bi paladin daa gelcek ama ne zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 oho o biseymi :) celeron 400,16 mb ekran karti 192 mb ram ile oynamistim ben,2 ay boyunca hemde,nasil bir azap oldugunu anlatamam[hline]EinsteinTr, 29 Haziran 2002 18:36 tarihinde demiş ki: Tebrikler..Harika cidden. Mukemmel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 o rpoblem bende de oluyor bazen. ilginçtir ki scandisk yapınca düzeliyor[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Minimum Kofigurasyon: Pentium II' niz varsa: PII 450 256mb RAM 600mb free hard drive space 32mb 3D accelerated video card Pentium III/IV' ünüz varsa: PIII 450 128mb RAM 600mb free hard drive space 16mb 3D accelerated video card Tavsiye edilen sistem: PIII 1ghz 256mb RAM or higher 32mb 3D accelerated video card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Solomnus, sonuç olarak tavsiye edilen sistemin altında olduğun için çok çok sağlıklı bir şekilde oyun oynaman mümkün değil. Oyunlarda minimum konfigurasyondan cok en az tavsiye edilen konfigurasyonma sahip olmazsan oyunu çok rahat oynayamazsın. Senin konfigurasyonda arada kasma yapması da çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Benim ki de; p4 2.4 128 mb gf4 512 mb ddr ram:D daha kurmadim sistemi ama insallah bugün tamam. hehe artik kalabalik ortamda yine kasilirsa atacam pencereden assa[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Benim sistem: P4 1.8 256 DD-Ram Geforce4 ti4100 buna rağmen arasıra yine kasıyo oyun anlamadım gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Soth, 06 Şubat 2003 09:55 tarihinde demiş ki: Benim ki de; p4 2.4 128 mb gf4 512 mb ddr ram:D daha kurmadim sistemi ama insallah bugün tamam. hehe artik kalabalik ortamda yine kasilirsa atacam pencereden assa[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. bilgisayarın ne olursa olsun o takılmalar oluyor at aşağı gitsin. programlamayla ilgili bişi[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Doru ama bendeki takilmalar programlarla ilgili degil bariz bi sekilde anlasiliyo cünkü. raide falan bile gidemiyorum ekran kitleniyo kalabalıkta. yeni sistemde de takilma olur tabiki ama en azindan ekran kartiyla ilgili eskisi gibi olmaz veya ram[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: feiticiera, 06 Şubat 2003 10:25 tarihinde demiş ki: Benim sistem: P4 1.8 256 DD-Ram Geforce4 ti4100 buna rağmen arasıra yine kasıyo oyun anlamadım gitti :) Eger sen de kasıyor diyorsan o zman ben P4-1,7 256 DD-Ram GeForce2 MX ile hiç denemeyeyim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Pff delircem yau yazdik buraya p4 2.4 128 mb gf4 diye ama eski gf1 256 ramde oyun cok daha rahat calisiyoru:/ Simdi söle bi sorunum var bugün bilgisayari degistirdim gf4(radoen 9700) 128 mb bi ekran karti var oyuna giriyorum 3-5 dakka sonra acaip takilmalar basliyo mouse falan cok yavasliyo her türlü ayari yapmaya calistim ama olmadi. ekran kartinin kendi setupinda bazi secenekler var: performance ve quality olayi full performance sectim olmadi full qua sectim olmadi, balanced sectim yine düzelmedi. DX9 ile calistirdim oyunu ondan olabilecegini sanmiyorum ama dx8.1 i yükledim yine olmadi:/ birisi bi fikir versin yau[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Muah ya.Baba senin bilgisayarda oyle takilmalar oluyorsa kesin bi suruculerin birinde bir sorun vardir.Bence bir baktirt bilgisayara . Yani kendin kasip kafayi yiyecegine aldigin yere gotur bir sor yani. Bu arada beyler DAoC SI'nin arkasinda min sistem sole : -P4 1.4 or Amd Athlon equivalent -256 Mb-Ram -32 mb ekran karti Bunu okuyunca resmen dumur oldum ve de oyunun 20 mb lik ayri patch'i var kablo felan farketmiyo hep 1,5-2,5 kb arasi indiriyonuz.[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 p4 2.5 1gb rd geforce 4 ti 4200 128mb ddr'da kasiyo bazen siz nediyonuzz?! :P[hline]Affan dedeye para verdim, Satti bana cocuklugumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Shhh artistik yapma bakiim birilerinin canı çeker bi tarafları şişer sonra :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hahah neyse hallettik sorunu blackrose ile. AGP8x olan ekran kartinin özelliklerine girdik bi baktik bus types 1x 2x 4x current bus 2x 8x lik kart 2x olarak calisiyomus e tabi oyunda acaip kasilmalar oldu:) ama sonra yeni bi beta driver indirdik olay düzeldi su an; bus types 4x 8x current bus 8x :) jordehieme girdim önceden adim atamadim sehirde hic takilmadan kosturmanin zevkine vardim:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bende onu dicektim driveri indirip ayarlarını yaptınızmı. yahu ne diyosuıuz siz ben celeron 366 64kb sd-ram 64mb geforce2 le oynayın bi baklalım sora konusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 geforce 4 ti 4200 128mb bu ekran karti ömrümü yedi bitirdi. ekranimi donduruyor. ne yaptıysam sorunu çözemedim. bozuk diye değiştirdim oda aynısını yapiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 uyumsuzluk problemi olabilir yani karttan değildir ikincisi de yaptıysa, mesela boarddan olabilir iki üst mesajda hallettik demiş arkadaş ama halledemedik, olay 2x 8x falan değilmiş, ekran kartı öyle bir ısınıyor ki bir yerden sonra el tutulmuyor ve ekranda da haliyle takılmalar başlıyor yok 8x lerde ısınma problemi varmış da yok 8xlerin uyum sorunu varmış da vs vs, satan firmalarda bahane çok nasılsa toplama bilgisayar benim de ömrümü yedi bitirdi koskoca sony'nin monitörü bile bir tarafı renklendi, ekranda sağa sola garip garip titreşimler kaymalar falan oluyor düşünün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bak bide o ekran kayması cep telefonlarından oluyo. Benim öyle bir ekranım bozuldu.Dikkat edin.[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 driver dene[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: BlackRose, 11 Şubat 2003 11:34 tarihinde demiş ki: uyumsuzluk problemi olabilir yani karttan değildir ikincisi de yaptıysa, mesela boarddan olabilir iki üst mesajda hallettik demiş arkadaş ama halledemedik, olay 2x 8x falan değilmiş, ekran kartı öyle bir ısınıyor ki bir yerden sonra el tutulmuyor ve ekranda da haliyle takılmalar başlıyor yok 8x lerde ısınma problemi varmış da yok 8xlerin uyum sorunu varmış da vs vs, satan firmalarda bahane çok nasılsa bende de isi sorunu var. bu soruna söyle bir çöüzm geliştirdim; 2. bir kasa fani aldım ekran kartinin dibine monte ettim. kartin üstündeki fana hava üfleyecek şekilde yerleştirdim. şimdilik bir sorun çıkmadı. hala test aşamasindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar